Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inmem

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attila hirtelen felindulásból úgy döntött, megtakarított Supershop-pontjait válságbiztos strandpapucsokba fekteti, csak nem jön még a nukleáris tél. Az egyforintos akciótól megrészegülve csak a bődületes megtakarítás lebegett a szeme előtt, ezért rendelt is belőle 900 párat.…..
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
inmem 2009.10.06 23:29:15
"@A Nép - Te vagy!: A Nép - Te vagy! · www.kibulizottorszag.net 2009.10.06. 10:09:14
Engem olyan nagyon nem lep meg a történet, akármilyen vad. Tudjátok miért? Mert volt olyan Bp-London viszonylatban működő határozottan magyar busz járat (nem akarom megnevezni, mert a nem tetszésemmel együtt sem célom, hogy ártsak a tulajnak), aminek a vezetője összehasonlítható dolgokat csinált, ki tudja hányszor, más magyarokkal. "

Anno 93 körül az Attila tours (létezik még?) csinált ilyeneket... Hab a tortán, hogy ott a külföldre szakadt disszidensek voltak azok akik miatt én később kerül amibe kerül de mindig repülővel közlekedtem... (banyek... azok is nagypofájúak voltak, magyarabbak a magyarnál, bölböltették a LL-t és amikor a mo-i magyarok reklamálni mertek emiatt ott pofáztak, hogy mi nem is vagyunk igazi magyarok és kidobnak minket az ablakon... az Attila meg persze az ő seggüket nyalta ezerrel... utána meg magyar lányokat kezdett zsidó családokhoz közvetíteni háztartási alkalmazottnak - persze bébiszittyó fizetéssel...)
inmem 2009.10.08 00:07:15
@A Nép - Te vagy!: nem tudom, több évig kint éltem és az összes észak-londoni ismerős lelépett onnan annyira zavarta, hogy soha nincs szabad hétvégéje miközben ugyanannyit keresett mint egy átlag au-pair (és hidd el, hogy marha sok lányt ismertem a suliból - nem csak magyarokat). A kérdéses iroda meg gondolom jellemzően észak-londoni ügynökségekkel volt kapcsolatban. A családok viszont tény, hogy sokkal jobb anyagi körülmények között éltek mint az átlag.
Dávid egy olyan 37 ezres plusz tételt fedezett fel a gázszámláján, amire nem volt magyarázat, így felhívta az ügyfélszolgálatot. Itt egy mondatába került, hogy ne kelljen kifizetnie, de most kivételesen nem öröm, hogy ennyivel megúszta. Ugyanis ezek szerint tisztában vannak azzal,…..
A Zugügyvéd reménykedik, hogy nincs összefüggés a nyomozás megindítása, és a blogon megjelentetett kritika között. Bár az igazságszolgáltatás némely résztvevője hajlamos a bosszúra, erről korábban írt is a Zugügyvéd egy publicisztikát.Kedves Zugügyvéd!Gratulálok a…..
inmem 2009.09.23 23:41:28
@kolhászmihály: Nem a visszaütést élvezitek hanem azt, hogy ütnek...
inmem 2009.09.24 00:18:58
@kolhászmihály: tudom, hogy a Magyarok birkák, engem is iszonyúan zavar ez az egész, ha nem lesz tavasszal változás akkor valszeg pakolunk is mert van egy pont amin túl már nem maradhat az ember. Ebben a sztoriban viszont annyi a baki hogy az már fáj. Első körben az ember körülnéz, kiket ismer, kiket ismernek az ismerősei, kiket lehet megkenni, mivel lehet az ellenfelet sarokba szorítani stb. stb.

Ha harc legyen harc.

Naívan viszont nem lehet harcolni. Max fejjel a falnak rohanni.

(mi a cigifüst ellen küzdünk a szomszéddal, ő tagad, mi kérhetnénk birtokvédelmet - ehelyett viszont gumikalapáccsal szocializálunk. Működik. Ha nem működne, jönne a facipő, az egyéb módszerek aztán békejobb ha átáll az elektromos cigire... Egyébként meg inkább eladjuk a lakást mert ennyit már nem ér az egész, ő meg haljon meg tüdőrákban ha annyira fontos neki az a rohadt cigi.)
Olvasónkat sehova sem veszik fel, mert gyermeke cukorbeteg.Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT.Tisztelt Cím! Csak érdekesség kedvéért írom le, hol tart…..
inmem 2009.09.19 12:46:34
@_Molly: ez micsoda? Én is megtaláltam (naná... az ember azonnal leguglizza és iwiwen is levadássza a célszemélyt) de nem jöttem rá...
inmem 2009.09.19 22:43:09
Az ovik sajnos ilyenek, aki gyesen van otthon az jobb ha elfelejti a dolgot, csak 5 éves kortól veszik fel a gyereket a legtöbb helyre (olyan túlzsófoltak a sok bezárás miatt, hogy a dolgozók gyerekeit veszik fel első körben - utána meg azokat akiknek már oda jár a testvérük. Az otthon lévő gyeses anya gyereke nem gyerek az ovi szempontjából - bölcsibe meg ugye eleve nem is jelentkezhet.)

