Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sea monkey

3 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kép természetesen nem az idézet elhangzásakor készült, Orbán Londonban most nem egy kórházban és nem is egy valódi laborban járt (ugyan már kérem, ott okos emberek vannak, mi keresnivalója lenne ott), hanem a brit királyi külügyi intézetben. Az idézet megdöbbentő…..
sea monkey 2013.10.10 21:52:57
@wanker cunt: Aki 2010 ben a fideszre szavazott....oké, még valahogy (nagyon nehezen) megértem. De aki most is ezeknek a görényeknek a pártját fogja, annak vagy csurran az ellopott zsugából, vagy egy hibbant barom. Te melyik vagy?
Felvetődhet a kérdés, mit is kerestünk Amszterdamban pont most, tél végén? Nem kevesen keresnek új, élhetőbb helyet a világban kis hazánkból. Egy jó barát Amszterdamban kapott  állást, őt látogattuk meg. Három hónapja ismerkedik a várossal, annak hátrányaival is:…..
A kormány együttműködik az energiaszolgáltatókkal, ha azok azt teszik, amit a kormány mond - jelentette ki a miniszterelnök. Érdekes tárgyalástechnika: ha szót fogadsz és kussolsz, akkor a barátod lesz a rendszer. De ha nem... Filmszerű kép jut az eszembe. A helyszín a TEK egyik…..
A Berlini Nemzetközi Filmfesztivál más néven "Berlinale", az egyik legfontosabb 'A' kategóriájú filmfesztivál Európában és a világon. A fesztivált minden év februárjában rendezik meg 1951 óta. A versenyben azok a filmek indulhatnak, melyek a fesztivál kezdetét megelőző 12…..
Egy szegedi szoláriumszalon büntetést kapott az Artisjustól, mert a háttérben szóló rádió után nem fizette be a jogdíjat. Nem, ez nem valami hülye április elsejei vicc, ez egy valós hír.Megbüntetett egy szegedi szoláriumszalont az Artisjus, Magyar Szerzői Jogvédő Iroda…..
sea monkey 2011.11.04 23:27:08
Manhattanben éttermet nyitni nem lehet könnyű vállalkozás. New Yorkban közel 20 ezer helyen lehet enni. Ezen étkezdék jelentős része pedig épp Manhattanben található. Egy hamarosan megnyíló új manhattani étterem elsősorban a geekeket próbálja megszólítani: a 4Food…..
Az Extraball Flipperclub és a pinball.hu szervezésében egy rendhagyó flipperverseny indul Budapesten. A belvárosban tíz napon keresztül tíz helyszínen lehet versenyezni, az ott található flippereken.A verseny menete: A maratonban részt vevő helyek listáján látható gépeken lehet…..
sea monkey 2010.05.24 17:43:11
@kitfisto: Szerintem ne kavarj be a szervezésbe! Ennyi erővel nekem is írhatnának!!! Hagyjuk a dolgot a szervezőkre, itt a blogon, vagy a fliipermaratonos mailen mindenki megírhatja ha valami para van a gépekkel.
sea monkey 2010.05.26 16:56:21
@kitfisto: Épp az a lényeg, hogy itt a blogon szól róla a versenyző, ezt olvassák a szervezők és megjavítják/megjavíttatják a gépet. De ha te megadod a mailedet, hogy arra írjanak, akkor csak kavarodás lesz az egészből.
Egyébként én nem vagyok szervező, hanem egy versenyző, bár sajnos még nem volt időm egyik gépen se játszani...
Április 27-én megszületett a Fővárosi Állat- és Növénykertben élő mandrillcsalád legfiatalabb tagja. A most világra jött kicsivel együtt már kilenc egyed él Budapesten ebből a Nyugat-Afrikában őshonos, ritka majomfajból, írja az állatkert közleménye. Az anyaállat, a…..
"Szeretettel és nagy örömmel mellékelem egyetlen nyuszim, Lali felvételeit. Eredetileg a macskánknak,Ödönnek akartunk adni egy lufit még évekkel ezelőtt,hátha játszik vele,de őt nem érdekelte, Lali ellenben azóta is minden nap lufizik, csak akkor van baj,ha kifogy a tartalék…..
flipper Flipperek és jó csajok 2010.04.16 09:16:00
Tekintettel arra, hogy a flipperjátékosok túlnyomó része jellemzően fiatal(abb) férfi, a különböző gyártók mindig is nagy hangsúlyt fektettek a csinos lányokat megjelenítő tematikájú gépek gyártásába. Már 1950-ben elkészült a sokatmondó nevű Just 21 a Gottlieb…..
flipper Flipperklub Budapesten !!!! 2010.03.10 00:13:00
A Budapest Pinball Map-en is látható, hogy megnyitott a főváros első flipperklubja. A belváros szívében az Astoria közelében jelenleg hét, de terveink szerint egyre több flipper áll majd a játékosok rendelkezésére. A jelenlegi kezdeti időszakban a extraball.flipperclub@gmail.com…..
