Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EXPERT

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre volt időm rendszerezni építkezésünk eddigi kiadásait, és visszaemlékezni úgy fél évvel ezelőttre, amikor még csak a négyzetméter árakkal számolva tervezgettük a házunk költségeit. Összeadva, rendesen pofán vágott az a 2 millió Ft, aminek csak egy részével kalkuláltunk az építkezés előtt. Ez a…..
Fájnak az ízületeid? Szerencsére egy egyszerű házi készítménnyel könnyen enyhíthetsz a fájdalmadon.  A keveréket pedig akár csontfájdalmakra vagy reumára is használhatod. Hozzávalók: 2 bögre olívaolaj 10 db friss, piros csípős paprika Hogyan csináld? Tedd a…..
Praxis Maga meg fog halni 2014.09.30 08:47:54
A vesére várók listája olyan, mint ide a hold és vissza... Tisztelt Blog,   egy velem viszonylag régen megesett történést osztok meg, úgy éreztem itt a helye. A történetben szerepel mind a félrekezelés, mind az emberileg kifogásolható orvosi magatartás…..
EXPERT 2014.09.30 20:56:03
@rikitikitévi: Ha a posztoló nem írta volna direkt, hogy "minden egyes szó megmaradt bennem...", akkor talán egyet is értenék a válaszával. Minden normális orvosban ennek kellene szerintem felmerülni ("nem is úgy volt, csak így emlékszik rá"), de azt gondolom, hogy itt most komolyan kell venni annak a lehetőségét, hogy tényleg az inkriminált szavakat mondta a radiológus. Noha, szó szerint véve 100%-ban igaz, (mindannyian meghalunk egyszer) az adott szituációban... hát, nehéz szavakat találni rá...

De: nekem is mondtak már olyat, hogy "azt tudja, hogy magának nem lehet gyereke?", Ilonkának hívták, és orvos volt, és én is majdnem gyerek voltam akkor még... Persze, lehetett, a legtermészetesebb módon, de belém égtek azok a szavak is.

Konklúzió? Az orvos vegye tekintetbe, hogy a páciens egyben érző ember is, és egyes esetekben még csak nem is feltétlenül síkhülye. És persze a beteg is vegye figyelembe, hogy az orvos is emberből van, aki még a legjobb szándék mellett sem tévedhetetlen, de még csak nem is hibátlan.
Manapság mindenből divat toplistát gyártani, még abból is, amiből nem lehet, ez a hóbort pedig minket se került el, így természetesen az alább elterülő, kizárólag a Viagra szerkesztőinek meglátásait tükröző lista relevanciája is igencsak megkérdőjelezhető, akár a rajta…..
EXPERT 2012.06.08 11:10:49
--Spoiler alert!--
@XXL: Nem mondjátok komolyan, hogy nektek a Tökéletes trükk csattanója az a Teslát izé?!!!! Hát ez Tesla dolog már a film közepétől nyilvánvaló sztem, az igazi poén viszont annyira üt az egyszerűségével és életközeliségével, hogy nálam ez a top filmvégi csattanó ever.
-- Spoiler alert! ---

Na és a "A remény rabjai" is minimum említésre méltó szvsz.
EXPERT 2012.06.08 11:52:22
@ZF2:
- bocs Dr Jones, látom, hogy a "futottak mégbe" csak belefért a Remény rabjai. Így OK.

- azt viszont fenntartom, hogy aki a Tökéletes trükk csavarjának a Teslás gép alkalmazásának eredményét tartja, az a film igazi üzenetétől, csavarjából semmit, de semmit nem értett.

- A Harcosok klubja meg szvsz inkorrekt a nézővel, így nem csavarnak, hanem inkább szimpla becsapásnak tartom.

De ez csak egy vélemény a sok közül ...