Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baseldon

6 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudod, ez azért nagyon gáz volt. Nézd végig te is ezt a riportot és megérted majd, hogy miért írom az alábbi sorokat. Mert úgy érzem, nekem mint gazdasági bloggernek, talán jobban elhiszi Velkovics Vilmos, Echo tv riporter, hogy egy tekintélyelvű p@cs. Mert mit lehet ezek után mondani? Mert mennyi…..
baseldon 2018.02.05 15:49:07
@neko1967: Mert rabszolgakra van szukseg a rovidtavu elemzesek szerint , de nagyon sokra, egyelore. Masokra is szukseg van, de a legnagyobbaranyban sajnos azokra. Nem vedeni akarom a rencer', de ez van. Ettol meg ez a riport nem sikerult jol, es erzesre a musor vezetoje nem volt jol osszerakva...
baseldon 2018.02.05 15:50:48
@Olliék: Dehogy vagyunk 30 ev minuszban. Legfeljebb a fizetesek es felszerelesek tekinteteben. Csak hat az meg pont mindenre ranyomja a billogot...
Kisebb városi távokon, munkába járásra egy hétig elég egyetlen egyszer rádugni a hálózatra, a hétköznapokat pedig élvezetessé teszi az autókat megszégyenítő gyorsulás és a teljes versenyző szettbe öltözött bringások előzgetése a budai hegyeken. A pedelec rendszerű…..
Két éve lett az enyém. Megmentettem. Kiégett a fényszóróizzó, elgyengült a motor, nem mért a sebességmérő. Kettesben, harminccal közelítettem meg a lakásunkat. Szánalmas volt. Nem fogott a fék, kihagyott a gyújtás, kiakadt a gázbovden. Estig szereltem a parkolóházban. Az első…..
Igen, ne hazudjunk magunknak sem: a nőkkel szemben léteznek előítéletek. Szinte minden férfi elfogadja, hogy nem vezetnek olyan jól, mint ők, sőt, ha szőkék, akkor egyebekre is képesek. Leah Petersen mindenre rácáfol, sőt, annyi nehezítést is vállal, hogy motorral mutatja meg,…..
Első versenyzőnk egy totalcaros kolléga, Papp Tibi tulajdona, aki motorozáshoz használja, és igen meg van vele elégedve. A Sperian munkavédelmi boltból származik, a büdös életben nem hallottam róla. ha fogadnom kéne, arra tennék, hogy az olvasó sem, pedig a Sperian a honlapja…..
baseldon 2012.08.05 16:02:02
Nem válik az ember mindennap COTY-taggá, most ketten vagyunk ilyenek Magyarországról. Az biztos, hogy furcsa perspektívák bontakoznak ki a láthatáron. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Mint mindig, most is nagyon tanulságosan alakult február 17.-én közzétett felhívásunk végeredménye, melyben - többek között - az ország legerősebb F Astráját is kerestük. Bár a kommentablakban és e-mailekben sorra jöttek a tuti tippek és szinte mindenki ismert valakit, akinek…..
baseldon 2012.05.16 18:41:27
Már korábban is posztoltunk az Eger rallye körül kialakult helyzetről. Itt a folytatás: Tisztelt Sporttársak!Mint mindenki előtt ismeretes, március elején a Laroco MSC, az Eger Rallye rendezője, lemondta a rendezvényt. Az RSB, annak érdekében, hogy a verseny megtartásra…..
baseldon 2012.03.20 19:43:22
@Andreas_: mi van? most akkor mindenki fektessen be a rallyba, szurkolokent?
TComment Használt BMW? Soha 2012.01.09 06:15:00
Ha ön a címben jelzett mondattal az ajkán alszik el minden este, akkor ne kattintson, ez nem az ön autója. Akinek prémiumtermék kell, az legyen hajlandó áldozni is rá. Mert akkor jó, még így, hétévesen is. Mai cikkünk blogposztja...
