Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorsz

27 bejegyzést írt és 327 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy már említettem egy korábbi cikkemben, a kedvenc zenekarom miatt kellett Debrecenbe utazni, és ha már ott vagyunk egy éjjelre valahol meg is kellene szállni. Semmi baj ott az Airb’n’b még úgy sem próbáltam ki, itt az alkalom. Találtam egy nagyon szimpatikus lakást baráti áron, így szól a…..
Dorsz 2020.01.03 12:52:32
@silverrant: így-így. A tulaj nem kapott választ, nem fog könyörögni, meg a hogyléted felől érdeklődni, ha nem erősíred meg, simán kiadják másnak, még akkor is, ha előre fizettél. (Utolsó pillanatig lemondható szállás volt?)
Dorsz 2020.01.03 19:11:17
@Hegedüs Evelin: Ez így szuper, hogy a szállásadó háta mögött nyomozgattatok, de talán a foglalás oldalát is nézni kellett volna, mert a szállásadó igenis fel akarta venni veletek a kapcsolatot, amire nem reagáltatok, innentől meg nem kell meglepődni, hogy ő sem vett komolyan benneteket, és az érkezés napján tojt rátok. (Mi van, ha pont azért keresett korábban, mert már előre tudta, hogy a szállás napján nem, vagy csak korlátozottan lesz elérhető? Vagy tényleg nem kapta meg időben a pénzt, és erről akart kérdezni, hogy ti rendeztétek-e már a díjat?) Jó eséllyel nyomós oka volt rá, hogy keresett és rákérdezett, hogy aktuális-e a foglalás aznapra, lehet közbejött neki valami, de nem reagáltatok. Tapasztalataim szerint a magyar szállásadó kegyetlenebb fajta, nem olyan lelkiismeretes, mint sok helyen külföldön, ha nem ér el, nem fog égen-földön keresni (max. ha a pénzéről van szó) de itt azért nem 100%-ban ő volt a hunyó, hogy nem jött össze a szállás.
De örülök, hogy legalább a koncert java részben jó élmény volt. :)
A '80-as/'90-es években készült horror-, sci-fi és akciófilmek kedvelt húzása volt, hogy egy-egy jól ismert rock- vagy metalbanda a stúdió vagy a rendező felkérésére írt külön egy-egy kislemezdalt: optimális esetben ez nyertes szituáció volt mindkét fél számára, hiszen külön marketingkampány nélkül…..
Dorsz 2019.10.13 16:37:10
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Ehhez képest ugyan mindegy volt, ki nyer, de a rend kedvéért: a USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese. ByAlex mentoráltjai (a nagydöntőbe…..
Mivel imádom a kókuszt, azért találtam ki ezt az isteni cukormentes süteményt amiben alig van szénhidrát!..
Dorsz 2017.05.31 18:13:01
@Irbisz: Tejcukor miatt sztem.

No carb csokis muffin por -> Ezt mivel lehet helyettesíteni, ami szintén diétás?
Újabb tévés lép le a TV2-től, ráadásul most egy olyan arcuk távozik, aki nélkül nagyszabású showműsort elég nehéz lesz csinálniuk, hacsak azt nem akarják, hogy a nézőnek végképp herótja legyen Ördög Nórától. Liptai Claudia jelenleg otthon van a kisfiával, és információink szerint esze ágában nincs…..
Az énekesnő a Facebookon jelentette be, hogy az idei évadban már nem ő lesz a zsűri női tagja.  Utódjáról egyelőre nem tudunk semmit, kommentekben tessék segíteni az RTL-nek. Búcsúzzunk Tóth Gabitól egy gif-összeállítással!..
Pápai Joci nyerte A Dalt, a közmédia éneklős műsorát, amivel az is eldőlt, hogy ő indul Magyarország színeiben az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. Az elődöntőket betegség miatt kihagyó Tatár Csilla visszatért a beugró Rátonyi Kriszta helyére, de lényegében nem változott semmi. A győztest a döntőben…..
Dorsz 2017.02.19 10:31:56
@Alexease: Mert szerinted az Eurovízión ki fog szavazni, Hendrix vagy Bach? :)
Dorsz 2017.02.19 20:14:04
@Lángosképű Szaralak: Volt idő, amikor még 4ből sem lehetett választani. És lassan már tényleg odajutunk, hogy a top30at is a nézőknek kellene kiválogatni, mert ha nem, akkor bunda, meg kamu, meg rohadjon meg mindenki.
Egyébként pedig aki SMSben és pénzért szavazott, az meg is érdemli. :P
ByeAlexet is túlélte az ország, Joci is menni fog.
