Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schakaal

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A House Is Not a Home. A sztorit le se írom, szerintem már a poszter alapján sejtitek - mit sejtitek, tudjátok -, hogy miről is fog szólni... Az előzetes meg... jaj. ..
Vaclav Klaus elnök pénteken aláírta a törvényt, ami engedélyezi a marihuána orvosi célú fogyasztását Csehországban. Ez azt jelenti, hogy kizárólag receptre lehet majd kapni füvet legálisan Prágában, turistáknak nem (esetleg, ha van beteg ismerősük). A törvény szerint első…..
Schakaal 2013.02.19 01:02:53
@GERI87: Nem propagálok az ucára viteléért, sőt ellenkezőleg. Viszont nem akaszt ki, nem nézem meg, nem érdekel, és kész. Elvagyok a saját, egyébként hetero magánéletemmel.
Schakaal 2013.02.19 01:13:19
@GERI87: Nem vagyok liberális, itt sokan nácinak kiáltanának ki, pedig az sem vagyok. Egyszerűen vannak saját gondolataim, és nem hódolok be senkinek. Meglepődnél ha ismernéd a múltam, és hogy miért kaptam bírósági ítéletet. Mert félelmet keltettem bizonyos ruházatban. De mindig megvolt a saját világnézetem, és ez a liberálisoknak túl szélsőséges. Belefáradtam abba hogy itt csak mindenképp szélsőségekben lehet gondolkodni. Mind politikai téren, mind szociális téren. Senkihez nem csatlakozom, semmiért. itt. Nincs értelme. A drogvita, már ami itt folyik, teljesen más hangnemben is íródhatott volna, ha nem a másik szokásait, életét basztatjuk...
Schakaal 2013.02.19 01:19:15
@GERI87: Nem, ez nem igaz. Nem kell igazi ok, később lehet kreálni hozzá, de nem kell. Évekig, akár évtizedekig nem kell hozzá ok.
Bedi Kata  „Ratkó-gyerekek” „rendszerváltó”, „Y”, „Z”… - generációk elnevezései, melyek többnyire nagy társadalmi és/vagy történelmi változáshoz kapcsolódnak, s így lesz a generációk sajátossága, problémái, és persze a köztük lévő feszültség is…..
A mai napig a top-listát posztjaim a legnépszerűbbek, íme még egy. Az elmúlt 100 évnyi filmművészet már rengeteg olyan legendás színészt termelt, akik nem egy filmben bizonyították, hogy megállják a helyüket a horror világában. Lássuk ezek közül a legjobbakat, félig-meddig…..
Horror-Mirror Két foscsi film 2012.05.01 15:12:00
Ezúttal csak két kerülendő alkotásra hívnám fel a figyelmet. Nincs türelmem megvárni, amíg összegyűlik egy nagyobb adag trágya. Husk (2011)   Rendezte: Brett Simmons A blogon már nem egy After Dark Fest filmmel volt dolgunk, azonban ez egy különleges darab, mert ezt a…..
Mi az amit a karszalagunk után először megkaparintunk a Szigeten? Nem, nem az első korsó sör, (bár ezt valószínűleg sokan cáfolnák), hanem a programfüzet. Tegye fel a kezét, aki volt valaha a Szigeten, és nincs otthon neki emlékben legalább egy programfüzet! Így a huszadik Sziget…..
Nem vitás: történelmi időket élünk, és bizony a bérletpénznek: a havi, fejenként 4-10 ezer forintnak a családi költségvetésben sokkal jobb helye is lehet. Ennyi pénzből elvihetjük kedvesünket egy romantikus vacsorára a környéken, de a gyerekeket is elküldhetjük moziba, ha…..
Schakaal 2012.02.15 23:26:23
@sdani: A második bekezdéseddel tökéletesen egyetértek :)
Bár pont emiatt az úriemberes viselkedés miatt kellett anno egy használt autó árát kicsengetnem egy K. Sebestyén Ügyvédi Iroda részére... :)
Az nem kérdés, hogy egyedi és rendhagyó ez a lakóház, de a bejegyzés címében feltett kérdésre mit válaszolnál?..
Schakaal 2012.02.04 23:29:25
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
Schakaal 2011.03.14 23:55:33
@.zsoltt.: Köszi, szerintem a lényeget elmondtad ebben a kommantben... Sajnos...