Vettem egy Daimler-Benzt. A napi használatú Honda Spacy robogóm mellé járni, szállítani, utazni, gyűrni. Ki az esőbe, latyakba, tűző napra, utcán parkolásra, ridegtartásra. Budapestre, Balatonra, Olaszországba, bárhová. A mostani 26 éves helyett lett - csak, hogy képben legyenek.…..
baseldon 2012.01.10 00:26:05
  Nyálcsorgató galériához klikk a képre!   Az emlékezetemben végzett mélyfúrás után sem találtam erős kapcsolatot az eddigi motoros szokásaim, és az Imolában évente rendezett Mostra Scambio, vagyis veteránbörze mondanivalója közt. Csikós szerint, ez az igazi…..
villaskulcs Gödör 2. rész 2011.09.20 11:21:00
Ahogy igertük, figyelemmel kiserjuk a gödröt. Legutobb vicceltem azzal, hogy esetleg kino belole egy fa.  Es lass csodat, tenyleg, ott a fa, zolden, uden. Tor folfele, megallithatatlannak latszoan. Dio fa. Biztos ami bztos alapon. Ha az egyszer megno, legalabb jo nagy. Bizony, ott a beton…..
villaskulcs Elkésett Breaking News 2011.08.10 14:41:00
Hu de reg volt, hogy ide irtam. De van ra mentsegem. Sot, indokom is.Tobben lettunk nehany hettel ezelott ota, es ezen valo oromunkben minden masrol megfeledkeztunk. Kesobb eszbe kaptunk, de akkor meg ido, de leginkabb energia hianyaban nem tudtunk ilyen luxusokkal torodni, mint blog…..
Peka barátunk veleszületett érzéke, hogy valamiképpen mindig a dolgok sűrűjébe keveredik. Ezúttal Sanghajból jelentkezett pár érdekes képpel-infóval. Így végre önök is láthatják, milyen az a hely, ahol az S-klasse is csak egy utcára kiterített áru. Köszi Peka! BYD e6…..
Szemellenzős BMW-sek is ezt nézegetik este a paplan alatt, amikor senki sem látja. De milyen járni Monica Belluccival? Vélemények az azonos című írásunkról...
  - a mikrofonnál Fekete Kálmán, igen az a Fekete Kálmán, és a poszt végén vargagixxxer új, egy órás videója -… hogy miről beszélek?Nos, a 40 éves Zsiguli-érzésről…Megfigyeltétek-e már magatokon, hogy a rali szó hallatán általában az első…..
baseldon 2011.04.16 00:13:45
Ocsecskeim, eloszor probaljatok ki mindet, es utana osszatok az eszt, hogy mi jo, mi nem. Es eloszor is, mire jo. Intuicio nelkul pedig nem erdemes ilyeneket olvasni, mert akkor ugy sem erted.
En is zsigulin kezdtem, trabi volt az elso kocsim. Szar volt mindketto a fiat regatahoz es a kesobbi mazda 626-hoz kepest. Na de mindket utobbi is szar volt valami mashoz kepest. De csak akkor, ha a normal kozuti kozlekedest nezzuk. Ha elvezetrol es erocsusztatasrol van szo, akkor zsiguli olyat tud, amit a modernebbek nem. Hatul hajt. Ettol jo. Aztan en is ultem az 5os bmw-ben, en is ereztem, hogy mire lenne kepes, de azt az ara miatt nem nagyon viszed be az erdobe maxigazon "vagy befer-vagy nem" "vagy beveri az aljat-vagy nem" stb. repeszteni. Inkabb hajtogatod meg a zsiguli lemezeit kicsit, mert az adja az elmenyt ezen a penzugyi szinten.
Kozutra mar nem ulnek zsiguliba, mert szar, de soha nem felejtem el a zsigulis eveket, amikor nem mertem a fakat eszrevenni az erdoben, nehogy elkapjam az egyiket. Akinek meg az maradt meg, hogy nem indul be es itt romlik el es ott nem megy, annak meg ma is azt ajanlom, jarjon villamossal, mert nem valo neki jarmu. Ugyan is nem tartja megfeleloen karban a jelenlegi autojat sem. Egy kozepesen kezelt zsiguli minusz akarhany fokban is beindul, A bakelit elosztofej meg olyan amilyen, es sokkal olcsobb, mint barmi, tehat tarts belole 5-t magad korul, hogy ilyen bananhejon ne csussz el.
