Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Plazma Papa

16 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Gyulavitéz, a puhapöcs 2011.03.15 07:50:00
Sportautó-szakírónk erősen gondolkozik rajta, hogy emblematikus sportkocsiját eladja. Elképzelhető, hogy Swift lesz az Integrából. Vélemények az azonos című írásunkról...
Avagy mennyibe is kerül egy egyesületnek VIDÉKEN az életben maradás.A minap találkozhattam a következő nagyformátumú géniusszal aki összekeveri a haverok focizását az edzéssel, vagy a gyerekekével."Fociedzéshez nem sok dolog kell: egy labda, egy pálya, egy lelkes szülő,…..
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
"Az edzönek milyen felelössége van az eredménytelenségben kedves Dániel!!!!! Tisztán csak "szakmaí" oldalról kérdezem." Névtelen szülő által feltett kérdésre egyszerű és ésszerű magyarázat tartozik. Az edző nem sámán, nem varázsló, se nem Politikus.…..
A Critical Mass mellett volt a hétvégén más kerékpáros rendezvény is, az egyik ilyen a Balatonkör volt, amiről min küldött egy rövid videót. Ilyen eseményekkor sajnos elkerülhetetlen az, hogy a kerékpárosok egy ideig feltartsák az autóforgalmat. Vannak türelmes és kevésbé…..
A legutóbbi Star Trek sorozat, ami kikerült a paramount stúdióból, sajnos csúf véget ért.Mint kiderült, az amerikai nézettség nem érte el a gazdaságosság minimumát, így a 98rész után leállították azt.Sokan bírálták a sorozatot, hogy ütközik a korábbi star trek…..
csokoládékék macska A Légió 2010.04.07 00:00:00
Helyszín: West End Palace.Időpont: Szerdai este. Három héten belül már lassan túladagolást fogok kapni, a vallási jellegű filmektől. A filmről. In medias res kezdés, rögtön egy Supernaturalból már jólismert démoni megszállás majd a kegyetlen…..
Aki olvasott már különböző ajánló magazinokat, az nyílván találkozott már olyan anomáliával, hogy a "sokat látott" kritikus, és az ő véleménye bizony nem egyezett meg. Ilyen gyakran előfordul, mégis a kritikusok, lusták változtatni azon a hozzáálláson, hogy egy…..
Mondhatnám azt is, hogy felelősséget nem vállalok. DE talán mégis pislákol valami halovány fény egy drága okos és nem utolsó sorban szép hölgy személyében, aki van olyan kedves és végigolvas mindent majd később tájékoztat az elkövetett hibákról és azoknak…..
csokoládékék macska Induljunk 2010.02.26 22:40:00
Ide azt hiszem valamiféle bemutatkozást kéne összerittyentenem, hogy mégis mire számíthat az, aki a csokoládékék macska birodalmába ellátogat.Nos lényegében mindenre.Jó szórakozást. ..
Ötletek, ha lenne 100millió forintom csak autóra Kezdeném azzal, hogy ez a 100as csak autóvásárlásra van, fenntartásra nem vonatkozik. Lássuk az én kissé rendhagyó ízlésvilágomat Az első. Alfa Romeo 159 Fehér, vagy fekete színben, nagyjából full extrával, fontos az…..
Emlékeznek még a régi számítógépes játékokra? Amikor volt 10 féle autó a közúton? Na ezt onnan rajzolták az Opel mérnökei annyi szent. De miért is mondom ezt? Kezdjünk neki és meglátják!   A külső A külsőről, mint mondtam sok jó szavunk nem, lehet, ÁM itt a…..
4kerék A rendszer 2.rész-prémium 2009.03.03 18:34:00
Milyen szép szó ugye? Prémium, valahogy jó hallani, és nem rossz gondolatok futnak át az ember agyán, hanem határozottan kellemes dolgok. Hát igen, a sok pénz sok lehetőségre adhat megalapozást, egy új házra, APEH vizsgálatra, de akár egy új autóra is. A most következő márkák,…..
4kerék A rendszer 2009.03.02 17:54:00
Az elmúlt néhány napban rengeteg vitám volt különböző fanatista autórajongókkal, miszerint az ő kedvenc márkájuk ide vagy oda tartozik. (rendszerint a vw konszernes társaságok nem tudják betájolni az autójuk reális helyét az autók hiearchiai listájában.) Épp ezen felbuzdulva…..
Mint tudjuk (hisz oly sokszor hangoztatják) gyerekeink valószínűleg nem fogják megélni a dörömbölő 5. 0 V8 tiszta hangját. Rövid szösszenetemmel azonban rávilágítanék egy-két olyan dologra, amit simán lehetne (szerintem) használni, vagy már használják is, csak nem elég…..
Néhány cikkel ez előtt meglehetősen lehurrogtam az amerikai autógyártást, de az csak a medálnak az egyik oldala volt, hisz lássuk be Amerikában KULTUSZA, van a tuningautóknak az úgynevezett HotRodoknak. Henessey, Shelby, Boyd Coddigton (RIP), Chip Fuse, WestCoast, Rat Rods,…..
4kerék Mi kell a Fordnak? 2009.02.27 19:23:00
Félreértés ne essék, nem felesleges okoskodás, sőt nem is anyázás csupán nem tudok felfogni néhány igazán magától értendő dolgot. Na szóval a minap, meglátogattam az USA Fordok honlapját, és körülbelül sírva fakadtam attól, amit láttam. Körülbelül egyetlen értelmes…..
Az európaiak tökélyre fejlesztették, az USA elcsúfította. Így hát maradjunk az Eu kompatíbilis kivitelnél. Mivel állunk szemben. Hmm egy vérbeli családi szedán. Semmi csicsa, semmi felesleges kivagyiság, kérlelhetetlen családkedvenc. A formája az megoszt, de mégse, el lehet…..
Mindenkinek dereng ugye a Zsán Klód, van dám ikres filme ugye? Mikor volt egy jó és egy rossz ugyanabból csöppnyi (egy vágással az arcon) eltéréssel. Na VW nél is pont ugyan ezt tették. Van egy jó és egy rossz...  A versenyautó. Szembeállunk az autóval és nem azt a bugyuta…..