Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leofarkas

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        A magát Kötter Tamásnak nevező Biczi Tamás, Orbán bizalmi embere, írta le az alábbiakat 2021-ben. Nem 1951-ben, hanem 2021-ben.     "Szóval ha legközelebb bementek az USA nagykövetségre a szokásos eligazításotokra, a szendvics zabálás közben ezt is említsétek meg a gazdinak, hátha rászól…..
    "Kapusunk az ellenkező irányba tett nyilatkozatot." (Orbán Viktor Gulácsi Péterről)   Orbán Viktor ma utasította Marco Rossi szövetségi kapitányt és Szalai Ádámot a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát, hogy Gulácsi nyilatkozata miatt tegyen bizonyos lépéseket, nem világos, hogy…..
  "   A mutatók folyamatosan romlanak azóta, csak a SOTE van még az első ötszáz egyetemben a Times rangsora szerint. Prága, Varsó, Ljubljana is elhúz a magyar egyetemek mellett. Én nem a politikai haszon felől nézem tehát a kérdést, hanem hogy az átalakítás kimozdíthatja a felsőoktatást a…..
   "Rendszeresen beszélgettem az előző húsz évben a CEU rektoraival, mindig elmondtam nekik, ügyelni kellene arra, hogy az intézményük ne kis sziget legyen a felsőoktatásban, ahol a liberális oktatók és egykori politikusok dominálnak. Jeleztem, hogy másfajta gondolkodásúakat is be kellene engedni…..
       „Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele” (Orbán Viktor , miután Szájer, nyilván önként és dalolva, kilépett a FIDESZ-ből. )        Szájer József lockdown idején vett részt egy meleg szexpartin és volt nála esetleg egy szem…..
leofarkas 2020.12.03 09:54:54
      " Lényegesen javult a magyar egyetemek hazai és nemzetközi presztízse, a világ legjobb ezer egyeteme közé 2019-ben öt magyar felsőoktatási intézmény is bekerült – közölte tegnap Palkovics László innovációs miniszter az Educatio oktatási szakkiállítás megnyitóján. (MNO)"        ARWU…..
 Már tavaly is tobzódtunk a rövidnadrágokban és ezt 2011-ben is folytatni fogjuk a legnagyobb divatházak kollekcióit látva. A változás mindössze annyi, hogy még többféle anyagból (pl. a Hermés bőrből, az Anna Sui pedig horgolt anyagból) készültek sortok és még…..
leofarkas 2011.01.12 13:46:30
Miután a Neo FM megszüntette az Ezeröcsit, küldött egy pr-dumákkal teli sajtóközleményt a megújulásról, ám sok konkrétumot nem tartalmaz azon túl, hogy "megkezdődött a zenei kínálat finomhangolása”, meg „a piackutatási eredmények alapján felállított új…..
„Amikor újból találkoztunk, közölte, hogy csak lefeküdni szeretne velem, többet nem” - Levélírónk arról panaszkodik, hogy eltűntek a jó lányok és csak a képmutató rosszak maradtak. Leginkább az bosszantja, hogy már nem is rejtik véka alá, mit akarnak, hanem egyenesen…..
leofarkas 2010.07.14 10:34:56
A Nyugat-Magyarországi Egyetem egyik oktatója azzal forradalmasítaná az európai pénzpolitikát, hogy megteremtené az 1988-ban egyszer már eltemetett egyszintű bankrendszert. Pete tanár úr az ELTE-ről pedig bemutatja, hogy ez a föld laposságának híresztelésével mérhető butaság.…..
 Azt hallani, hogy az új kormány meg akarja menteni a devizahiteleseket. Ám tegyék, de semmiképpen se az én pénzemből! Nekem nincs és nem is volt devizahitelem, semmi közöm az egészhez! Dobják össze a milliárdokat azok, akik miatt ez az egész helyzet kialakult! Fizessenek a…..
Úton-útfélen csak a fenti jelzővel illetik a Silver Cross babakocsijait, hát muszáj volt megnéznem már, mit is tudhatnak, mivel adnak többet, jobbat. Mert arannyal bélelt babakocsit láthattatok már itt nálunk - ja, de az is Silver Cross volt -, meg designőrülteknek valót is, de…..
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
leofarkas 2010.04.22 09:58:17
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
w Ante portas 2010.04.07 07:30:00
  Minden egész eltörött I. Négy-, esetleg háromrészes cikksorozattal, tarkabarka gondolatcsokorral jelentkezik a blog a választások célegyenesében. Bár később egyes elemzők koherens stretégiaként próbálják interpretálni, szerző valójában csapongó, bizonytalan gondolatait…..
Konzervatórium Hazardőrök kora 2010.04.04 10:30:00
„Az ország java nem egyesek s nehány magányosak hasznán, hanem az egész virágzásán alapulhat.” gróf Széchenyi István: Hitel Hazardírozni annyit tesz, mint vakmerően az egész kártyajátékot egy lapra tenni fel, azaz a szerencsejáték legszélsőségesebb változatát…..
Nem akarjuk elvenni a Vastagbőr kenyerét, de az ilyesmi mellett nehéz szó nélkül elmenni. Történt ugyanis, hogy vasárnap este tűz ütött ki Gyurcsány Ferenc Szemlőhegy utcai villájában. (Nem akarok elkalandozni, de azért mi sem mutatja jobban az idők változását minthogy évekkel…..
Igen régi bizalmatlanság övezi a pénzforgatásból meggazdagodókat. A középkori szigorú kamattilalom áthágói; a modern kapitalizmusban ugyan elfogadott, de a „termelő,” „valódi értéket”  létrehozó vállalkozótól élesen elkülönített, legföljebb…..
Már a könyökömön jön a ki a mai divatra rárepült marketing és legújabb vendégcsalogatás, a „baba barát szálloda” fennhangon való hirdetése. Az az igazság, hogy a puding próbája az evés. Ezt már a nagyanyáink is jól tudták. Így aztán nem maradt más hátra ,mint…..
A Jézusról alkotott baloldali kép általában úgy jelenik meg, mint a szegények mellett és a gazdagokkal, az adott társadalom vezetőivel szemben fellépő Krisztus képe. Csakhogy a baloldal számára a lényeg a társadalom megváltoztatása, s ez teljesen ellentétben áll Jézussal és…..
Most hogy a progresszió zászlóshajója léket kapott, a szövetséges értelmiségi réteg orrát befogva ugrik jókora seggeseket a habok közé, hátha felveszi valamelyik arra járó naszád, de már lassan bármilyen lélekvesztő vagy egy korhadt deszka is megteszi, csak szabaduljanak.…..
leofarkas 2009.04.07 22:34:20
a szánalmas jövő embereivel is kellene foglalkozni, nem c sak az elviselhetetlen jelen szánalmasaival
:
www.mno.hu/portal/626456

