Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bandi a vállalkozó (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökhelyettese az MTV híradójában jelentette be tegnap este, hogy 2010-tõl összevonják az autók környezetvédelmi vizsgálatát és mûszaki vizsgáját. Véleményük mai hírünkről...
Bandi a vállalkozó (törölt) 2009.07.17 13:16:40
@ZoTyo: Nekem ez úgy tűnik, hogy visszakoznak (mármint az NKH). Nem véletlen az, hogy a cikk hallatán mindenkinek az jutott eszébe (amről a cikk nem mesélt), hogy akkor most a műszaki vizsga 2 év helyett 1 évre csökken. Olyan érzésem van, mintha az adócsökkentésről szólna a hír, mondják, hogy olcsóbb lesz - ami raff számítással számunkra azt jelenti, hogy nekem pl. duplájába fog kerülni a műszaki és a zöld kártya azért mert évente kell csinálni nem pedig 2 évente. Az az érzésem, hogy ami el van hallgatva, abban van a tartalom. Mivel azonnal erre élesedett ki a posztolás, már viszakoztak is.

Szerintem az lesz, hogy mivel nem sikerült megetetni velünk a féligazságot, egysezrűen csak be lesz vezetve, aztán majd kiderül, hogy jaj igen, tényleg erre nem gondoltunk, hogy most akkor a szegényebbjétől (aki a többség) majdnem dupla pénzt szedünk.

Ma már semmiről nem kérdezik meg a népet! Sőtt, ha a népnek nem tetszik valami, azt is leszarják, kijátszák, hazudnak arcátlanul (lásd: Seres Mária, 650 000 ember véleménye lett félre söpörve egyszerű hazugsággal). Nincs ma már olyan hogy erkölcsi felelősség!

Azon sem csodálkoznék, ha jan.1-étől bejelentenék, hogy havonta minden államporgának be kell fizetni 200 000 Ft-ot mert gazdasági válság van! Csak így, egysezrűen... Egyébként az ő szempontjukból ez igen kecsegtető lenne, mert vagy fizetsz, vagy viszik amid van, te meg úgysem tudsz mit csinálni! Vagy ha mégis, kérlek áruljátok el nekem, hogy mit(és Seres Máriának is)hogyan, mert nekem fingom sincs. Diktatúrában élünk, és igazán azt sem tudjuk kit utáljunk, mert ma már nincsen arca a diktátornak, csak hajlott hátú emberkéi (Victorka, Ferika, Gordonca).

Szóval szumma szummárum, én arra készülök, hogy jövőre ezzel is levesznek, ha mégsem akkor majd végre kellemeset csalódok, bár erre még nem volt példa a kormánnyal kapcsolatban mióta az eszemet tudom.

Üdv,
Belsőség Levegő a bögyömben 2009.06.03 10:45:00
  Vannak jó ötleteik is, de nálam a Levegõ Munkacsoport elvágta magát. Keressünk már egy normális környezetvédõ szervezetet!  Vélemények az azonos című írásunkról...