Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trichterwinde

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hunor&Minka&Zsigu Arcok 2011.05.05 10:29:00
Általában meggyőződésem, hogy a blogot telibenyomatom az édebédi gyerekeim fotóival, így egészen meglepődtem tegnap, amikor jópofa képeket keresve a kicsikről, rá kellett jönnöm, hogy 1. sokkal kevesebbet fotózok, mint régen; 2. a vélekedésemmel ellentétben ritkábban/alig…..
Shakira Barcelonában forgatta legújabb videóklipjét "Loca" című dalához. A dal nem egy nagy szám (könnyed pop-dal), na de Shakira tánca - és természetesen a környezet - kárpótol minket :)Nekem pedig egy újabb ok nosztalgiázni... bárcsak megint ott lehetnék Barcelonában,…..
DE ÉN NEM AKAROK EGY SZEMÉT ORSZÁGBAN ÉLNI! - kiált fel a kajárpéci Nyéki István a Hajnóczy Péter-kisregény hosszúságú, de igen tanulságos levele derekánál. A hulladék lantosa az új szemétszállítási renden borult ki rettentően. Ha jól értem a lényeget, a hülye szabályok…..
Trichterwinde 2010.08.30 11:09:51
Én is Győr környéki faluban lakom. Nemrég költöztünk oda, azonnal intézkedni kezdtem plusz KOMSZOLOS (kék) zsák, illetve egy második kuka ügyében. Tájékoztattak, hogy a kék zsák a 2 kukás rendszer bevezetésével megszűnt, nem igényelhető. 2. kukát igényelhetek, ennek viszont utánaszámoltunk, elég drága az ára. Mi egyébként szelektíven gyűjtünk, szigorúan külön a bio, műanyag, papír. De mégis, ígyis 2 hét alatt nagyon sok a hulladék sajnos. A biokuka a nagy nyári 35 fokokban 3 nap alatt rettentő büdös lett, pl. a levágott fűtől, ill. ebbe lehet elhelyezni a pelusokat is, el tudom képzelni, ahol az van, ott szintén lehettek szagok. Szóval én megértem a levélírót. Ja igen, és mindezt persze a Komszol úgy propagálta, hogy tök jó fejek, nem drágítanak, jah, ez igaz, csak ritkították a szolgáltatást :) Ok, biokukát adtak, de szerintem ha sok embert megkérdeznek, a nagyrésze a heti simakuka szállítására szavazna, és szívesen visszaadná a biot. Esetlegesen még egy kis áremelést is elviselnénk cserébe. Mire a 2. hét jön, általában nekünk is nagyon tele van. Viszont a mi falunkban (Szigetköz) szerencsére van szuper hulladékudvar, így a szelektív gyűjtés és egyéb építkezéses, nagy papírdobozok kidobása megoldott. A háztartási hulladék egy kicsit problémásabb, tehát a 2heti elszállítást én is (mi is) nagyon ritkának tartjuk, és aki ezt kitalálta, annál egész biztos nem így viszik...
Trichterwinde 2010.08.30 14:58:41
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Igen, igazad van ebben. És természetesen van is elég nagy komposztálónk mivel heti átlag 3x nyírunk füvet (ennek csak kis részét szoktuk a bioba tenni), és egyéb minden komposzt is termelődik. Csak ha már egyszer fizetünk azért a rohadt kukáért (sajna majdnem szó szerint), akkor nagyjából telerakjuk általában. Amúgy a háztartási biohulladék nem sok helyet foglalna el. Akkor viszont kérdem én, minek is a bio kuka?!?! Falura?!?! Miért nem inkább a sima kukát ürítik hetente...?!
Most beszéljenek a képek...Ez a nappalink, rákattintva előjönnek Tamás további fotói.....
Kristen Stewart engem nem győzött meg, elsősorban a frizurája az, ami elrontja az összhatást - olyan, mintha egy különösen béna paróka lenne. A ruha egyékbén kifejezetten jól áll neki.Ruha: Oscar de la Renta Sharon Stone legalább annyira vegyes érzéseket kelt…..
Trichterwinde 2009.11.17 22:48:39
www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1228564/Smiling-Elton-John-makes-appearance-illness-charity-gala-Sharon-Stone.html
itt van a Sharon Stone teljes ruciban... huhhhh

hm... Kristenről meg nem tehetek, de magához képest sztem megintcsak jóóóó :)
Csecsebecse Harper's Vampires 2009.11.06 09:12:00
Kristen Stewart és Robert Pattinson a Harper's Bazaar magazin címlapján és egy fotósorozaton is - természetesen promotálni kell itt-ott a hamarosan bemutatásra kerülő New Moont -; a legnagyobb bajom az, hogy mindkét fiatal arca olyan fura számomra, ettől függetlenül a képek nem…..
Alapvetően visszarendeződésnek tekinthetjük a Facebook tegnap kitolt új felületeit. Akik még emlékeznek, korábban pont ilyen leosztásban (live feed, news feed) lehetett nézegetni az ismerősökkel kapcsolatos híreket. Aztán - idén márciusban - megkaptuk azt a felületet, ahol…..
Kínzőeszköz a luxus finom csomaglópapírjába rejtve, valahogy így mutat a Burberry Prorsum limitált szériás karórája. Tegnaptól lehet feliratkozni a várólistára, és két hétig van a versenyzőknek esélye a szögesdrótos óra megkaparintására. Ám az idő sürget, hiszen…..
Trichterwinde 2009.10.20 18:36:29
Amikor azt hinném, hogy Bai Ling megváltozott, rátalált a saját, elegáns és kifinomult stílusára, történik valami, ami miatt megint elkezd szörnyen idétlenül eklektikusan öltözködni. A göncei külön-külön még jók is lennének, így együtt viszont... Egyébként meg egészen…..
Trichterwinde 2009.10.12 14:44:51
Nem ide tartozik, de döbbenet:
www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1219754/Suri-Cruise-high-heels-sips-Starbucks-just-like-mum-Katie-Holmes.html