Eldőlt, hogy a két elődöntő második ádásából melyik az a négy előadó, aki csatlakozik az előző négyhez, hogy végül a döntőben dőlhessen el, ki indul az idén Kijevben megtartott Eurovíziós Dalfesztiválon. A mostani dalok egy fokkal jobbak voltak, mint az előzőben, de azért erősen furcsa, hogy néha…..
Dorsz 2017.02.12 13:52:47
Isten óvja Magyarországot, hogy TGabi kijusson az Eurovízióra. És nem a dala miatt, hanem mert a csaj annyira kivan magától állandóan, hogy fáj. Ez az állandó meghatódás saját magától... Alkalomról alkalomra egyre jobban kiidegel. Lehet hívni vadnak, őrültnek, lázadónak, rockkernek, de szerintem, főleg színpadon kívül, csak éretlen. Házon belül nem tudja viselni ezt az érzelmi terhet, ami ezzel az egésszel jár, külföldön csak kiröhögnék, ha ott is folyamatosan hajbókolna meg elbőgné magát saját magától.

A tegnapi mezőnyből tényleg Olivérék értek valamit. Csak máskor a pörkölőt állítsák kisebb fokozatra, mert úgy láttam kicsit megkapta a kis Lennon-t. :D
A Leander nekem nem nyújtott semmit, főleg nem szövegi különdíjat. Ha már szövegre díjat kell adni, akkor inkább Gina vagy a The Couple, vagy Olivérék.
Kállay ezzel a dallal nagyon mellényúlt. Miért nem a Grind-dal indultak, miért??? :( Az még simább ügy lett volna, mint a Running.
Dorinát sajnáltam, de a Passed 2évig ezzel az iránnyal el tudott evickélni, ők viszont így már nem tudtak újat mutatni.
Benji nagyon elcseszte, hogy nem maradt az 1 szál zongoránál, a közönsége meg is büntette érte keményen.
Szabó Ádám nem szimpi, de a dala bejön, ha nem kell hozzá nézni a látványt.
A Peet Projekt bedobott egy kis 80's & Flashdance feelinget, de hogy jutottak el eddig?! :o
Ha jól emlékszem a zsűri is megjegyezte, hogy a Roma Soul-ban több van, mint ami lett belőle. És tényleg.
Elérkezett A Dal az első elődöntőkhöz, ami rögtön azzal kezdett, hogy a lebetegedett Tatár Csilla helyére Rátonyi Kriszta ugrott be a Petőfi Tévéről. Ez amúgy még kicsit dobott is a műsoron, minden más azonban pont olyan nyomasztó, mint amennyire nyomasztó A Dal a kezdetek óta...
Dorsz 2017.02.12 10:49:00
@Nooormális?!: Repül a like. Köszönöm!
A múlt héten Sixx azt írta, hogy a Dalra kevesebb szükség van, mint pék faszán a stanclire, ezek után mégis mi mást mondhatnék én róla? De ne írjuk le előre a köztévé showműsorát, ami vállaltan nem azt tűzte zászlajára, hogy megtalálja azt a dalt, ami a legjobb esélyekkel képviseli Magyarországot az…..
Azt károgták a varjak, hogy mozikba került a Körök, Samara már megint mászkál nekünk itt összevissza, meg azt is mondták - miközben erőszakos körülmények között elhunyt szerencsétlenek tetemeiből lakmároztak -, hogy ez a mászás most nem sikerült olyan emlékezetesre. Nekem…..
Dorsz 2017.02.05 12:52:58
Egy hetet kihagyott A Dal, a hazai eurovíziós válogatóműsor, amire istenigazából kevesebb szükség van, mint pék faszán a staniclire, de mindegy már, az unokáim is látni fogják sajnos. Egyébként mint műsor, semmivel sem rosszabb, mint egy kertévés tehetségkutató, az előadók nagy része eleve onnan…..
Dorsz 2017.01.29 14:01:10
@takingsider: Nyomnám a like-ot, ha lenne.
Biztos nektek is vannak olyan kedvenc filmjeitek, melyekből árad az instant jókedv és bármilyen pillanatban nézzétek is meg őket, tuti nagyszerűen érzitek majd magatokat utána. Olyan filmekről beszélek, melyek egyszerűek, szépek, kedves a történetük és teli vannak pozitív dolgokkal, ugyanakkor nem…..
Invitel-ügyfelek, figyelem: aki nem olvassa a cég tájékoztatóit, az január 1-jétől meglepve fogja tapasztalni, hogy az alábbi csatornák minden csomagból hiányozni fognak: Eurosport 1 SD/HD Eurosport 2 SD/HD Eurosport News Animal Planet SD/HD TLC Discovery Channel Discovery Showcase HD ID…..