A poszt nekem is rinyaszagú egyébként. Nem kell megmondani mi a helyzet a gyerekkel, az előző főnökön meg fogást kell keresni és nem azonnal aláírni.

A munkahelyek körüli kavarás viszont nagyon nem tiszta.

Ami a pumpát és a pen-t illeti: szerintem hagyjuk már, hogy egy cukros nyilatkozzon a különbségről. A cukorbetegség később előjövő szövődményeit (vakság stb.) csak úgy lehet kikerülni (vagy legalábbis lassítani a dolgot) ha az illető tisztában van a cukorszintjével (állandó méricskélés, mocskosul szigorú diéta) és ennek megfelelően adagolja az inzulint. A pumpával gondolom ezerszer könnyebb az inzulinadag beállítása. (Ld. ha pl. sportol más inzulinadag kell mint amikor egész nap ül - egy gyereknek gondolom összehasonlíthatatlanul könnyebb ezt egy pumpával beállítani). Csak mert mindenki a pumpát fikázza miközben fogalmunk sincs az egészről. Le a kalappal azok előtt a gyerekek előtt akik vasfegyelemmel végigcsinálják az egészet - és ne sajnálja már el tőlük senki ezt a is könnyítést - vagy egy esetleges szövődmény elkerülését.
A történet ismerős lehet: John Doe biztonsági ajró vásárlásra adta a fejét, ki is nézett egyet Baumaxban. Az eladó szerint német ajtó annyira kínai volt, hogy se alkatrészt, se importőrt nem találtak hozzá, miután fél éven belül akadni kezdett a zár. Ráadásnak viszont egy…..
inmem 2009.09.17 01:21:33
@lutria: "El sem tudom képzelni hogy ha ennek a zárja romlana el hogyan jutnának be/ki mert kivűl még csavarokat sem láttam.A tűzoltókról nem is beszélve mert ők is legfeljebb a motoros flexel jutnának be,bár ők is csak nehezen mivel elég tömörnek látszott az ajtó."

Ja... a miénk is ilyen, ezen már én is elgondolkoztam. Mi annyit csináltunk, hogy leadtuk az egyik közelben lakó rokonnál a kulcsot és megadtuk a házban a kérdéses rokon elérhetőségét. Jobb ötletünk nem volt. Egyébként az ablakon át érdemes ilyen csak robbantással (vagy kulccsal:) nyitható ajtók mellett támadni, gyorsabb, hatékonyabb :)
Életminőségem jelentősen javult, amióta lakóhelyem közelében megnyílott az Aldi. Azelőtt alig hallottam róla, sőt összekevertem a Lidllel, amiről viszont annyit tudtam, hogy terrorizálja és kukkolja az alkalmazottjait. Baloldali érzelmű állampolgárként tehát eleve gyanakvóan…..
"A konyha és a fürdő egy légtérben van a nappalival" - írja a hirdetés erről a XVI. kerületi kecóról, amelyik ráadásul klasszul fel is van újítva, tehát nem azért van a fürdő a konyhában mert ott lehet melegíteni a lavórba a vizet. A barna csempét nem nagyon szeretem…..
inmem 2009.09.14 21:55:29
@~dá~: :) OK, majd rákérdezek milyen feltételekkel adná el a lakásunkat :) (Megjegyzem nem olyan rossz üzlet vele hirdetni, ha elég kacifántosan fogalmaz akkor még az Urbanistára is kikerül a hirdetés... és a mi lakásunknál valószínűleg szépen fogna a tolla, vannak benne "izgalmas" megoldások - pl. dobogó a nappali közepén amit imádna a nép:)
inmem 2009.09.14 21:59:30
@adört: na ja, de ez a XVI. kerület. Tapasztalatom szerint az emberek ezeket a lakásokat céltudatosan keresik úgyhogy valszeg sokkot kapnak a nyócker feelingtől:) Nem véletlenül hirdetik már ezer éve pedig itt még most is kapósak a lakások (legalábbis remélem... )
inmem 2009.09.15 10:10:07
L. csak azt nem tudja eldönteni, hogy ő most egy lúzer vagy egy szerencsétlen. Mai mobilnetes történetünkből újabb kuncsaftbokáztató megoldást ismerhet meg az olvasó, ami hasznos információ, például annak, aki távközlési szolgáltató indítására készül, és le akarja húzni…..
inmem 2009.09.11 13:25:47
Balek. Ilyenkor időarányos a díj, időarányos a forgalom, le is van írva, az ügyintéző is mondja - jó esetben. Ha nem mondta akkor bukta van mert nem bizonyítható a dolog.

