Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steerio

0 bejegyzést írt és 308 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát a spanyol inkvizíció mellett szerintem erre sem nagyon számított senki! A kínálata tekintetében extra igényes, megjelenésében pedig végletesen letisztult My Little Melbourne sztárkávézó egy felkiáltójelhalommal, beragadt caps lockkal, sőt, minden írásbeli modorosságok csimborasszójával, a…..
Steerio 2016.03.17 17:28:52
@zserzsenne: Nézz be a Printába, ha még nem ismered, ordas jó kávéjuk van, és nem szoktak seggfejek lenni.
Steerio 2016.03.17 17:30:33
@FDToth: Nice try, tulajdonos.
Egy magyar feltaláló azonban nem csak szmogtól szabadítaná meg a városlakókat, de egyben esti utcai fényt is biztosítana esztétikus viráglámpájával.   A budapesti Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatója, Horváth Péter olyan lámpát tervezett, amelynek egyik szára képes…..
    A családi állapotod, személyes terveid nem tartoznak a főnöködre vagy egy HR-esre. Ezek az információk védett adatok. Nincsenek közvetlen összefüggésben a munkakörrel, ezért még rájuk kérdezni is tilos, hát még nyilatkozatra kötelezni a munkavállalót ezekkel…..
Steerio 2015.03.07 15:41:43
@eßemfaßom meg áll: Az ugye fel se merül, hogy a kihordáson, megszülésen és szoptatáson kívül apuka is meg tud csinálni mindent, viheti orvoshoz, akárhová, de ő mégsem fogja megkapni ugyanezt a kérdést soha.

Az az alapfelvetés, hogy csak a nő lehet szabadságon a gyereke miatt, az az "ő dolga". Nyilván mert hogy ő keres kevesebbet, ő végzi a kevésbé fontos munkát, csinálja ő ezt. És miért végzi ő a kevésbé fontos munkát? Hát mert "mindig szabadságon lesz a gyerek miatt, ha lesz neki", nehogymár felvegyük vagy előléptessük.

Gyönyörű önfarkába harapó nőgyűlölő logika.
A TASZ jelenti Holokamu 2014.07.04 12:25:30
P. Péternek rossz napja volt július másodikán. A Pesti Központi Kerületi Bíróság egy év börtönbüntetésre ítélte, két évre felfüggesztve. Na de mit követhetett el emberünk? Lopott? Sikkasztott? Áfát csalt? Egyik sem. Péter felragasztott egy matricát az autójára, majd ugyanezzel az autóval hajtott fel…..
Steerio 2014.07.11 19:40:35
@tudjukkik: Semmilyen. Mint látod, egyszerűen nem esik le nekik.
Félrefordítások Bull 2013.05.14 12:51:00
Dániel küldte Facebook-oldalunkra: Dunaújvárosban lőtte beküldőnk. Nem, nem porcelánt árulnak itt, ez egy ruhabolt. Az számomra rejtély, hogy miért kell angolul kiírni a bolt nevét, de mindegy. A posztnak először az "Elefánt" címet adtam, aminek elég könnyű a megfejtése,…..
Színházas félrefordítás eddig egyetlen egy akadt a blogon, de Ági jóvoltából most a másodiknak is eljött az ideje. Az Urániában ma este (miszerint április 2. - a szerk) tartott National Theatre Live közvetítésről hazacsattogva ragadtam klaviatúrát, hogy a színvonalasnak…..
Steerio 2013.05.26 13:41:49
@cibet: én ezt használom így, és rá is kerestem, hogy más is van-e így vele. Volt találat. Véleményes erősen, nekem a tiéd döcögősebb, köznyelvtől idegen, de elfogadom, hogy nem vagyunk egyformák.
Mi az, hogy szombat délelőtt van már, ragyogó napsütés, és te még itt fetrengsz, átalszod a napot - gyerünk, felkelni, gyors reggeli, aztán irány: kirándulni a…..
Steerio 2013.01.02 10:14:59
@mrbloodbunny: nem, de különféle szociális okokból jellemzően más életkorban jön a két nemnél a kapuzárási pánik. Valszeg egyszerűen inkább abból az életkorból valók az ismerőseid, amikor ez a nőkre jellemző inkább.

Én a posztban leírt típusból leginkább férfiakat ismerek, családapák ("mit nyomkodod azt a szart fiam, irány a _friss levegő_") nagy jellemzője.
Pézsma A romlás virágai 2012.12.29 05:01:37
Azóta voltam biztos benne, hogy újra megpróbálják kinyírni a Szimpla kertet és társait, amióta Rogán Antal szeptemberben bejelentette, hogy jól megrendszabályozza a belvárosi mulatóhelyeket. Ez a gumiszabály a drogterjesztés és a prostitúció visszaszorítására hivatkozva…..
Steerio 2012.12.31 11:06:45
@monddazigazatmar: "Phenjan ugye? Na, segitek. London, Dublin, Krakkó, Berlin, Párizs, Bécs. lehet, hogy nem éjfélkor, hanem egykor zár a bárok 90%a."