".....
Ezért az új kormány első lépése nem lehet más, mint hogy azonnal felfüggeszt minden adósságszolgálati és profittranszfert, és egyúttal azonnal tárgyalásokat kezd a globális hatalmi rendszer képviselőivel az új rendszer feltételeiről. "

konzi urak hölgyek erről mi a vélemény. maradjunk, vagy fusson akinek 2 lába van?
 Hogy ismét egy szívünknek kedves írással kezdjük szemlénket: Gyurgyák János dolgozatát ajánljuk a Népszabadságból, amiben értékkonzervativizmusért sóvárog. Ha valahol konzervatívot szaglunk, az ugyancsak bizsergeti csillós hámunkat, de az örömbe itten némi üröm…..
Mit gondolunk magunkról közel húsz évvel a rendszerváltozás, több mint 60 évvel a második világháború és 90 évvel a Trianoni döntés után? Mi tart össze és mi választ el minket egymástól? Jelképekben éljük meg az összekötő kapcsokat, vagy a kézzelfogható napi…..
Az akkreditáció intézménye a gyakorlatban – nálunk – a kilencvenes évek egyik legnagyobb bulija volt. Többé-kevésbé hozzáértő szervezetek, erős politikai lobbiháttérrel rátelepedtek egy-egy rendes szakmára és tanfolyamokat, vizsgákat kezdtek el nekik szervezni jó…..
Próbababák Aquaworld 2009.01.03 09:00:00
A megyeri híd pesti hídfőjénéél nyílt meg nagy csinnadrattával kis hazánk sokadik aquaparkja. Mi nagy vízimádók lévén már elég sokat kipróbáltunk (nem csak itthon), naná hogy ezt sem akartuk kihagyni. Főleg mert itt van trambulin és szörfmedence, amihez még nem volt…..