Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cho

0 bejegyzést írt és 294 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ron D. Moore, a nálunk a totálisan félreértelmezett Csillagközi romboló címen futó Battlestar Galactica egyik alkotója ismét a SyFy-nak forgat majd sorozatot, Helix címmel. A 13 epizódos első évadot éppen tegnap rendelte be az adó, a projekt mellé a Lost és a CSI:Miami egyik…..
comment:com A nap képe 2013.02.28 10:00:00
Így reklámozzák a Trónok harcát Los Angelesben.   ..
Második lett Bús Hajnalka, a vajdasági magyar takarítónő Szerbia legnépszerűbb tehetségkutató műsorában, a Ja imam talenatban. Bús Hajnalka a vasárnap esti döntőn Maria Carey Jesus loves me című számával indult, és bár az első helyet és az ezzel járó százezer eurós…..
cho 2013.02.25 18:16:39
A második évados DVD-kiadáson rejtett extraként megnézhető négy jelenet elviselhető minőségben, de elég szar hanggal máris elérhető az interneten, tessék: ..
cho 2013.02.22 15:00:06
@radarr: Nemár!! Ez tök nem korabeli dokumentumfilm?
Dilbert magyarul Γερουσία 2013.01.29 09:28:44
2009-05-31..
cho 2013.01.29 23:08:16
cho 2013.01.29 23:09:33
Mint minden rendes hollywoodi céh, a rendezőké is osztogat díjakat évől évre, és mivel ezek szakmai elismerések, nem úgy, mint a hétvégén kiosztásra kerülő Aranyglóbusz, ami tulajdonképpen egy megkérdőjelezhető szakmaiságú és motivációjú gittegylet díja (Návai Anikó is…..
cho 2013.01.12 01:24:24
@sixx: Az a lényeg, hogy legalább te tudsz íni.
cho 2013.01.12 16:08:33
@sixx: Ne dühöngj :)
Olvasd el amit ítál.
A címet is Csaba leveléből csentem, és folytatnám is tovább az ő szavaival: "Egy saját fejlesztésű játékot szeretnék bemutatni nektek, a címe Curse Run. Ez a játék egy egyiptomi témájú ügyességi platformjáték, ahol főhősünkkel ki kell szabadulnunk a gonosz fáraó…..
comment:com A nap képe 2012.09.27 10:00:00
Gus Fring. 'Nuff said. ..
Már-már Newton törvényei szintű magasságokba emelkedik az a tényszerűség, hogy ha egy csomópontban rendőrök kezdik el irányítani a forgalmat, ott rögtön végeláthatatlan sorok fognak kígyózni. Most itt a remek alkalom, hogy megmutassuk, mi jobban csinálnánk. A Trafficator 2-ben…..
Jamie Lannister vs. Ned Stark az első Trónok harca-évadból, DE FÉNYKARDDAL, BASZKI. ..
A nagy nyári fennakadások közepette (melyeknek igyekszünk véget vetni) csak kikönyörgök végre ide egy posztot, méghozzá egy meglehetősen érdekeset szerintem. Szelak beküldése: Nemrég olvastam Iain Johnstone: Tom Cruise – Színház az egész világ című könyvét. A fordítás…..
cho 2012.07.10 20:36:33
@pocak: Ezt elismerem, tán az előbbiekben nem voltam elég világos, de megértettem, hogy mit jelent a cucc. A bajom tényleg annyi, hogy ez igazából eredetiben, ha így van, és miért is ne lenne, vajon hány ember érti a MacGuffint? Mindenkinél ott volt a Thomas mellett Hitchcock összes kiskorában? Ez csak teoretikus kérdés. A fordítás ettől függetlenül valóban félrevezető, de én fenntartom a "véleményes" véleményemet.

@Komavary: Igen, csak a scriptet találtam meg ellenőrzés céljából. Rád az utolsó mondatom (@pocak) az érvényes, utána meg az eleje :)
Úgy tűnik, az én hetem most a folytatások jegyében zajlik, de mivel kőmíves úgy megdorgált, hogy csak olyan játékok vannak, amik más játékblogokban is előfordulnak, kicsit kalandoztam túl a szokásos horizonton is. Így vettem észre, hogy a számomra a cukisága és a játékmenete…..
cho 2012.07.03 07:06:13
@BalageG: Csak a demo flashes.
