Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lac

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak ugye a szokásos módszerek, amiket ajánlani szoktak: kommenteljünk, trekbekkeljünk sokat népszerű blogokra, vagy csak egyszerűen írjunk nagyon jó blogot, és bízzunk ismerőseink ismerőseiben. Szóval vannak ezek a hétköznapi bölcsességek. Kiváló promotáló felületnek…..
Egy jó szülő minden műsort megnéz, mielőtt a készülék elé ültetné csemetéjét, de egy jó szülő hétköznap délután ritkán ér rá a mesenézésre. A Comment:com segít és új sorozatában megmondja, hogy mit nézhet meg a kiskorú és melyik rajzfilm elé ültessük inkább…..
w Kergekór 2007.03.19 04:00:00
Jó cucc ez a forradalomünnep, mindenkinek hatalmas poénok jutnak eszébe, nagyokat röhögünk, még fel is írjuk. Másnap aztán értetlenkedve nézegetjük, silabizáljuk, és nem is értjük, mi volt ezen olyan vicces. Megvan a kormánybuktatás menetrendje, jelentem örömmel. Elárulta a…..
Lac 2007.03.19 18:36:01
bs395, volt egy nagyon jó kis jegyzet az Indexen Zsadon Bélától, én könnyesre kacagtam magamat rajta (index.hu/velemeny/eheti/nadrag/). Az Orbán-féle új többségre vonatkozó rész:
"Orbán, az erkölcsi fölény bronz lovas szobra (barokk, naná) és a dichotómiák mágusa újabb metszéssel hasította ketté a társadalmat (hiába küldött rá Gy. F. egy pontosan időzített jegybankelnökjelölt-bejelentést). Új többségre és új arisztokráciára. (Mellesleg: mikor jön rá, hogy ha folyton újabb és újabb diagonálisok mentén vagdal ketté valamit, a végén miszlikben fog heverni?)

Az új többség – ha jól veszem ki – úgy áll elő, hogy aki ellenük van, az velünk van. Mintha már az aki nincs ellenünk, az velünk van se lett volna hosszú távon igazán hatékony. Pedig az nagyobb halmaz. Orbánnál mindenesetre az új többség 36:12-re verte az új arisztokráciát. Kézimeccs."
Nem emlékszem, hogy melyik induló webes szolgáltatás kapcsán olvastam ennyi érdekes postot, mint amennyit az elmúlt napban a Twitterről. Igen, megint a Twitter. Na nézzük is gyorsan egy-két érdekes postot a nagyvilágból. Az egyik a SlackerManageren jelent meg. Mindjárt fontos…..
w Achtung, Panzer 2007.03.06 05:45:00
Nem derült, de nem is barna esőfelhőkkel terhes égből csapott le az antiszemitizmus gömbvilláma Gyurcsány Times-interjújával. Hogy ekkora még sose volt a zsidógyűlölet, és úton-útfélen szórólapoznak a nyilasok. Kérem a buta antiszemita röplapozókat, Dobrev Klárának…..
w No Tanx 2007.03.02 05:00:00
Imádom a tankokat. Odavagyok értük. Nem tudok ellene tenni, ahogy az ellen sem, hogy a pókokat viszont utálom. A tank nem úgy szép, mint a Peugeot 407. Nem feminin, funkciótlan kecs, hanem letisztult praktikum. A tank óriási találmány, a történelem alakítója. A Tigris, a T-34 és a…..
Webisztán Jön az új freemail 2007.03.01 10:26:00
A mai konferencia bejelentéssel kezdődött: jön az új, okos freemail. A fiókból képmegosztás, webalapú voip-telefon, cset és képeslapküldés is elérhető lesz. A hamarosan kezdődő bétateszt összesen 3 millió felhasználót érint majd...
A cukiság pszichológiájának elméleti vonatkozásai után cukiságelméleti bevezetőnk gyakorlati irányba fordul: a japán cukiság-mánia, a kawaii alapjaiba vezeti a kedves olvasót. Ha látta már a japán légitársaság repülőgépén Picachut, esetleg megtekintette a Kill Bill című…..
A cukiság egy kulturális kritikai aktus, állítja kedvenc Cukiblogunk: a háttérbe szorított nők így próbálják meg felhívni magukra a figyelmet. Bár ennek egy súlyos következménye van, hogy nem tudják áttörni a saját maguk által létrehozott cuki…..
Vista Elszállnak a darvak 2007.02.15 08:50:00
Nevezetesen három dolog szálldos, az Explorer, az IE7 és tegnap ugye az Opera. Leggyakrabban az Explorer csinálja, pl. most az előbb is:Mint a Vistában bárhol, itt sincs értelme a Check online...-ra kattintani, soha nem talál semmit. Kiváltó ok nem nagyon van, olyankor is elesik, amikor…..
