Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsüber

0 bejegyzést írt és 337 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gulyás Gergely, a parlament fideszes alelnöke kedd reggel még nagyban szidta a kereskedelmi adókat, délután viszont nem nagyon tudott mit mondani arra, amikor az RTL Klub szembesítette vele: 2011-ben ingyenjeggyel nézte végig élőben az X-Faktor döntőjét. Gulyás az M1 reggeli…..
Miközben az olimpián mindenféle sporteseményekkel bajlódnak, a köztévé Valentin-napozik, egy élőben (erre bezzeg van élő műsoridő) celebrált katonai vagy tengerész esküvővel. Fél 12 körül, pénteken, csak hogy ez is meglegyen az utókornak.  És eleve, milyen már, hogy a…..
Hát perszehogy azt hiszitek, hogy irgalmatlan CITY fan vagyok, mást nem is adok, azzal kelek, hát még fekszem. Csak azt szeretem. Pedig. Dehogy! Akkor most mondom el, hogy szerintem minden idők legjobb, legkedvesebb, leglegebb LEGO-szériája a Fabuland. Mindezt úgy, hogy nincs egyetlen igazi…..
Belsőség Nem heroin, cukor 2013.05.19 08:53:02
Plakátként is kitenném! Egy Yamaha X-max 400 tesztje miatt péntek este ronggyá áztam Milánóban, így másnap hihetetlenül jól esett a napfény a Comói-tó partján. A lombardiai vidék gyönyörű: hegyek, víz és büszke természet keretezi a hangulatos házakat. Ez a panoráma…..
Az ország legszebb Kádár-címere kapcsán vetette fel Aeidennis, a Dunai szigetek bloggere, hogy mennyi érdekes magyar településcímer van (bár ő azért sarkosabban fogalmazott). Nos kicsit körbenéztem a Nemzeti Jelkepek oldalon, ahol nagyon szépen és részletesen közzé vannak…..
Döcögősen indul, aztán meg már követhetetlen az egész. El leszel vele egy ideig...
zsüber 2013.03.03 18:21:31
A raklap ágy után, itt van a kistestvér is, vagyis a raklap kanapé. Ugyan azon az elven működik, mint a franciaágy. Akár matrac nélkül is használható, de úgy kissé kényelmetlen. (Saját tapasztalat.) Mindazon által, remek megoldás lehet olyan pároknak vagy egyedülálló…..
Nem elég, hogy a sót káliummal "fertőzik" (persze ez nem igaz, a valóság kevésbé krimiszerű), újabban arról olvasni, hogy a sóban - az EU utasítására - méreg, valamiféle cianid (!) található: Számomra is csak pár hónapja derült ki mi a helyzet Magyarországon a sóval…..
Bornai Tibor A fa ára 2012.12.30 19:35:58
Szomszédom szomorúan mutatja a kertjében álló, félbevágott fenyőt. Valaki ellopta karácsonyra a felső másfél métert. A fejemet csóválom, és már ébred is bennem a tanult gondolatsor, hogyan lehetne elkapni az illetőt, miként bizonyítható, hogy éppen annak a fának a csúcsa…..
Az ünnepi vásárlási rohamban a megható filmek közé valahogy mindig belefér egy-egy negyedórás reklámblokk valamilyen kihagyhatatlan ajánlattal. A futószalagon gyártott hirdetések közé szerencsére beékelődik valami igazán kreatív is, felüdülést hozva a fogyasztónak.…..
Eddig tartott a nagy lendület, azaz még 10 hónapig sem. A mindenható ma bejelentette Pesten, hogy a gonosz repülőtér mocskosan magas árai miatt eltakarítják a flotta nagy részét és rendesen szétbarmolják a menetrendet. Azt, hogy ez mennyire rossz lesz a BA-nak pár számadattal…..
Die Hard 5-be vagy a World War Z-be illő akciójelenet helyett MTVA-forgatás miatt zárták le vasárnap a Lánchidat: az évi hetvenmilliárdból gazdálkodó köztévé 1000 fagyoskodó alsó tagozatossal vette újra a műsorzáró Himnusz vágóképeit. A gyerekeknek délután kettőtől este…..
Fotómegosztókon szinte sosem lehet gifet megosztani, mert senki sem akarja, hogy az internet hálistennek rég elfeledett kora köszönjön vissza a pörgő-forgó @-ok, villódzó "under construction" felirat mögötti magától mozgó lapátok képében - így az Indafotón első 5 évében sem…..
Bocs, ebben a posztban nyoma sincs Androidnak, szimplán együtt érzünk egy konkurens termékkel. Az alábbi videón az amerikai Walmart áruházlánc munkatársai fáradtak meg a karácsony előtti nagy hajrában annyira, hogy videóra vették, amint a szakszerű pakolászás helyett új iPadeket…..
zsüber 2012.11.12 15:46:55
@chipanddale74: egyáltalán nem gyanús. a gyártótól, a boltok polcáig ilyen barna dobozban utaznak. belül két papír idom tartja a doboz közepén a fóliázott fehér díszcsomagolást. szerintem elég robosztus, ennyi kínzást mindenképp ki kellene bírnia.
Semmit sem látott a legénység a könnyeitől, miközben egyikük még félig kinn állt a világűrben, űrhajójuk pedig nyitott ajtóval száguldozott. [A sisak rostélyának bepárásodása ellen egy speciális párátlanító anyag is az asztronauták felszerelésének része lett. Ez nedves…..
Evett már valaki ilyet? ..
Nagyon kedves fiatalember kérdezte tőlem (valóban fiatal, 16 éves), a dolgot, akinek van ötlete, írja le! A kérdés: "Tehát keresek egy helyet, ahol a legjobb ár/minőség arányban csinálnak színes negatív hívást, és érdekelne a digitalizálás módszere, és hogy milyen…..
Oda vagyok az effajta zseniális ötletekért! Sok ruhaüzletben igényes papírtáskát kapunk a cuccokhoz, de ezek csak ritkán élnek tovább néhány napnál. Szinte semmivel sem költségesebb egy ilyen - vállfaként újrahasznosuló - megoldás kivitelezése, és akár az irodában is nagy…..
Tizenhat és tizenhetedik vendégeim Marek Rykiel (25) és Janek Rygiel (21) Varsóból, Lengyelországból érkeztek. Ők az első pár vendégeim. Marek egy televíziónál dolgozik grafikusként, Janek építészhallgató a varsói egyetemen. Mindketten vegetáriánusok, mint én. A…..
zsüber 2012.08.15 22:22:10
@nikita: Most esett le, hogy nem Counter Strike meetingre gondoltál a posztban...
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
zsüber 2012.07.15 13:50:25
Krisztián mamájának a lutoni reptéren kényszerből feladott kézipoggyászából elloptak 18 ezer forintot. Kiváncsian várjuk, melyik reptér válaszol hamarabb. Az biztos, hogy rontja az esélyeiket, hogy érkezéskor nem vették észre, és nem ott tettek panaszt. Amúgy lehet, hogy…..
Subba Subba Records: Gotye+Remix 2012.05.06 19:37:00
ez most a világ legérzelmesebb száma, még jó hogy bundeszék kicsit kijavitották! ..
Úgy tűnik, hogy az m1 a sportközvetítéseken, a Fábryn, a Marslakókon és a vasárnap este induló Munkaügyek című magyar sorozaton kívül egyelőre nem tud sok újat bedobni a tavaszi műsortervbe, pedig lenne rá ugye 77 milliárdjuk, mindenesetre idáig egyetlen újdonságot szúrtunk…..