Tjis is real. Nap mint nap tapasztalom.
New York a folyton lüktető város a föld alatt is számos kalandot tartogat. Steven Duncan várostörténész és Andrew Wonder operatőr New York elzárt területeire lógott be egy gerillaakció keretében.   New York láthatatlan infrastruktúráját, metróalagútjainak és…..
Ráhúzható-e a Fidemokratikus Centralizmus a magánmédiára? Ha áttekintjük a Fidesz holdudvarába tartozó sajtót és annak híveit, megállapíthatjuk, hogy annak egyetlen elemi alkotórésze: a saját nézőpontját tekinti egyedül legitimnek. Ebből táplálkozik az ún. nemzeti…..
Schakaal 2010.12.14 23:02:44
@kovacsjancsYYYZZZ: Érdekes meglátás, eddig ez a komment hatott rám szinte a legjoban életem folyamán. Sajnos, ha így haladunk ez simán bekövetkezhet, és viva la 1985, vagy ennek a durvább verziója. Az lesz a szabad ember, akinél nem lesz net, vagy annak az elérhetősége. Viszont a fára visszamászni már nem tudunk...
A veszélyes zoknikígyók mindenütt ott vannak, hogy gerincbeteg leszázalékolt giliszta mozgásukkal zavart keltsenek.Ráadásul megölni se lehet, mert az áramot is eszi. Veszélyes állatok ezek!     ..
Schakaal 2010.12.03 18:37:54
Valószínűleg a tegnapi majd' 14.000-es nézettséget nem fogja überelni a mai post, de legalább annyira érdekes lesz, mint a tegnapi!:) Biztos emlékeztek Ádámra, és az ő modifikációira, amit a múltkori postban mutattam be! Azóta szerencsére sikeresen legyógyultak az…..
Hölgyeim és uraim!Jön a radikális adócsökkentés! Remélem, hogy a kedves olvasó radikálisan pozitív mérleggel fog kijönni ebből, a többieknek pedig ... kitartást!-Marad a szuperbruttósított adóalap, vagyis az adót a bruttó bér 1,27-szeresére vetik majd ki. -Az…..
Schakaal 2010.10.14 19:00:07
@CyberPunK:
Sajna igazad van, én még nem voltam 20 éves mikor elköltöztem. A lakás adott volt, de így is nagyon nehéz megélni hogy egyedül élek. A barátnőmmel nem tervezünk gyereket, és ez így is marad. Lehet hogy sokan egoistának tartanak itt emiatt, de én csak akkor vállalnék gyereket, ha lenne félretett pénzem, illetve félre tudnék tenni, de ez jelenleg esélytelen. Ha pedig bejönne a "szingliadó", vajon több kedvem lesz gyereket vállalni, hogy még többet vonnak el tőlem? Kétlem...
Subba Sugár Meliton él és virul! 2010.09.20 08:30:00
Sugár Meliton, aki blikkfangos nevét az árvaházban kapta és akinek maga Szily Katalin volt a gyámügyi előadója, a 90-es évek pesti éjszakájának egyik legjellegzetesebb figurája volt (a rózsát áruló 900 éves bácsi mellett). Saját verseit árulva/tarhálva járta végig a kor…..
Schakaal 2010.09.20 12:57:13
@(ehh): Huh, ismerted a Kopaszt?:) Jejzus, és még él??? 1996-ban kb 2 évet jósoltam volna neki...
Színesre emlékszik valaki? Keletis punk volt, aztán mára jól megtért a sitt után, pont pár napja láttam a Móriczon.
Schakaal 2010.09.21 05:14:43
@bumboclaat: :))) Melyik lenne az a népdal? Még a végén kiderül ismerjük egymást:) Mondjuk az beszarás volt hogy az egyik excsajom a macskával jött össze, ezen borultam rendesen:) Szinte mindenkit ismertem akit felsoroltál, asszem Lacikáék szerepelnek a Budapest Végállomás című filmben. Nem is gondoltam volna hogy van aki még él ebből a társaságból:) A szipusok közt szerintem még Fehér volt a legnormálisabb:)
testmódosítás Suspension! 2010.08.16 22:37:00
Tamás élete első suspension-jét követhetitek nyomon ezeken a képeken! Minden tökéletesen működött, a remek ebay-es csigarendszerem úgy siklik, mint forró kés a bőrön, és mivel hetedeli a súlyt, könnyű dolgom van az emeléssel is. Tamást kétszer is a levegőbe emeltem, és a…..