Kaptunk egy levelet az ASVA-tól, mely arról szól, hogy a "Zene- Film- és Software-ipar Kalózellenes Koalíciója" a kormánnyal kíván szövetkezni. Az ellenség nyilván a Gonosz Tengelye, a.k.a. internetezők, akik valószínűleg már azt sem érezték lopásnak, amikor a…..
A napokban a fontosabb amerikai techbloggerek nagy pakkot kaptak a Microsofttól. A pakkban egy ferraris szuperlaptop és egy Windows Vista Ultimate Edition pihent. A Microsoft egyértelműen azért küldte ki a gépet az oprendszerrel, hogy a techbloggerek írjanak a Vistáról. Ezzel még nincs is…..
Lac 2006.12.29 17:25:39
sztahanov Brékin 2006.10.09 10:36:37
Megszakítjuk nemadásunkat, mert történelmi mérföldkő nyílt az informatikában, szeptember végén frissült egyet a Maxthon (1.5.7 build 82), méghozzá úgy, hogy immár működik a Google Toolbar, és ez nagyobb dolog, mint a kakaó feltalálása óta bármi, így végre…..
Álmatlan éjszakákon szoktam szemlézni az Új Embert, ami a katolikusok legfőbb lapja elvileg, gyakorlatilag pedig a Magyar Nemzet ájtatos melléklete. Mindig van benne bibliamagyarázat, most hogy-hogy nem, a gumibotokról. Le is vonják a következtetést a végén: "Az ügyeskedve…..
A kicsi szép, tartja a mondás, és én azt gondolom, hogy a kis hülyeség is szép, főleg, ha egy frakcióvezető mondja a Mokkában, aki mégsem egy házmester, aki hólapátolás közben, dekkel a szájában dörmög ökörségeket. A mai Mokkában Pásztor Tibor az MSZP V. kerületi…..
A Fon: forradalom. Ezekkel a szavakkal definiálja magát a spanyol kezdeményezés és mi tagadás, van is benne valami. A Google, eBay és Skype által is megtámogatott cég világszerte sikeres programjában a regisztrált felhasználók rendkívül nyomott, jelenleg 5 eurós áron juthatnak jó…..
Hol vannak már azok az idők, amikor a Nők Lapját olvasta anya, lánya és még a nagyi is, szegmentáció van a női lap piacon, egyre pontosabb targetálás, meg újsághoz fóliázott mintatampon. Mert ugyebár a negyvenes háziasszonyok vallási oldalra, szabásmintára, meg receptekre…..
Készül egy cikk a leghíresebb bloggerpárról. Kiment a második fele a netjövő-sorozatnak, így nincs más hátra, mint kitapogatni: mi lesz a magyar nettel mondjuk 5-10 év múlva. Egyáltalán mik a lehetőségek? Életemben nem szurkoltam még az olaszoknak, kivéve tegnap. Csicsergik a…..
Egy új email arra szólítja fel az iWiW felhasználókat, hogy jelszavukat egy megadott email címre küldjék el, mivel az iWiW-nél technológia problémák miatt gond van a beléptetéssel! A megadott e-mail címet azóta letiltattuk. A levél valótlanságot állít, kizárólag jelszavak…..
Kép- és videómegosztás? Kezd egy kicsit unalmas lenni. Szerencsére az Arrington által is megénekelt arlingtoni cég fejlesztése, a Pickle azért némi innovációt is elegyít a kötelező elemekkel. Vagyis nem egy Flickr+YouTube kombóval van dolgunk. Pontosabban: elsősorban nem azzal. A…..
Bőszen írnak az olvasók, hogy ők aztán nem akarják az RTL Klub vb-kommentárjait, és inkább külföldi adókon néznék a meccseket, ahol még a gyep zöldje is teltebb valahogy, és mintha a nap is szebb tónusokban ragyogna. De persze a kábeltelevíziók jól beintenek, és a meccsek…..
Vera írt alapozó cikket a közösségi hírportálokról. Ahogy kikerült az Index címlapjára, rögtön be is halt a cikkben hivatkozott Magyar Virtus szervere. Lám, idehaza is van digg/slashdot effektus. Közönségszolgálati félpercünket folytatva egy olvasói levél következzék:…..
 5. nap, péntek: Neszmély-Tát     Este a nagy gyaloglások miatt valahogy nemigen jött a szememre álom, ezért olvasnivaló után néztem. Lao-ce Az Út és az Erény könyve véletlenül akadt a kezembe. A tanító ezt írja: "…nem jár, hanem megismer, nem néz,…..