Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GD12.C

122 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett az utolsó Drogvadászok epizód, fogyasszátok egészséggel!..
 Nos, holnap érkezik a nagy előzetes a záró epizódhoz. Véglegesen, teljesen lezárjuk az egész Drogvadászok-történetet, nem lesz már több rész. A premier jövő hét szerda, de addig jöjjön pár információ a zárórészről: Történet: A 3x05-ös epizód óta három…..
 Borult minden tervünk a nyáron, ahogy azt észrevehettétek, így most a helyzet a jelenlegi:  Drogvadászok 3x06 - Premier: 2010. 11. 10.  "ismeretlen című film" - Premier: 2011. 01.     ..
 Sok tolódás és csúszás miatt az a nagy döntés született, hogy már csak egyetlen Drogvadászok rész fog készülni, de azt nagyon helyrerakjuk. A Fejszés fejvesztés sikere arra utal, hogy jó úton indultunk el és egy hasonlóan komor és kicsit brutálisabb zárást csinálunk a…..
 Elég sokszor került már terítékre ez a projekt. Annyira, hogy gyakorlatilag másfél éve tervezzük leforgatni. A sztori adott, a szereplőkkel voltak problémák, ugyanis a két főszereplő közül az egyik soha nem ért rá, ám most egy cserével megoldottuk a dolgot, így…..
 És íme az elkészült film, méghozzá két részletben, hála a meghosszabbított, 15 perces feltöltési hossznak.   ..
 A film előzetese elérhető, sőt, maga a film is kész van, de a premierig még csiszolgatva lesz. Addig is néhány infó a stúdió első thrillerjéről:  Cím: Fejszés fejvesztés (Fejszés fejszedésről módosítva lett)  Forgatási ideje: 2010. 07. 27.  Teljes hossz:…..
 A Drogvadászok 3x06-os évadzárása ugyan elmaradt, de őszre érkezik a 4x01-es epizód, ami tartalmazza majd az elmaradt jeleneteket. De ez most nem számít, hiszen egy teljesen új projekten kezdtünk dolgozni, amely teljesen el fog térni az eddigi munkáinktól. A Három tesó és…..
 Most, hogy kijött a 3x05-ös epizód, egyből lehet is gondolkodni az évadzáró részen, amely július 2.-án érkezik majd. Remélhetőleg elég sokan visszatérnek majd a régi szereplők közül, legalábbis én már elkezdtem felkeresni néhány embert. A legnagyobb visszatérő…..
Lassan egy hónapos csúszásban ban az új Drogvadászok epizód. Ennek az oka az tanév végi elfoglaltság, de úgy néz ki május 21.-én (pénteken) végre felkerül YouTube-ra az új epizód. Három részletes lesz ismét, sok új helyszínnel és újabb fordulatokkal. A 3x06-os…..
 Drogvadászok 3x05  -  2010. április 19. (25 perces)  Drogvadászok 3x06  /ÉVADZÁRÁS/ - 2010. június 4. (30 perces)  Drogvadászok 4x01 /ÉVADNYITÁS/ - 2010. szeptember 19.  Drogvadászok 4x02 - 2010. október 29.  Drogvadászok 4x03 -…..
 Három hónap szünet után visszatér a sorozat egy új, felpörgetett epizóddal, melyben már a végkifejlet felé is kapunk 1-2 "kikacsintgatást". A befejező, 4x03-as rész november végén érkezik, de addig még a mostanival együtt 4 rész hátra van, többek közt a 3x06-os…..
 Üdv mindenkinek!  A Szegedi Alattomos Rajok [SZAR] egy újonnan alakult Counter Strike:Source klán, amelybe várunk minden jelentkezni vágyó játékost! Olvasd el a jelentkezései feltételeket és jelentkezz! ÚJ SZERVERÜNK ELINDULT, IP címe:…..
GD12.C 2010.03.02 18:20:30
@P3RK!N$: vegyél fel MSN-re és megbeszéljük! am a szerver IP-je nekem működik, nálad nem tom mi a baj :S
mrchaos91@hotmail.com
 Nagyobb szünet következik, hogy aztán március közepén újult erővel térjen vissza a sorozat, az ötödik, de nem évadzáró résszel. Az évadzárás ugyebár a 3x08-as epizód lesz, júniusban. A 3x05-ös rész szintén három részletes lesz (de az azt követő 3x06 és 3x07…..
 Sajnos nem kaptuk meg a forgatási engedélyt a kívánt finálé helyszínére, így a 30 perces epizód 23 percre csökkent, de még így is tartja a harmadik évad eddigi színvonalát.  A sztori, mint ahogy ebben az évadban megszokhattuk, ugyan ott folytatódik, ahol az előző.…..
  Először is itt a második előzetes az új részhez, továbbá érkezett két promókép is, egy poszter és egy asztali háttérkép méretben!          A sorozattal kapcsolatos hírek: A 3x05-től erősen csavarunk egyet a…..
 Drogvadászok 3x04  -  2010. január 19. (30 perces extra epizód, előzetes elérhető)  Drogvadászok 3x05  -  2010. március 19. (20 perces)  Drogvadászok 3x06  -  2010. április 19. (13-15 perces)  Drogvadászok 3x07  -  2010.…..
 Újítottunk kicsit az oldalon, s így a jobb oldali dobozokban megnézhetitek részenként is a Drogvadászok-epizódokat, de a tavalyi sikerünk, a Három tesót és a legújabb filmünk, A másfél milliós balhét is.  Ami pedig a Drogvadászok 3x04-et illeti... ugyebár kijött…..
 Egy kis vérfrissítést követelt már a sok Drogvadászok-epizód, így kaptuk magunkat és összedobtuk ezt a 26 perces kisfilmet. Nézzük a jellemzőket!  A sztori: Tamás és Ádám (testvérek) együtt éldegélnek egy kertházban. Pia, pénz megy ezerrel, minden nap…..