Mi mostanában már csak telefonon át szerződgetünk, azt meg felvesszük, arhiváljuk, hátha kell még valamire (az összes szolgáltatóval, bankkal stb. lenyomott beszélgetést felvesszük... amikor elmondják, hogy rögzítik, bemondjuk, hogy mi is, innentől OK a dolog :)))

Egyébként a T-izé tényleg gáz de zsarolható.

Még ezer éve a dominomra küldtek egy SMS-t, hogy aranykártyás lettem. Pislogtam is keményen, mert azt a telefont csak hívásfogadásra használtam, évi 1 kártya mellett. Azt is írták, hogy az aranykártya mellé ingyé jár az sms ha elmulasztottam egy hívást. Az sms-ek továbbra is jöttek, feltételeztem, hogy akkor az aranykártya is megvan még.

Történt aztán, hogy az egyik feltöltésnél a 10e-s vagy milyen opciót választottam mert ahhoz aranykártyánál jár néhány extra ezres.

Ahogy azt Móricka elképzeli, nem kaptam egy fillér extrát sem.

Reklamáltam, mondják, hogy nekem nincs is aranykártyám. Mondom nekik, hogy itt az SMS, ez bizonyítja, hogy van. Erre kinyögték, hogy VOLT, csak a megszűnésről nem szoktak tájékoztatni (bájos).

Ment a levél, versenyhivatallal stb. fenyegetés mert ez bizony kimeríti a fogyasztó megtévesztését (nem kicsit, nagyon - az ember adott esetben azért választja a magasabb feltöltési összeget mert abban a hitben van, hogy ezzel kedvezményt kap - ők meg ugye az én pénzemet használják akár egy éven át). Jött a válasz, hogy ez van, nem járna, de ennek ellenére már jóvá is írták a kártyámon a különbözetet.

Korrekt :)

A kérdés csak az, hány embert szopattak eddig be ezzel.
Marcsi csúnyán megjárta az MBT cipőboltban, amely cipőről kötelességünk kijelenteni, hogy nem szép! Lehet hogy baromi egészséges, de csinos sose lesz, hiába erőlködnek a kedves marketingesek azzal, hogy az. Szóval Marcsi megvette a szokásos 55.000.- Ft-os áron a cipőjét, majd…..
Vajon tényleg van olyan hülye, mint amilyennel Zsuzsanna közvetetten találkozott, vagy ez valami újfajta lehúzási próbálkozás? Bár amennyi idióta híre eljutott hozzánk, egy ilyenen sem csodálkoznék egy cseppet sem. Viszont ha már itt tartunk, borzalmasan idegesít, hogy itt nálunk…..
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT. Kedves Munkahelyi Terror!Összefutottam egy régi ismerőssel, aki most egy nagy közüzemi szolgáltató telefonos…..
inmem 2009.09.05 11:08:32
Hát, a topik nyitója elég durván hangzik, én biztos, hogy dobbantanék és bizony ahol lehet felnyomnám a céget. Botrány még nincs ebből így nekem is némi túlzásnak tűnik. Ha viszont nem az akkor gebedjen meg mindenki aki ezt a munkát ilyen feltételekkel elvállalta - ezért tart itt az ország, ezért engednek meg maguknak mindent a munkaadók.

"Asmtrong429 2009.09.03. 14:56:28
@pcr:

Ja, kifogás mindig van!
Megoldási javaslatok: Tápszer? Anyatej lefejése?
Megjegyzem, nemcsak a "nagy vízen túl" (USA, Ausztrália, Kanada), eleve 6 hét a szülési szabi, és a nők megoldják. Persze lehet semmittenni is, csak azért ott nem jár 84 ezres GYED, ami a heti 40 órás munkával szerzett minimálbér másfélszerese!"

Remélem soha nem lesz gyereked - ha lenne akkor készülj fel rá, hogy miután lelép otthnról már csak koloncként fog rádnézni, nem is látod majd csak sátoros ünnepeken (a feleséged meg úgyis ott hagy ilyen hozzáállással). A nő nem keltetőgép aki miután a gyerek kibújt a "tojásból" azonnal útjára engedi, hagy legeljen amit talál plusz tanulja meg a büdös kölke, hogy mi a rend, éjjel aludni kell, nappal meg a többi gyerekkel játszani, nem leterhelni a szülőket, azok nem azért vannak.

