Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lithium78

0 bejegyzést írt és 359 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..
Magyar Opera Szégyenfal 2009.01.26 10:06:00
Itt gyűjtenénk össze azokat az oldalakat, ahol nem látnak minket szívesen: vagy egyenesen kitiltják az Operát, vagy csak egyszerűen nem foglalkoznak vele, és emiatt nem megy valami, esetleg a rossz ellenőrzés miatt csak az azonosító átállítása után lehet működésre bírni az…..
Lithium78 2010.03.24 09:00:46
webjogtar.complex.hu

Bejelentkezéskor csak nagy üresség.
Vastagbőr Lássunk és tapsoljunk! 2010.02.23 15:15:00
Molnár Csabi jól felhúzta magát már sokadjára, hogy egyesek semmibe veszik, sőt becsmérlik az elmúlt 8 évet. Összedobott hát egy füzetkét a maga igazát bizonyítandó. Változtatás és photoshop nélkül:  ..
Vastagbőr Felhívás 2009.02.13 13:31:00
Egy remek délutáni program: Egy Ember – Egy Emberért FELHÍVÁS Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy aki személyesen szeretné kifejezésre juttatni Hunvald György iránti szolidaritását, jöjjön el 2009. február 13-án (pénteken) 17 órától az Erzsébetvárosi…..
Vastagbőr Jól fizet a bodza 2009.02.13 09:01:00
Bár az ipar meghalt, a mezőgazdaságban van még lóvé rendesen. Veres Janinak a kapálás, a Sztojka-családnak a bodzagyűjtés jött be. A kis Iván is milyen szépen meggazdagodott belőle: futja Audira, súlyos aranyékszerekre, családi ház építésére, sőt egy X5-ös BMW-re is.…..
A rendőrség semmit sem tud a híres siófoki menetelésről - nyilatkozták a megyei rendőri vezetők. Lengyel Róbert siófoki rendőrkapitány nyilatkozott a Somogyi Hírlapnak szeptember 25-én: "A siófoki nyárban az egyetlen félelmet keltő bűnözői akció az volt, amikor…..
Vastagbőr Le a magyarterrorral 2009.02.12 14:01:00
Le a magyarterrorral, elég a simlizésből, börtönbe a magyarmaffiával ezekkel a remek, hatásvadász transzparensekkel vonultak fel azok akik tegnap délután az Erzsébet körúti önkormányzat előtt tüntettek. Azt mondják az volt az utolsó csepp a pohárban náluk, hogy a rendőrség…..
Lithium78 2009.02.12 14:24:00
@mind2: pontosítanék. ez maga a mátrix, csak épp windows alapon fut ;D
Csa hogy meglegyenek így egyben, egy oldalon: Lasancz Zoltán rendőr ezredes, főkapitány-helyettes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója: "Az enyingi bűnözőcsoport nem bűnszövetségben, vagy bűnszervezetben követett el bűncselekményeket, ezért nem…..
Vastagbőr 0,0104% 2009.02.11 15:01:00
A Legfelső Bíróság ma egy 12 éves ügynek tett pontot a végére. Princz Gábor egykori Postabank elnök-vezérigazgatót különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hanyag kezelés vétsége miatt ítélték el. Az ügyészség még 2003-ban benyújtott vádja szerint Princz Gábor, a…..
Tavaly decemberben tálaltam fel nektek egy nagy tálcán pár mesteri magyarázatot, hogy miért veszik fel a szegény képviselők a költségtérítést. Most itt a második rész, avagy a Blikk utánajárt, hogy kik azok, akik felveszik a havi 115 950 forintos szállásköltség-térítést,…..
No, végre Gyurcsánynál is betelt a pohár! Dicséretes, hogy végre nem vagyunk árván, egyedül, így pár millióan ebben az országban. Végre személyesen a Miniszterelnök Úr  is a betelt poharúak táborába állt ... Persze, az okos blogolvasónak lehet egy sanda gyanúja, hogy itt…..
Most nem várunk az év végéig, friss emlékekkel szívünkben-lelkükben döntsük el, ki volt a január hó legpofátlanabbja, aki indulhat majd 2009 Vastagbőr díjáért? (a 2008-as nyertesek) Remek arcok közül lehet választani, mint mindig :-) 1-es versenyző: Dugó, a sajókazai…..
Jaj, mi lesz most így?! Gyurcsány megígérte, Hiller megpróbálta, de csak nem akar összejönni .... Tavaly novemberben még azt ígérték, karácsonyra már a termekben lesznek a táblák. 20 milliárd nagy pénz. Például 60 milliárdot kíván megspórolni a szociális tárca ... De a…..
Vastagbőr Felszedte a parkolót 2009.02.05 11:01:00
Nem érem fel ésszel, hogy ilyen van. De mégis, a Beol.hu megírta: "Nem mindennapi bűncselekményben nyomoznak a békéscsabai rendőrök: egy helyi férfi vasárnap este felszedte egy áruház parkolójának kövezetét. Az esetről egyelőre annyit tudunk, hogy Békéscsabán indult…..
Egészen pontosan évi 114 millió forintba kerül. Ugyanis Gyurcsány minden évben ennyi osztalékot kap a cégétől, de nyoma sincs a vagyonnyilatkozatában mondjuk a 2007-es összegnek, mint megtakarítás, vagyis elköltötte. De nem vett belőle autót, házat, telket, erdőt, mert ilyenek…..
Drog? Fegyverek? Körözött bűnözők? Ugyan már! Ilyen miatt nem razziázunk! Miközben mindenki pontosan tudja, hogy mik vannak a diszkókban. De ez teljesen lényegtelen! Viszont a DJ-ék! Meg a jogdíj! Arra megéri razziát szervezni, összehangolt támadást vezetni, túlórát kifizetni!…..
Sarkad egy mindössze tízezer lakosú város. Itt üzemelteti 1000 nm2-es kis szupermarketét - több más áruházlánc mellett - a Tesco. Összehasonlításként a budaörsi Tesco áruház (a legnagyobb) 15 ezer négyzetméter alapterületű. Ha nem normalizálódik a helyzet Sarkadon,…..
Lithium78 2009.02.04 14:37:04
mit mondhatnék erre? azt hiszem párszor elmondtam a véleményemet az ehhez hasonló cikkel kapcsán, és pár előttem szóló is leírtam, amit gondolok. tent city, kézlevágás, munkáért kaja, ha nem éhen döglenek, a fajvédőknek meg f@szkorbács és beköltekezni mindet egy cigánytelep közepére.
az viszont elgondolkodtató, h a tuskó vezetősége mit szól mindehhez? kapják magyarországi híreket, "bezárjuk a boltot, mert a helyi cigányok lerabolják" mit gondolhatnak erre?
amúgy meg árulja el valaki, mit kezd a cigány olyanokkal, mint dezodor, tusfürdő, sampon?
Szabadság híd felújítása elkúrva, pipa. A 4,5 milliárdos felújítás olyan jól sikerül, hogy a Fővám téri megálló és a híd között kis szakaszon összeérnek a villamosok. De egy csak picit, nem kell aggódni. És csak a hátsó tükrök. De az szerencsésen behajtható. Így a…..
Mindig van új a Nap alatt. Soha nem gondoltam volna, hogy egy Provident-dolgozó blogot ír, melyben munkahelyét védi. Pedig van ilyen. Azt mondják, ez a fajta blogolás valamiféle modern marketing. Eddig rendben van. De ez a "Provident-inszájd" kifejezetten az Antiprovident…..
Vastagbőr Nyugdíjas Élet 2009.02.02 11:15:00
Sajnos nem breaking news, mivel megint el voltam veszve egy hétig, szóval az mindenkinek megvan ugye, hogy a 61 éves Mary Zsuzsi ismét szerelemes? Hát hogyne lenne, hisz lassan a budipapírra is rányomtatják azt a képet, ahogy nyálasan  összemaszatolja annak a szegény kisgyereknek a…..
Lithium78 2009.02.02 11:44:53
@Agyalap: köszi! sikerült elképzelnem a jelenetet. most a mandulámat csiklandozza a korai ebéd :)
Vastagbőr Patyomkin a Tescoban 2009.01.30 08:31:00
Már november elején hírt adtunk róla, hogy a budaörsi Tesco 10 forintot fizet 5 darab sörösdobozért. Január 23-án, pénteken pedig kiderült, hogy a kezdeményezés immár országos, az áruházlánc 37 db üzletében visszaveszik a PET-palackokat és az alumínium dobozokat. 5 műanyag…..
Lithium78 2009.01.30 10:35:27
@Vizibusz: van. Borsodi 1 literes kiszerelésben. ha jól tudom kapható üveg és pet változatban is.

