Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hourglass

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion 2009.06.23. Izgatottan indult a reggel az intézetben. Korán keltettek, kapkodás, sietés, ki kellett érnem a repülőtérre. A MALÉV Bratislava felől érkező pozsonyi járata néhány perccel dél előtt, pontban fél 11-kor szállt le, fedélzetén a…..
Ugyan még majd három hónap hátra van a Depeche Mode június 23-ai koncertjéig, de ma bejelentették, hogy a Puskás Ferenc Stadionban tartandó bulira már az összes jegy elkelt. Szóval immár biztos, hogy 34 ezer ember előtt lép fel az itthon (is) igen nagy rajongótáborral rendelkező…..
hourglass 2009.04.06 20:40:11
Rasszista jónapot minden sztrájk miatt otthon internetező olvasónknak! Mai sztorink főszereplője az ezek szerint beszélő nevű Honi Élelmiszer üzlet Budafokon. A rokonszenves kereskedők a fejükben élő, cigány=tolvaj egyenletet nem egy matematikai formula, hanem két cigányvicc falra…..
Azért mindig a Belga mondja meg a tutit az életről: "Az a baj, kell valami? / Kell valami? szol valamit, az a baj? / Nem, nem iszok semmit, az a baj. / Az a baj, hogy nem iszol, és az a baj, hogy nem iszok." Most akkor ki fizeti a koktélt fényes nappal? És kajajeggyel vagy…..
Folytatódik a melltematika, a szakítóbuli másnapján egy szilikoncicis történettel köszöntöm minden kedves olvasónkat. De mit emeljek ki ebből a sztoriból? A kezdetben gátlásait vásárlásmániával levezető visszahúzódó lányt, vagy a 25 hónap alatt 20 kilót hízott fiút,…..
hourglass 2008.02.15 10:14:41
ingyen szex videók ingyen pornó videók · sexxx.blog.hu/ 2008.02.15. 10:08:50

Rengeteg ronda szilikonos nőt láttam már. Most nem arra gondolok, hogy nem annyira szép, hanem hogy kifejezetten csúnya. De itt nyilván az eltérő szépség-fogalmunk okozhatja a tapasztalataink különbözőségét.
ESTE KILENCKOR TALÁLKOZUNK A CORVINTETŐNA JELSZÓ: ÉRTÉKELLEK MINT EMBERTA ma délutáni rövid annyira nem rövid, inkább durva. Nekem a "huszas vagy párizsi" is vadonatúj volt, most meg spánielfül? Milyen ilyen szavak vannak még?Éppen egy hosszabb magányos időszakomban…..
Éjjel a Super Bowlon senki nem szakított - jelentem. Ezzel az infóval talán sikerül valamit helyrehoznom a reggeli baki miatt. Verespálné finom stílusban üvöltözött velem, amikor én még mindig a Giants győzelme miatt sírtam. Ha valakit érdekel Verespálné artikulátlan üvöltése,…..
Mivel Lackónak sajnos úgy látszik minden törlődött az agyából, hiába lenne ő az ügyeletes a héten, már megint nekem kell rendbe hoznom azt, amit ő eltolt. Cserében elmesélem, hogy a 39. Magyar Filmszemle ismét rádöbbentett arra, hogyan lehet fejleszteni a szakítósblogot: Tilla…..
Az milyen már, hogy a lánynak bezárhatatlan harmonika-ajtaja van és a végén egy híres gitárossal* jön össze? Vagy ez csak szerintem vicces? Sziasztok! Volt egyszer egy lány, nevezzük Eszternek, akivel 18 éves korom körül jöttem össze. Egy iskolába jártunk, barátkoztunk, majd…..
És akkor most kezdjünk új, nagyszabású projektbe :a webkettő szellemében segítsük egymást, gyűjtünk össze minél több egysoros lekoptató dumát, hogy mindig kéznél legyen valami, ha nem jut éppen eszünkbe, hogy pontosan mi is nem tetszik a partnerben. helló!  olvastam, az…..
Milyen virágok jelzik előre a szakítást? A sárga orchideán már túlvagyunk, felírhatjuk még az egy szál fehér szegfűt zörgős papírban. Bónusz: a levél beküldője felajánlotta szegény ronda zsiráfot, írjatok, ha kell, összekötünk titeket. Hello!Nemrég akadtam a…..
hourglass 2008.01.29 14:13:41
hourglass 2008.01.29 14:15:24
index.hu/politika/bulvar/ex8350/