Egy olvasónk szerint miközben a budai Várnegyedben egy tetőablak vágása is óriási jogi hercehurcával jár, a Dísz tér foghíjtelkén a korábbinál rondább és magasabb bódésort húztak fel. Ráadásul úgy tűnik, az ügyben senki sem illetékes:   A vári Dísz téren, egy…..
flipper Flipperek és ritkaságok 2010.01.05 01:21:00
Általában egy-egy flippertípusból az egy-kétezrestől a tíz-tizenkétezres szériáig gyártottak Chicago flipperkészítő üzemei. A hőskorban a sok kis gyártó számtalan kisszériás modellt készített, a nagyok pedig több típust is kihoztak egy-egy alapmodellből, így a…..
flipper Flipperek és filmek 1. 2009.12.12 22:03:00
A flipperezés elterjedése a filmiparra is hatással volt,leginkább az Egyesült Államokban készült filmekben láthatóak az izgalmas látványt, mozgalmas hátteret adó flippereket. A filmekben ha feltűnik egy-egy tipikusan amerikai útmenti "Diner", mindig van benne…..
flipper Flipperek illegalitásban 2009.11.09 16:51:00
Elterjedésüket és növekvő népszerűségüket követően a flipperezésnek és a flippereknek is kialakult az ellentábora. Főként a konzervatív politikusok intéztek kirohanásokat az általuk szerencsejátéknak tartott flipper ellen, ami "a gyerekek ebédpénzét veszi el 5 és…..
sea monkey 2009.11.09 22:55:48
@jaguár:
Hát én már korábban nézegettem az egyesület oldalát, sőt próbáltam belépni is a flipperklubba, de nagyon zárt társaságnak tűnik, csomó feltételük van, meg nem is olyan érdekes az egész. A fórumokon inkább csak arról írnak, hogy kinek milyen sok és milyen drága gépei vannak. Ez a blog viszont nagyon tetszik, baromi jó infókat találni rajta! Respect a flipperes helyek Bp-n google map-ért!!!
sea monkey 2009.11.12 12:57:56
@Langhorn:
Szerintem szuper ez a blog, én már most is gyakran látogatom és a jövőben is ezt tervezem! Érdekesek az írások, jók a képek (bár utóbbiból több is jöhetne)!

Azért a kommentelők nem tudják szétcseszni a blogokat! Ha így lenne, akkor már az összes blog szét lenne cseszve! Mindenkinek megvan a véleménye amit le is írhat, te meg figyelmen kívül hagyhatod, vagy reagálhatsz rá.
flipper DPO 2009 - második nap 2009.10.23 15:21:00
Vasárnap reggel 10kor hagytuk el á szállodát, kimentünk a verseny 2. napjára. Itt már a döntők elsö körét játszották, csak WPC gépeken, a játékosokat pontszámuk szerint osztották párokba, a párharcok (3 játék 3 golyóval) győztesei kerültek egymás ellen az A ágra, a…..
flipper Egy igazi flipperverseny 2009.10.21 17:00:00
DPO Dutch Pinball Open 2009 - Zeelst (Hollandia)Egyik szeptemberi délután BPF barátommal kitaláltuk, hogy ki kéne nézni egy igazi nemzetközi flipperversenyre,ahol a legjobbakat láthatjuk játszani és mi is kipróbálhatjuk magunkat. Október 2-án reggel már a repülőgépen ülve…..
Szerencsére egy paraszt sem talált még fejbe csapágygolyóval, miközben galambokat csúzlizott, de szerintem a kipöckölt cigicsikk után ez sincs már messze. Megelőzendő a bajt, megpróbálok egy kicsit segíteni, annál is inkább, hogy a múltkori poszthoz érkezett kommentek között…..
Ha egy bringás Koppenhágáról vagy Amszterdamról hall, akkor a városi kerékpározás jut eszébe: széles kormányos, sárvédős biciklik, kényelmes nyergükben ballonkabátos urakkal, vagy lobogószoknyás csajokkal. A Föld szubjektív kerékpáros térképén New York viszont a létező…..
Az állami támogatások folyósításának határidő kezeléséről sok horror történet kering, szintúgy az e miatt bedőlt projectekről. A rendszert direkt úgy konstruálták meg, hogy a Hivatalt ne lehessen ezért felelősségre vonni. Tisztelt Zugügyvéd! Nagyon szeretném tudni,…..