@nyau: "mert sokkal kevésbé kell rohanni az idővel, mint az első résznél"
Talán, ha nem elégednél meg az egy csillaggal :) Azért a 3 néhol necces.
Van ám még bőven krisk Bones-maratonjából, ráadásul ez most egy tegnapi poszthoz is kapcsolódik: Ez egy kis apróság, de azért feltűnt, miközben a sorozatot néztem végig újra (4x24). Minden további komment nélkül: - What's the... uh... victim's birth date?(- Mikor született…..
Jó színészekkel még a szarabb ötleteket is egyszerűbb eladni, hát még ha maga az écesz pöpec. Három készülő sorozatról és három, na jó, két és fél színészről van hírünk. Knifeman: Tim Roth aláírt a Media Rights Capital új sorozatához, aminek a pilotját David…..
cho 2012.06.25 00:47:11
@Tomisz: +1.
Sosem fogom megérteni, hogy miért kellett :(
A Rém rendes család és a Modern család főszereplője Melanie Lynskey (Két pasi meg egy kicsi) és még pár ismert celeb társaságában elvállalta az Air New Zealand légitársaság biztonsági videójának animált főszerepét. Jól tette, vállalható a cucc és még vicces is.   …..
A YouTube-on lelte az Uproxx ezt a videót, amiben nagyon pöpecül összefoglalják a Breaking Bad első négy évadát. A nyolcperces videó azoknak is kötelező, akik már látták a sorozatot, akik pedig csak az ötödik évadra akarnak becsatlakozni, most menten képbe kerülhetnek. Az ugrás…..
cho 2012.06.21 20:07:47
Emlékeztek még a Fixationra? A Sequesterről ugyanis nekem rögtön az ugrott be. Talán nem is véletlenül, hiszen annak két fő alkotóeleméből (a depressziós látványvilágból és a már-már szemétparaszt ugrálásból) épül fel ez is. Ezúttal egy kistestvér álmain keresztül…..
Idén nyáron kapjuk meg a Breaking Bad záróávadának első adagját (egyes értelmezések szerint ez egy különálló évad lesz), jövőre pedig a befejező epizódokat. Walter White története cs ak tragikus véget érhet? …..
Vannak bűnök, amiket nem lehet megbocsátani? Hamarosan kiderül.  ..
Anneke Van Giersbergen, Frames @ Club 202, 2012.05.30. Ha kellően bicskanyitogatók szeretnénk lenni, egy komplett bevezetőn át találgatnánk (és találgatnánk), miért is szállt ki annak idején Anneke a Gatheringből, és fordult poposabb irányba. Holott a válasz nagyon is adja magát:…..
cho 2012.06.01 17:15:16
@nausea: Köszönjük.
@spiler12: Egyetértek.
Amúgy aki ott volt a wigwamban, az tudja, hogy miért szeretjük. Szerintem hibátlan volt az egész. Sokkal lazábbra számitottam, dehát amit a "kishölgy" előadott, leszakadt az arcom. Megkockáztatom, lehet, hogy jobb volt, mint egy Gathering... bár ezt csak félve.
A How I Met Your Mother idei évadából egyetlen részt sem láttam, de a dupla évadzáróra becsatlakoztam, mert Neil Patrick Harrist szerettem volna megnézni legalább egyszer ebben az évadban is. Ő jó volt, mert ő mindig jó, de meglepetésre a többiek is azok voltak, kivéve a…..
Egy posztban három viccesnek szánt sitcom, és ezzel lezártuk az ABC kínálatát egy időre. How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life): egykamerás sitcom egy gyermekét válása után egyedül nevelő anyáról, aki egy évnyi szívás után visszaköltözik a szüleihez és…..
Újabb részletek derültek ki az NBC-nek készülő Hannibal című sorozatról, ami a filmtörténet egyik leghíresebb kannibál-sorozatgyilkosának életéről szól. A jó Lecter doktor a sorozatban már javában gyilkol, és süti meg roston áldozatai legkülönfélébb testrészeit, de…..
A Trónok harca sikere nyomán várható volt, hogy Hollywoodban több producer is elkezd foglakozni a fantasy műfajával, különösen a kardozós-baszós változattal, amit kiválóan el lehet adni a kábeladókon (ott van ugye a Spartacus is). Valami ilyesmi lehet annak hátterében, hogy a SyFy…..