Es szandekosan nem emlitettem egyetlen valosagos sportkocsit sem, mert azok megint mas kategoria.
Belsőség A legszebb pillanat 2011.02.27 12:00:00
Ez a poszt nem szól semmiről. Vagy mindenről, nem tudom.Az biztos, hogy a Dire Straits szerepet kap benne.Van pillanat, ami úgy beleég az ember agyába, mintha lézerbilloggal sütnék oda – általában a csúcspontok maradnak így meg, a rosszat törli az agy, mint anyáé a szülés…..
baseldon 2011.02.27 16:39:08
Eszembe jutott errol egy erotikus elmenyem a '80-as evekbol. Lehettem vagy 16, es a haverral motorztunk(simson) a verofenyben. Egyszer csak ott volt egy kispolak az ut szelen, integeto csajjal, nyitott motorterrel(nem motorhazteto, mert az nem az, szerintem). Kispolak inditasra csak csuhogott, mint a kistraktor, es ha beindult, meg jobban csuhogott. A hibat megallapitottuk: az egyik gyujtogyertya kitekeredett a helyerol. Konnyu preda, gondoltuk(marmint az autojavitas), es nekilattunk felkutatni a gyertyakulcsokat. Ezalatt a csaj, mivel meleg nyari nap volt, kiult az aszfaltra napozni. Egyre tobb ruha jott le rola, mi meg csak pislogtunk. A forro motor, vagy a latvany hatasara, mar soha nem tudjuk meg, a gyertya kiesett a kezembol, be a kispolak hutoturbinahazaba. Ekkor megorultunk, mert innen kezdve hosszu menetre szamithattunk, a gyertya visszaszerzest illetoen. A csajrol kozben omlott a viz, egyre jobban kerekedett mindene. Rolunk is omlott a viz a melotol a latvanytol, es persze a napsutestol. Egyre tobbszor neztuk a csajt, mint a kispolakot, de omlott szet a turbinahaz is. A simson szerszamkeszlet csodakra kepes. Gyertya elokerult, kispolak motor is visszahult, nyugisan raktunk mindent a helyere. Veszesen kozeledett a melo vege. Kispolak poccre indult, szepen jart. Csaj meg orult, hogy vegre mehet a dolgara. Kerdezte, mivel tartozik. Mondtam, hogy "azt most itt nem merem neki megmondani"
Mosolygott, elkoszontunk. Mindenki boldog volt. Fontos pillanat volt.
Belsőség Teszteljük a Cougart 2011.02.27 06:00:00
Kezdem elveszteni a fonalat. Azt, hogy mikor mi történt a Cougarral, már csak homályosan érzékelem. Amikor kimegyek a Baronshoz Diósdra, mindig elmondják, bár ott se tudja mindenki fejben tartani, tehát Kölyök, Géza, Hunya vagy a többiek beszámolójában mindig felbukkan valami új…..
baseldon 2011.02.27 14:28:45
@ommm: ertelmezesileg, a zamerikai olcsoalkatreszforrasokat keretik megosztani.akkor nem lesz fellengzos.
baseldon 2011.02.27 15:05:36
@ommm: koszonjuk, igy mar jobb.
nekem nincs ami autom, csak a rend kedveert szoltam bele.
Az egyetlen dolog, amit nem fényképeztem le, szerencsétlen Corsa volt. Meccstúrán jártunk Spanyolországban, ami egy madridi érkezést jelentett, onnan azonnali autóbérlést követően egy bilbaói utat bő 400 kilométerrel, aztán Bilbaóból Pamplonán át vissza Madridba, összesen…..
baseldon 2011.02.14 18:46:58