szvsz vissza kellene hozni a régi jó visszaváltható palackokat mindenhova. jó, az ember egy lusta állatfaj, nem szereti, h valamivel sok a macera. "miért vacakoljak a visszaváltással, kidobom és kész" de ha anyagilag érdeke, akkor rákényszerül. pet palackokra meg valami környezetvédelmi adót kivetni, de nagyot, h a gyártóknak is a visszaváltható legyen az érdeke. (annak idején ezért rágtam be a pepsire, mert elkezdte nyomatni a reklámot, h mennyivel jobb a pet...)
Vastagbőr Geronazzo politizál 2009.01.29 10:01:00
Abszurdisztán hozza a formáját. Amikor azt hisszük, ennél már nem lehet lejjebb, akkor jön Geronazzo Maria, és közli, hogy politikai ambíciói vannak...(Feketedisznóvágás-nak köszi a linket) Külön szeretném felhívni a figyelmet két felejthetetlen mondatra: "Az embereket…..
Lithium78 2009.01.29 10:30:21
@Seduxen: "asszem végre eccer lenne ötpárti egyetértés..."

max abban, h visszahozzák a boszorkányégetés évszázados hagyományát. a legtöbb képviselőről sok rosszat el lehet mondani, de akkor is kegyetlen büntetés a számukra, h ez a godzilla a szájába vegye... :)
Minket nagyon meghatott ez a tanulságos mese ... igyátok ti is Ferenc szavait, és térjetek vissza az egyetlen és helyes ösvényre:; ..