Megsúgom, én 2 gyerekkel vagyok itthon, egy 2,5 évessel akit nem vettek fel oviba így jó ha jövő szeptembertől mehet majd (ha sikerül megkenni a megfelelő embereket) plusz egy majdnem 10 hónapossal aki büdös kölök mert éjjel óránként ébred nappal meg kismajomként kapaszkodik belém.

Éééés én csak levelezőn képzem magam tovább és fogalmam sincs, hogy oldom meg a bejárást, vizsgaidőszakot és diplomaírást anélkül, hogy a gyerek lelkivilága sérülne. Munkába járni esélyem se lenne, 24 órás állandó készenlétben vagyok, ölni tudnék 8 óra nettó alvásért.

Csak púp a hátamon a suli de nem engedhetem meg magamnak, hogy "láblógatással" töltsem itthon az időm (a munkaadók szemében ugye a 24/24 órás munka láblógatás) - és a drága munkaadóm már ezer éve kijelentette, hogy nő vagyok, ne is álmodozzak arról, hogy továbbképeznek, majd ha elmegyek szülni saját pénzből tanulhatok olyat ami a munkámhoz eleve kellene. Én meg tanulok.

Mi ez ha nem diszkrimináció? Ugyanolyan diplomám van mint a fiúknak, ugyanolyan munkát végzek, a minőségére se volt kifogás (a prémium legalábbis nem ezt mutatta - bár a fizetés sokkal alacsonyabb merthogy nő vagyok aki nem fog dobbantani csak mert alacsony a fizetés - hiszen a gyerekszülési opció miatt kényszerhelyzetben van), tanulni viszont csak ha lesz rá "szabadidőm" mert otthon lógatom a lábam a gyerekekkel (a fiúkat milliós tanfolyamokra küldték tanulmányi szerződéssel, a nőnemű egyedeket meg soha sehová - dobbantottak is a fiúk amikor jobb munka jött, az meg átvállalta a tandíjat).

A gyed meg röhej, a fizetésem töredéke! Fizetem a TB-t, adót, hogy aztán zsebpénzt kapjak vissza. A gyed a táppénzem(!) negyede. Szerinted mennyi TB-t fizettem be eddig magam után és ennek mekkora részét kapom vissza a gyed alatt? Mennyi adót fizetek be gyed alatt a gyerekcuccok után? (az orvost stb. nem kell nézni, az bölcsis gyereknél magasabb összeg mert többet beteg a gyerek)

Persze, hogy kinyílik a bicska a zsebemben amikor valaki azzal jön, hogy csak a pénz miatt marad otthon az ember a gyerekkel. Csak a mocskosul sok havi 75-80 nettó miatt mond le az új kocsiról, nyaralásról, ruhákról és minden másról.

4 órás munka meg nincs. Távmunka pláne. Vagy visszamegyek 8-10 (utazással12) órába dolgozni vagy megkapom a magadfajtáktól, hogy ingyenélő vagyok.

Bocsi, OFF voltam de hülyét kapok attól amikor valaki ilyen baromságokkal jön...

(Ami jogos kritika lenne: táppénzremenetel terhesen, szabi a gyed alatt, kisgyerek miatti kiesések)
Matekkal a cigizés ellen. Na a homáriskolában ilyen nem volt, mi matek helyett bagóztunk, a magyaroknál viszont létezik a jelenség. Ebben a témában hirdetett ugyanis pályázatot a Magyar Rákellenes Liga általános- és a középiskolásoknak, a díjakat, sportcuccok formájában a…..
inmem 2009.07.29 14:06:10
mondom, hogy nem 100-as minden az alapítványnál. Anno az egyik rákbetegeknek készülő táplálékkiegészítő cég gyártója ingyen adott (vagyis ad) nekik iszonyatos mennyiségű cuccot. Annak egy részét mindenféle privát adat és összes bú-baj elsírása után kedvezménnyel továbbadják (ez korrekt, lényegében ezzel támogatja őket a cég és nem KP-vel, a betegek meg jól jártak mert olcsóbban jutnak hozzá - plusz a rászorulók ingyen is megkapják - bár szerintem aggályos, hogy milyen infókat kérnek be az olcsóbb cuccért cserébe) a másik részét viszont mindenféle feltétel és kérvény nélkül ingyen kellett volna továbbadniuk meghatározott embereknek (azoknak akik korábban közvetlenül a gyártótól kapták a cuccot így közvetlenül nekik igazolták a rászorultságot).