Az hagyján, h újra magassarkúztatják, szép szóval kifejezve, de a többieken sál, meg csizma van, hosszúujjú, a kiscsaj meg full nyári cuccban :)))) EZ érdekes...

Ami Bai Linget illeti, a ruhája gáz, de szeretnék én 40 felett így kinézni ;)
A Rodarte bemutatót óriási várakozás előzte meg, hiszen mostanában az egyik legmenőbb divatháznak számítanak. A kollekció nem okozott csalódást, látványos volt a kifutó sejtelmes ködössége és a ruhák továbbvitték a tavaly már megszokott vonalvezetést és a…..
Trichterwinde 2009.09.17 15:11:18
Gránátalma Hajó Étterem, Győr 2009.06.24 21:28:00
Hajó ÉtteremGyőr, Móricz-Zsigmond rakpart III. hajóTel: 96/33-77-00http://hajoetterem.huMa délután Győrben ebédeltem főnökömmel és egy kollegámmal munka után. Bevallom félve léptem a hajóra, mert a hajóra vezető hidat szinte súrolta a víz. Nem ebédeltem még hajón s mivel az…..
OurFashion H&M 2009 tél lookbook 2009.06.17 21:56:00
 A mai Jimmy Choo-s bejelentés után, kissé elterelődött a figyelem a ma megjelent téli kollekció képeiről. Furcsa a meleg nyár közepén hatalmas garbókat és télikabátokat, puha sálakat nézegetni, de a H&M 2009 téli lookbook fotóival betekintést nyerhetünk, hogyan fogunk…..
OurFashion Ha vámpír vagy... 2009.03.18 11:37:00
Napszemüvegkollekció vámpíroknak. Is. De mindenképpen egy humoros megfoglamazás és ötlet Karen Walker ausztrál designer részéről. Hiszen ha véletlenül nem vagy vámpír, akkor is nagyon jól jöhetnek ezek a darabok a szeles, napsütétes tavaszi reggelek egyikén. Ha viszont mégis,…..
...ez is bizonyítja, hogy kellemes fáradtság uralkodik rajtam...a dolog reggel esett meg teljesen véltelenül, azt hittem hogy már régesrég benőtt a fülem...na midegy:) háth ameg lesz egyzsre kedvem meg egy fülbevalót hordani.elkezdődött a visszaszamlalas...mar csak par nap...teljesen…..
coldplay - viva la vida, százezredzserre is meghallgatom ma este, s nem bírok betelni (mert szrtm amugy nem is lehet) chris martin hangjaval... szemet gwyneth paltrow.az elmult x idoben, miota nem irtam, ateltem a modern patriotizmust, a otthon illatát, ami aztan itt hagyott, picit a…..
iylenkor minidg nagyon nehez osszeszedni a gondolataimat. mikozben ma jottem haza a sulibol mar fogalamaztam az uj bejegyzesemet, s persze olyankor a embert megszallja az ihlet, s gondolja, hogy na vegre kielegitheti iroi venajat, aztan hello itt vagyok s most meg hirtelen azt sem tudom hol kezdjem.…..
naszutasoknak ajanlott uticel:)))picasaweb.google.com/huszaranikoegy kis izelito:..
Elindultam szép hazámból... 2008.09.19 17:53:42
van telefonom!!! ez edes pici nokia 1650es, 40 euroert, es vettem bele 20kredtitet, ugyh van belga szamom:)de szrtm a magyar telo is nalam lesz azert... ma botl megint 4 ora holland, meg minidg nagyon vicces a dolog. aztan napkozban volt megint egy info blokk egy oa szervezetrol ami azt szolgalja…..
originally ki akartam ulni az erkelyre hogy onnen irjak, de aztan rajottem hogy amr megsincs olyannyira meleg, de azert itt ma eleg jo ido volt. delelott elkellett a kabat, de delutan rovidujjuban jottem haza. tegnap a suli anniyra nem volt izgalmas, a csajszi aki tartotta ari volt, de nekem kicsit…..
ami ugye tegnap volt! hat nem vette el a kedvem semmitol, sot!!! volt gyorsan egy kis infoosztas, kepzeljetek fogunk menni berlinbe egy konferenciara novemberben!:) aztan volt 4 ora flamand, ami nekem egyelore nem nehez, mert a nemet miatt ertem, csak hat bonyolult, hogy mindig a nemtre asszocialok,…..
no hat tegnap este ejfelig szeretuk a szekrenyt, mindenfele szerszam nelkul!:) de vettunk kostoloba  sört és azt használtuk a kalapácsnak:))) szoval igy sikerul osszehozni, ma meg kerestunk egy boltot ahol tudtunk vegre venni csavarhuzo, ugyh ma mar az ajtok is felkerulnek az uj…..