Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LillusBocus

7 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nem érdekel mi történik ez az én hetem lesz és kééész"...köbö így álltam ehhez a héthez még vasárnap este...Hétfő: majdnem jóól sikerült a tervem, csask reggel úgy ébredtem, hogy köbö minden porcikám, ki akart esni, fájt a fejem, hasam és elégvalószínű, hogy…..
HIÁNYOZTOOOOK!!:)P.s.: I Love You:)..
És még mindig nem szabadultok tőlem;) Szijasztok, Bocsi, hogy mostanában tényleg ilyen keveset írtam, de probálom utolérni magam.  Meg így legalább tuti, hogy csak a fontos dolgokat írom le:D. Múlthéten csak szerdáig volt sulim, mert csütörtökön valami tesztet kellett volna…..
Szijasztok:)Bocsi, asszem egy kicsit elfelejtettem írni a héten, nem nagyon volt időm. Nagyon sok minden történt, próbálom rövidebben összeszedni. nem tom mennyire fog menni:)Hétfő (09.29.08.):Már ellég rég volt:D, nem tudom igazából, hogy kezdődött a nap vagy ilyenek. Az tudom,…..
--> 2008. aug.-?!Háliihúú!Nam most csak úgy nagyjából írom le, hogy eddig mi történt velem itt. Most szeptember 20. van. Szóval eddigieket nem tudom leírni napról-napra, csak úgy nagyjából. Szóval kezdem az amcsi butaságokkal+beszólásokkal+"szokásokkal":Hát nekem a…..
--> 2008.szept.22-26.Sziasztok!  Nam újra itt:). Ez a hét "spirit week", ami köbö annyit jelent, mint a kampányhét otthon, csak egy kicsit nagyobb felhajtással:). Először is minden nap más stílus. Hétfő volt a kék nap: Mindenkinek kék valamit kellett viselnie (ez…..
Szijasztok!:) Nam végre van netem itt is a szálláson. Ma vagyunk 6.napja Yellowstoneban(Maci-Laci Parkban:D) és már nagyon álmos vagyok. Szóval előre is bocsi a sok hülyeségért, amit írok, csak már drága Izikééééém + Krisztii rágta a fülem, hogy kezdjek el írni valahol,…..