Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemvagyokmatyohimzes

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juliék a reggeli készülődés közepette felfedezik, hogy Peti nem aludt otthon. Mivel továbbra is kérdés, hogy hol lehet Liza ezért Attila elmegy a Pusszancsos kocsihoz lecsekkolni, hogy ott rejtegeti-e Peti a lányt. Lefelé menet a postaládában talál egy levelet ami szerint…..
nemvagyokmatyohimzes 2015.11.10 22:01:53
Virág első ülése itt. Csütörtök van, elmúlt 5 óra, de az a bizonyos kanapé üres. Dargay ki tudja hányadszorra csörgeti meg Virág mobilját. Megint csak az üzenetrögzítőig jut. Kénytelen-kelletlen azzal kezd el beszélgetni. Ahogy kérleli a lányt, legyen szíves jöjjön el,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.02.07 09:30:00
A nap híre: az Oscar-gálán az év filmdalai kategória jelöltjeit NEM adják elő élőben, meg sehogyse. A nálunk (AXN) hamarosan bemutatkozó Cég nem hozza a számokat csütörtök esténként, így az NBC szombat estére száműzi a sorozatot márciustól. A helyére az Awake érkezik,…..
nemvagyokmatyohimzes 2012.02.07 22:13:55
Sixx! Én a helyedben őket perelném be :-)

www.sixx.de/
"Németország első online tv-adója nőknek"
www.sixx.de/partner-von-sixx/

sixx.de, die Webseite zum gleichnamigen Free-TV-Sender und wird von der fem Media GmbH betrieben. Das Unternehmen gehört der ProSiebenSat.1 AG.