A cuccot a gyártó szó szerint tukmálta a ligára (hiszen neki az volt az érdeke, hogy akik eddig tőle ingyen kapták azok továbbra is ingyen jussanak hozzá csak neki már nem volt kapacitása a cucc szétosztására), azok meg xartak bele - gondolom mert az nekik már nem volt biznisz. A betegek telefonálgattak, hogy hol van a cucc ami nekik járna (ld. megpántlikázva küldi a nevükre a cég). Nem volt, mert a liga a gyártóra hivatkozva (ld. nem hajlandók szerződni) nem tudta ezt átadni. A gyártó szerint a liga vezetőnője (talán valami Artúrné) volt az aki halál arrogáns volt és nem volt hajlandó egyetlen tárgyalásra sem elmenni (mocskosul el van szállva magától). Kb. 3-4 hónapig (vagy tovább?) a betegek csak a liga miatt nem kapták a kérdéses szert. (havi költsége kb. 12-14e Ft, ami sokaknak iszonyú sok viszont elvileg max. 2 hét kihagyás lehetne a szedésében)

Úgyhogy még mindig azt mondom, hogy én a liga környékén keresném a bűnöst.
Judit és 60 vendége tuti nem mennek többet a Menta Teraszba. Svédasztalos vacsorájuk első körben csak a csapat felére volt elég, a tulaj és a pincérek ugyanazt a pökhendi stílust hozták, a saláta meg homokos volt: Nem vagyok egy kötözködő típus, nem szoktam visszaküldeni az…..
Olvasónk korábban már írt nekünk a polgári polgármesteri hivatalban uralkodó állapotokról. Valószínűleg az érintettek is olvashatták az ominózus bejegyzést, hiszen azóta már meg is váltak tőle. Nemrég írtam ide egy cikket, amelyben a polgári polgármesteri hivatalról tettem…..
inmem 2009.07.25 16:29:31
Zseniálisan nyomasztó ár/teljesítmény arányra bukkant Gábor csomagküldésileg. Nagyjából azonos méretű pakkot Németországból Magyarországra feladni épp feleannyiba kerül, mint innen oda. A sebességet és a biztonságot meg kell fizetni: Csak azt a kérdést szeretném feltenni a…..
Paramilitáris jó délutánt minden Homár-olvasónak, Aki nem olvasta volna a korábbi posztot: Gábor levelet írt nekünk, mert egy vérmes, civil fickó rendőrnek képzelve magát le akarta állítani a kocsiját a Velencei tó mellett, melléhajtott, ráhúzta a kormányt és komolyan…..
Na, ez a durva, nem a Batz papucs! A Homár régi mailhaverját, Gábort és a kocsijában utazó családját igazi életveszélybe sodorta egy agresszív önkéntes seriff, aki le akarta szorítani őket az útról. Konkrétan rájuk húzta a kormányt az országúton, "rendőrség"…..
"A backdoor nem csak a városi flaszteren terem meg, hanem vidéken is valóságos gyöngyszemekre lelhetünk. Erre példa a kép, mely egy már feketére érett meggyekkel teli fán látható Velence városában. Nem vicc" - írja bolhabetu.Ha a tulajdonos nem szed, Velencén senki se…..
Viktória az Ikea éttermében sosem tapasztalt hisztérikus álapotokkal szembesült: pénztárosok veszekedtek a vásárlókkal és ellenőrizték őket, valamint az eddig ingyenes bébiétel mellé vásárolni kellett. Amikor még a kupakot is elkérte, egy nemet és a…..
inmem 2009.06.19 20:54:10
@Matschkássy Lukrécia: :) Persze...

(megjegyzem aki látott már nyugdíjast kiskanállal majonézt enni a majonézzel dugig töltött ingyen kávéspohárból az sok mindent el tud képzelni... plusz az is kemény látvány amikor nyugdíjasok kukázzák végig a visszavitt tálcákat... a babakajához meg nem kell csatolt baba, akárki elviheti... Egyébként meg egyszer az egyik pénztáros teljesen ki volt akadva és akkor az én nyakamba zúdította az összes, a vásárlókkal kapcsolatos nyomorát - hát az elég cifra volt... ráadásul annak ellenére, hogy nem szeretem ha egy alkalmazott az én nyakamba varrja a panaszait valahol nagyon megértettem...)

Egyébként meg ezzel a nagy ingyen kávéosztással csak azt érik el, hogy a végén az ember forgó gyomorral megy majd a közelükbe...