Berlinben élek. Rohadtul nem zárnak be a bárok egykor, a klubok meg van, hogy éjfélkor _nyitnak_.
A legelvakultabb Semjén-rajongóknak sem kívánom, hogy esténként Semjén Zsolt doktori disszertációját olvasgassák lefekvés előtt, pedig az egyik fejezet igazán pompás részeket tartalmaz, melyben a Mester éleslátással, hittel, és írógéppel felszerelkezve rántja le a leplet a…..
Legyen szó akár a leghétköznapibb, legszürkébb és legjellegtelenebb autóról, a reklámokban mindig azt látjuk, hogy mennyire iszonyatosan cool érzés az adott kocsi volánjánál ülni. Még ha az új Daciát vezetjük is, óhatatlanul versenyautó pilótának érezzük magunkat, a…..
Három fő célkitűzése lesz a Fidesz-KDNP frakciónak az elkövetkezendőkben: a gazdaság további élénkítése, a munkahelyteremtés, illetve a rend és biztonság erősítése. Szijjártó Péter, 2010. szeptember 9...
OZORA - szemtanú beszámolója a dombrol néztem végig ahogy legalább 15 busznyi embert visznek és nem bántak ám késztyüs kézzel hát peti én le voltam döbbenve a paradicsom pokol lett és elbaszták az egészet haza is jöttem reggel simán mehetnek holnap is akár és még 1…..
Steerio 2012.08.13 13:26:12
@genyamagyar: chaten írta, és eredetileg vannak benne sortörések, illetve el van belőle távolítva a másik fél.
Egymással smárolt Cole Alexander és Jared Swiley a Black Lipsből. Ez így leírva semmi különöset nem jelent, hiszen a garázspunk zenekar tagjai koncerteken is lekapják egymást néha, most viszont egy konkrét céllal tették ezt: a Chick-Fil-A gyorsétteremlánc ellen tiltakoznak,…..
Steerio 2012.08.08 23:19:05
@Ötperces Nickregisztráció: Ennél egy kicsit több is történt, például melegellenes konferenciát szerveztek és egyéb homofób szerveződéseket pénzelnek 1984 óta, valamint lépten-nyomon arról szájalnak, hogy isten haragját zúdíttatják az országra a melegek egyenjogúságát hirdetők.

Erre persze nem kívánt a Heti Válasz kitérni, mert akkor nem működött volna a liberálisozás. Szó nincs ugyanis arról, hogy bárkit az zavarna, hogy vallásosak vagy családi bizniszt vezetnek.
 A szürke ötven árnyalata a Wikipédia szerint harmincegymillió példányban kelt el harminchét országban a tavaly júniusi megjelenés óta. E. L. James bestsellerének magyar kiadását az Ulpius-ház jegyezte, fordítónak Tótisz Andrást kérték fel. Tótisz Andrást, vagy talán egy…..
Steerio 2012.07.26 15:32:39
@Hepci: ha nem ismeri, beírja a gugliba, beméri, hogy nem lefordítandó tulajdonnév, és nem nyúl hozzá. ennek az átfutási ideje kábé másfél perc.
Nem nagyon szoktunk celebekkel foglakozni, de Schobert "update" Norbi egy olyan tökéletes vázlatot nyújtott arról, miként működik az üzleti lobbi, és hogy nem csak hasra van lefogyva, hogy nem tudunk szó nélkül elmenni 5 csillagos teljesítménye mellett. Kezdjük is rögtön Norbi…..
Steerio 2012.07.24 18:18:26
@magyar seggbe, magyar lófaszt!: aha, a greenpeace nagytőkés üzleti érdekeket képvisel, bezzeg a shell egyenesen nonprofit alapítvány. úgy elnyomják szegény ágrólszakadtakat.

te gondolkozol, mielőtt valamit leírsz?
Vastagbőr Őselemek az új logók 2012.07.24 15:35:00
Új arculatot és logókat adtak az MTVA csatornáinak:"Egy innovatív megoldással valamennyi nézőnk szereplőjévé válhat műsorainknak, vagyis a televíziózás közösségi cselekvéssé válik. A közmédiában egy közösség alkotó személyiségének tekintjük a nézőt. Arra fogunk…..
Steerio 2012.07.24 16:06:34
@Geza: hogy bocsáss már meg, azokba a romkocsmákba inkább igazi tervezők meg művészek járnak, akik egyszerűen teszik a dolgukat a magánszférában, a húsosfazéktól általában távol; másrészt a vezér unokatestvérei és azok ángyai, akiket én emögött a szar mögött sejtek, na ők viszont pont nem.
Több hete történt - nem írtam róla azonnal, vártam, hogy kiderüljenek részletek - hogy egy Rudy Eugene nevű ember az utcán meztelenül őrjöngött, és rátámadott egy Ronald Poppo nevű emberre, akinek egészen elképesztő módon lerágta a fél arcát. Poppo túlélte az esetet, de…..
Steerio 2012.06.28 12:24:49
Íme a legújabb: edition.cnn.com/2012/06/27/us/florida-cannibal-attack/index.html