Schakaal 2010.08.18 21:08:28
Schakaal 2010.08.18 21:29:08
Schakaal 2010.08.19 17:40:35
@Frucsasz, az őzikelány:

Igazából minimális hegek maradnak, de ez nem fog látszani, elég komplex ahhoz a tattoom a hátamon, így valszeg nem kell javítani.
Modorosblog A 923-as járat 2010.07.29 07:00:00
A mai írást az ingyenes Unit Magazin (majdnem) legújabb "Utazás"-számában olvashatjátok - a lustábbaknak itt van jpeg-formátumban is, rajongóknak pedig az eredeti, szerkesztetlen verzióban.   A 923-as éjszakai busz fogalom Budapesten - a főváros délkeleti és…..
Schakaal 2010.07.29 16:53:29
@Csehszlovák Kém:
Akutyafáját!:) Tisztára retro feelingem lett:) Éhes Bakter, és társai...:) Ó, de jó lenne mostanság egy ilyen hely, bár az is vonzotta a homelesseket, és egyebeket::) De akkor még ha jól emlékszem a 14-es még rendes villamos volt, pl. volt rá példa hogy télen hajnalban majdnem elvágódtam a jégen ami a villamos padlóján volt:) Nomeg a Riff-Röff, Fekete Lyuk, Viking klub...:)))
Na ilyet se láttam még, viszont választ ad egy nagyon komoly kérdésre: hogy vajon a törpékkel mi lesz, ha jönnek a zombik:) ..
Hős utca. Kerületünk, de talán egész Budapest egyik legveszélyesebb helye. Állandó hadiállapot, nyomor, szeméthegyek, betoning lerohadt házsorok. Sokak menekülnének innen, eladó lakásokból nincs is  hiány, de a környék híre minden érdeklődőt elriaszt. Ha már minden…..
Schakaal 2010.01.25 21:10:09
@nagysenki: Rózsadombi gárdisták?:) Ismerek rengeteg gárdistát, de senki nem lakik a rózsadombon, sőőőőt...
Heßliche Zeiten - ezzel a mottóval toboroz antifákat az augusztus 15-i budapesti náciparédára a bécsi Aua! csoport. Magyar részről az NS Front szervezi a Hess-megemlékezést, ami olyan nagyszerű csoportosulásokat tömörít, mint amilyen a Blood & Honour Hungaria (ezek nincsenek…..
Schakaal 2009.08.02 18:25:58
@KopaszMercis: Köszönöm a támogatást!
Schakaal 2009.08.02 19:26:35
@KopaszMercis: A "fekete mellény" alatt kiket értesz?
Nyilván mindenki észrevette, hogy valami megváltozott a kommenteknél. Rögtön át is adnám a szót Stökinek, aki a flashjátékos KMK blogon a következőket írta, hiszen nem tudnám jobban összefoglalni: Az indás fejlesztőcsapatnak hála webkettőnullásodunk ezerrel, kéremalássan.…..
Schakaal 2009.04.19 13:58:08
A Homár történetének legtitokzatosabb sztorijaként indul keddi nyitókrimink. Schakaal azt meséli, hogy telefonos + online módszerrel lefoglalt egy kétágyas szobát a fenyvesi Péter panzióban, aztán a csajával levonatoztak a helyszínre, ahol üres házat találtak. Értik, egy élő…..
Mi mással lehetne kezdeni a mai napot, mint annak a helynek a bemutatásával, ahol méltó módon vehetnek búcsút kedvenceiktől a gazdik. Elhelyezés, elhantolás: Tacskó méretig: 25000 Ft.+Áfa. Ezen méret fölött: 30000 Ft.+Áfa. 15 évig a sírhely saját tulajdon. A…..
Schakaal 2007.11.02 19:21:53
A Homár a maga részéről tavaly kiszórakozta magát az eastpak pszeudodízeles zombis hátizsákreklámjain, azonban az oszlóképű modellek azóta hazánkban már az utcán rémisztgetik a kisgyerekeket. Trex rémült szülőként a jóságos internethez fordult…..