Dorsz 2016.11.16 07:21:12
Hat évad alatt a The Walking Dead nem sokszor tudott sokkolni engem, az első ilyen Rick feleségének szülése és halála volt, a második meg a két kislány halála az amúgy kiváló The Grove című részben. Na jó, volt egy harmadik is, amikor Rick húzott egy Jack Bauert, és kiharapott egy gigát, amikor…..
A közmédia is kihirdette az olimpiai keretét, melyben nincsenek nagy meglepetések. Az Eb-hez képest annyi a nagyobb változás, hogy Gundel Takács Gábor ezúttal nem csatlakozik a kommentátorokhoz, hanem a műsorvezetők csapatát erősíti. Az augusztus 5-én kezdődő riói olimpiáról az M4 Sport, az újonnan…..
Dorsz 2016.07.30 08:12:11
@sniffer: Vakkomondor.
Alapvetően nem hoz lázba minket egy háromheréjű koala mackó és egy tízfejű birka, ahogy azzal sem tudunk mit kezdeni, hogy Marika néni véletlenül felgyújtotta a lakást, amikor keresztrejtvényfejtés közben elfeledkezett a sütőben fortyogó pulykáról. Merthogy a Habony-Vajna tandem…..
Ma este vezette utoljára Várkonyi Andrea a Tények című műsort a TV2-n. A hírblokk végén műsorvezető társa, Pachmann Péter felkapott az asztal mellől egy virágcsokrot, és átnyújtotta kollégájának. Íme a pillanat, amit itt 1:02:51-től mozgóképen is megtekinthet.  A csokor átadása előtt Pachmann…..
Dorsz 2016.04.30 08:46:19
Ha engem kérdeztek, akkor az X-akták új évadát már a zseniális harmadik rész miatt érdemes volt leforgatni, és ha legalább egy ilyen részt össze tudott volna hozni a kurta, hatrészes évad, akkor mindenki önfeledten ünnepelte volna Chris Cartert. A befejező részt még nem láttam,…..
A Dal második elődöntője pont olyan volt, mint az első. Jó, ebben a műfajban nehéz újat hozni, énekesek vannak meg zsűri, miniinterjúk a lihegőben és sztárfellépő, nettó 130 percben. Akár a kertévék hétvégi műsorába is bekerülhetett volna, látványvilágban nem volt semmivel sem rosszabb, mint a…..
Dorsz 2016.01.31 20:48:27
@kapuka: Inkább a "Shape Of My Heart", és a Sugababes-szel közösen, mert Böbe hangja totál olyan, mint az egyik cukorcsajé.
Ettől függetlenül nekem nagy kedvenc lett a daluk.
Az biztos, hogy a hardcore X-akták-rajongók nagyon jól fognak szórakozni az elkövetkezendő hetekben: David Duchovny, Gillian Anderson és Chris Carter ugyanis pont ugyanabban az izgalmas stílusban készítették el az új évad pilotját is, mint ami az 1993 és 2002 közti epizódokat jellemezte. Már az…..
Január 24-én jön az USA-ba, 25-én este pedig a Cool műsorára az új, hatrészes miniéávad, amivel egyértelműen azt nézik meg, kell-e az ilyen tartalom 2016-ban a nézőknek vagy sem, és ha igen, akkor majd jön a folytatás, ha meg nem, akkor hat héten át nosztalgiázott egyet a Fox. A…..
Feltámadnak az űrlények és még hatalmasabb pusztítást akarnak a Földön. Elképesztő látványt ígér az új trailer. Megérkezett a régóta várt trailer az Independence Day: Resurgence filmhez, amely az 1996-ban bemutatott első rész folytatása. Abban Will Smith vitte a prímet,…..
Semmitől sem riadnak vissza a szupermarketek, ha bevételről van szó. Különböző titkos trükkökkel igyekeznek rávenni arra, hogy még többet költs náluk. Mutatom, hogy mire érdemes figyelni. Hatalmas bevásárlókocsik, kosarak A bevásárlókocsik, kosarak méretének növekedése…..
Dorsz 2015.11.18 11:18:22
@Gábor Juhász: Nem 1 Ft-tal olcsóbb, hanem 1-essel kezdődik az ár, nem 2-essel. Egyből másként hat a szemre, lélekre, de persze vannak kivételek.
A Bors szerint a Répás Lajos prostiügyében tartott legutóbbi tárgyalási napjára tíz újabb csajt idézett be tanúként a bíróság, köztük egy volt VV-szereplőt is, de (most jön a csavar) a csaj nem ment el a bíróságra. Répás, Magyarország valószínűleg hivatalosan is…..
Dorsz 2015.10.18 09:11:55
@speirs: VV Viki, a husi kavarógép asszem az Auréliós szériából?