ezek a műsoraik:
www.sixx.de/sendungen/

Nem tudom, hogy hallottál-e már erről az adóról, néhány képet lementettem, ha érdekel, e-mailben el tudom küldeni őket, hogy lásd, mivel "reklámoztak Téged".
comment:com Hírek kávé mellé 2010.05.03 09:33:00
Na, milyen lenne a Rambo, mint sitcom? Ilyen.  Egy lelkes rajongó minden Lost-epizódhoz készített egy-egy kiváló plakátot, itt megvannak. Hét évad és 156 epizód után igencsak elbúcsúzott a Döglött akták a tévétől, legalábbis ezt mondja minden szakértő. Az utolsó…..
Egy ilyen kutya nekem is kéne. Meg egy Tarantino a szoba sarkába.  ..
nemvagyokmatyohimzes 2009.12.10 19:29:20
@Mastigias: @kedvencdokim:
Sorry, javítani kell magamat. (Meg megnézhettem volna a Youtube-os hivatkozás szövegét is pontosan), szóval Prokofjev balettzenéje.
A többi stimmel (Rómeó és Júlia, Párnatánc), bár egy tánchoz elég komor hangulata van.
Határozottan „game on” –hangulatban zárult az előző epizód House és Cuddy között, nagyon úgy tűnik, hogy a csók miatt kialakult feszültséget azzal próbálják oldani, amihez a legjobban értenek: egymás határainak pofátlan feszegetésével. Lássuk, most mire…..
Nem újkeletű dolog ez, a Dr. House címszereplője már évekkel ezelőtt, ha jól emlékszem, a második évad végefelé kezdett el először arra panaszkodni óvatosan, hogy a töke tele van a bottal és a megjátszott sántítással, és viccesen azt nyilatkozta, hogy veszélyességi…..
nemvagyokmatyohimzes 2009.09.22 11:48:36
@Angool: House a 314-ben (Insensitive - Érzéketlen) próbálta megggyógyítani magát, a kiscsaj páciensből akart kivenni fájdalomra érzéketlen idegeket-izmokat (vagy miket), hogy aztán azokat beültethesse a lábába, de Wilson lebeszélte róla, mert a kilökődés veszélye meg egyebek miatt még több gyógyszert kellett vona szednie..., szóval megpróbálta
A hetvenes-nyolcvanas években az ország háromnegyed része, na jó, a fele Pataki Ágiba volt szerelmes (a másik fele Sütő Enikőbe). A Visszajátszás mai adásában nem is az a jó, hogy feltűnik benne Pataki Ági, hiszen annyira nem tűnt ő el, és az se lenne önmagában nagy durranás,…..
nemvagyokmatyohimzes 2009.09.14 17:25:48
Abból, hogy korábbi terveihez képest a TV2 végül egy héttel előbbre hozta a Született feleségek félbehagyott 5. évadának folytatását, már sejteni lehetett, hogy a 40. helyett valószínűleg a szeptember 21-ével kezdődő héten lesz a csatorna további sorozatainak…..
Ahogy arra számítani lehetett, House-nak egy hét közel sem volt rá elég, hogy feldolgozza a megrázkódtatást, miszerint Cuddy örökbe fogad egy kisbabát. Azzal, hogy egynél több gyerekről fog mostantól gondolkodni, Cuddy szépen begyalogolt House lelkivilágába az életveszélyes…..
A tegnapi táblázatnak most jön a második része, a nyári finálék és premierek sora, néhány régóta várt nagy kedvenccel és jó sok reality-vel. A lista az ugrás után, előtte egy csoportkép a Weeds-ből. JÚNIUS 1. Médium NBC…..
A nálunk az RTL Klubon vetített univerzális tehetségkutató műsor, a Csillag születik (eredetiben: America's Got Talent) brit kiadásában már találtak egy csiszolatlan gyémántot Paul Potts személyében, aki mobiltelefon-kereskedőből lett elismert énekes, mert hát olyan hangja…..
nemvagyokmatyohimzes 2009.04.14 20:43:17
comment:com Hírek kávé mellé 2009.01.28 09:00:00
Az NBC április 20-tól műsorára tűzi a Who Do You Think You Are? című családfakutatós műsort, amit  britekkel közösen készítenek, és olyan hírességek szerepelnek majd benne, mit Susan Sarandon vagy Sarah Jessica Parker. Lisa Kudrow lesz a műsorvezető, ha minden igaz. A műsor…..
nemvagyokmatyohimzes 2009.01.28 12:17:00
@Mikor Sodrócki:
ettől a hírtől (House) egy kicsit ideges lettem.
próbáltam rákeresni, de igazán konkrétumokat nem találtam. esetleg elemaileznéd nekem a forrásod?
nemvagyokmatyohimzes 2009.01.28 13:04:05
@sixx: köszönöm, de nyugodtabb nem lettem tőle....
Nagyon gyorsan eljött ez a pillanat, itt a vége a sztrájk által rövidre szabott 4. évadnak, ez az évadzáró első fele, ami a -következő résszel egységet alkotva- a sorozat legerősebb fináléja volt. Tessék nagyon erősen kapaszkodni a karosszékbe, továbbá javasolnék némi…..
hogyvolt House 4x11 - Fagyos 2008.11.06 11:00:00
Ez volt az a bizonyos Super Bowl utáni epizód tavaly, az ilyenekkel mindig igyekeznek valami nagyot húzni a stúdiók. A Grace Klinika anno három meztelen csaj egy zuhanykabinba való elhelyezésével próbálkozott, a House pedig egy izgalmas esetet kínált izgalmas körítésben. A hetibeteg…..
Először nézzük meg, milyen lesz a rákkal küszködő, de ettől még napi másfél doboz cigit simán elszívó Patrick Swayze a The Beast (A vadállat) című krimisorozatban, majd megmutatjuk az Office következő részének előzetesét is, mert vicces.   ..
nemvagyokmatyohimzes 2008.10.15 22:25:43
House és a már csak 6 fős csapat nagy munkában vannak, új páciensükről brainstormingolnak éppen, amikor beállít Cuddy Foremannel az oldalán, diadalittas arckifejezéssel. Jelöltek teljesen lefagynak, ez meg hogy, itt valaki soron kívül bejut, ez nem ér. House sem ugrál éppen az…..
hogyvolt House 4x03 - 97 másodperc 2008.09.11 13:00:00
House továbbra is játssza a kis játékait, a csapat létszáma valamennyire fogyatkozott, de még mindig jóval többen vannak annál, amennyit Cuddy el tudna viselni, szelektálni kéne de nagyon. Egyelőre House szívatja őket egy kicsit, laza egy órás késéssel érkezik, éppen akkor,…..