mit neki egy vacak sokkoló...:D
Kieran Hayes 2008.01.28. 12:13:39-------- PARANCS -------Ikt. sz. 002/2008Kapja: Elveszett AngyalTárgy: Megjelenés pót-szakítósbulinUtasítom, hogy 2008. január 31-én (csütörtök) 20.00 órakor a "Parázs" nevezetű szórakozóhelyen (Budapest, Szobi u. 4.)…..
Egy újlipótvárosi bérház kukáit dekorálták ki az alábbi levéllel, én azóta sem értem. Ki tanul egyszerre géptant és genetikát? Hogy kerültek a lányhoz a társasjátékok? Minek vásárolná vissza a kukába dobott szépítőszereket? De ha tudtok segíteni, szívesen…..
hourglass 2008.01.28 21:26:48
Pénteken képtelenek voltunk beszámolni a történtekről, mert még az események hatása alatt álltunk. De ma összeült a szerkesztőség, hogy elszámoljon az eredményekkel és a tapasztalatokkal. Osztottunk, szoroztunk és megállapítottuk, hogy bátor húzás volt a bulit megszervezni, de…..
Ilyen még nem volt! A szakítósblog történetének első vakrandiját fogjuk leszervezni, mert tegnap levélírónk, aki feltette a Nagy Kérdést, hogy "ki szakít kivel", meggyőzte egyik levélírónkat. És igen, párra talált! Ha a nagy szerelemguru úgy akarja, akkor…..
Subba A BKV mindig izgi 2007.07.05 17:21:44
Először is: ti tudtátok, hogy a bkv.hu-ról letölthető a cég összes idegesítő szignálja. Mi nem tudtuk, azt pedig továbbra sem, hogy minek.Ennél viszont sokkal érdekesebb, hogy sikerült előbányásznunk a BKV rendszerváltás előtti aranykorának csodálatos mementóját, a…..
Ha biztosak lehetnénk abban, hogy ez egy videóklip, akkor büszkén jelentenénk ki, hogy tessék, drága olvasók, megtaláltuk minden idők legsúlyosabb videóklipjét. Még Kiszel Tünde művénél is súlyosabb, és épp itten van a majom elásva, mert ez a műalkotás nem csak Zalatnay Cini…..
Subba Celeb apró 2007.02.19 20:24:00
Na ki az a híresség akinek pár hónapja beszart a házassága, majd egy színésznőcske fickójával összebútorozott, és nagyon szívesen nyilatkozott az új életéről? Persze az új pali már el is hagyta. Vajon meddig tartja még fenn a látszatot?..
Küldetésünk, melynek keretében embereket találunk, akik idiótán táncolnak, soha nem ér véget. Mai első versenyzőnk idős kora ellenére is nagyon jól megfigyelte, hogyan is mozognak a fiatalok a Viva tévé Club Rotation című műsorában. Amit pedig sikerült ellesnie, azt nagyon…..
hourglass 2007.01.26 17:35:36
Ki írja azt elő, hogy keresztény fiatalok csak ministrálás közben találkozhatnak? Miért ne lehetne nekik is saját menő, közösségépítő weblapjuk? Pláne most, hogy az iWiW az NBH, közvetve pedig a szélsőséges cionisták kezében van? A Christeens.hu-n egy modern, keresztény…..