Tests in cannibalism case: Zombie-like attacker used pot, not 'bath salts'

Tehát nem volt fürdősó, a fű meg nem késztet arra, hogy megedd valaki arcát, mert akkor már régen kitört volna a zombiapokalipszis asszem. Ehhez képest van egy darab ilyen eset. Ha a fű szerinted ok, akkor a vegetáriánusok gonoszak, mert Hitler is az volt.

Szerintem pszichiátriai probléma, mi más lenne?
Mit tudtok arról, hogy a bazilika népszerű köztéri lépcsőjét elkerítik? Tegnap este arra jártam és épül ki a kerítés, nem tudom mik a tervek, hogy tényleg el akarják zárni estére a söröző fiatalok elől, vagy csak "dísz" lesz. – dobta föl a hírt a Heti Betonos Smiló…..
Steerio 2012.06.19 00:50:40
@TARTYOM: nekem teljesen jó az ötven vagy száz forintos vécé is, de az éppen a bazilika mellett telepített csoda egyszer simán elnyelte a pénzemet, majd nem engedett be. oldalról meglocsoltam, ugyanis már nem is bírtam volna tovább.
A kínai Thread Technology egy Macbook Airnek kinéző házba épített, Ice Cream Sandwich operációs rendszert futtató gépet villantott a tajpeji Computex kiállításon. Az N2-A névre hallgató gép jelenleg logó és márkanév nélkül, 13,3"-as LED háttérvilágítású 1366x768-as…..
Steerio 2012.06.11 13:31:52
@eßemfaßom meg áll: nem lesz 40 rongy, csak ha ötszázat veszel. Nagyobb tételben a Macbook Air se a kiskereskedelmi árába kerül, elhiheted, mert akkor miből élne meg a kiskereskedő?

A "de ez olcsóbb!" témához: autót lehet venni százezerért is, miért veszel egymillióért?

Én is feltettem VirtualBoxba az ICS-t (figyelem, szentségtörés jön: Macbookon), de nem győzött meg, hogy jó az nekem érintőképernyő nélkül, így maradt az EEE PC-n a SuSE + Gnome 3. :)
Steerio 2012.06.11 13:34:16
@backtracker: aha, és helyből el is visz 3 gigabyte-ot a nyolcból, már ha akarod is valamire használni.
Steerio 2012.06.11 13:36:09
@Steerio: természetesen itt Prime-ot akartam írni, nem Airt, de a lényegen ez mit sem változtat.
Lehet, hogy "pántlikát" mondtak a cégérfestőnek telefonban, csak félreértette. Aztán ha már ki volt írva a boltra, akkor egye fene belevágunk... A képért köszönet Gilicze Bálintnak!..
Steerio 2012.06.11 12:40:24
@GiliczeB: malacfej ki ne maradjon akkor
⠠⠁⠀⠞⠑⠛⠝⠁⠏⠊⠀⠝⠁⠏⠕⠝⠀⠠⠁⠙⠑⠗⠀⠠⠚⠁⠝⠕⠎⠀⠓⠁⠗⠕⠍⠀⠞⠕⠗⠧⠑⠝⠽⠞⠀⠧⠊⠎⠎⠵⠁⠙⠕⠃⠕⠞⠞⠀⠁⠍⠊⠃⠕⠇⠀…..
Steerio 2012.06.07 14:04:07
Vasárnap tartották Berlinben a Fahrrad Strenfahrt-ot, vagyis a biciklis csillagtúrát. Ez egy több évtizedes hagyomány, aminek keretében a város minden részéről - de még Frankfurt  (Oder)-ból is - indulnak menetek, hogy egy spirális formában összefűződve egyesüljenek és a…..
A Bors duplaoldalas cikket hoz ma egy bizonyos Hada Renátáról, aki modell-újságíróként azt állítja, hogy 12 évig volt a szeretője az egyik hazai tévésztárnak.A lány - aki már a 2. könyvét jegyzi - azt mondja, hogy első interjúkötete írásakor, 2000-ben ismerkedett meg a -…..
Steerio 2012.06.06 09:26:29
@symor: ha Sebestyén Balázsra gondolsz, ő 2000-ben még maximum a Z+ arca lehetett, valamint nem "hivatalos barátnője" van, hanem felesége.