Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HerrMorbid

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A februári búcsú időszakában még megígértem egy egyszeri, nyári visszatérést, ahol a szintén játékokat bemutató Lalee-val közösen elkészítünk egy videót. A Youtube 15 perces időhatára miatt 3 részre kellett vágnom, indavideón majd egyben lesz.   Tekintettel arra,…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
HerrMorbid 2011.02.22 19:01:10
@Andersen007: huhh... te nem vagy egyszerű... ugye csak próbálod freddyD-t lelki terrorral visszacsábítani és nem gondolod komolyan amit leírtál...
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
A tradíciót életben tartva most is egy remek online játékot ajánlok nektek, azonban most nem karácsonyi témájú. A játék neve QWOP és az említett gombokkal kell a csókát elmozgatni a 100 méteres vonalig. Egyszerűnek hangzik, de tessék elhinni, nem az ;) Elég vicces dolgokat lehet…..
Múlt héten írtam arról, hogy a Kiskörút széttúrásának konkrét oka van: nemcsak azért bontották fel az aszfaltot, mert volt néhány felesleges munkagép-kapacitás, vagy mert feladatot kellett adni a válság idején tétlenségre ítélt építőipari dolgozóknak, nem: egy…..
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
Sajnos még mindig a második pályánál tartok, de ez nem tartott vissza, hogy egy idióta trailert összedobjak  ..
HerrMorbid 2010.02.14 14:32:28
Ezt nem én mondom Nem Komolyan A játék neve: Szar játék  Itt letölthetitekÉs hiába az őszinte cím, közel sem nevezném szarnak. Csak pokolian nehéz egy idő után..
HerrMorbid 2010.01.14 07:44:29
Az ismert technikai okok miatt csak most tudott felkerülni az internetre...  A napokban lesz még egy kísérő bejegyzés a játékkal kapcsolatbanÉs az intrót újra köszönöm Valentinonak..
Kicsit gondban vagyok, ami a toplistám illeti. Még sajnos nem néztem végig az összeset, úgyhogy nem tudom meglesz-e még ma, de azt sem tudom, hogy tényleg TOP 10-et rakjak össze, vagy mondjuk egy Top 6-ot? Mert ha kirakok tíz videót, gyanítom úgysem fogja senki végignézni az…..
Na kérem szépen, ez is meglett! 2007 április 22.-én jelent itt meg a legelső bejegyzés és jól emlékszem, ahogy egyesek még 2007-ben cikiztek, hogy "Max fél évet adok neki, azt eltűnik", erre tessék. Ezúton is köszönöm nektek a hűséget (már akik még itt vannak :P),…..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.   Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Mi újság Lulával?Soundtrack: Right Said Fred - I'm too sexyMajmos videó teljes terjedelemben megtekinthető itt. Jobb mint ez a videó ;)..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.02.23 13:53:24
Nos, hát van egy kedves, jó fej Crash nevű rendszeres kommentelő, akivel néha váltunk leveleket, mert egy ideje már fejébe vette, hogy feliratozza videóimat angolra. Az elején maga készítette, aztán azt hiszem a Barbies videótól ketten csináljuk, azaz én korrigálom a nyelvtani…..
HerrMorbid 2009.02.24 23:31:28
Ilyen játéknál alig várnám hogy meghaljak. Vigyázat, órákig ezt fogod dúdolni!  Ez a 2,5 perces Game Over a "Total Distortion" nevű játékban található. Köszönöm a linket Tamásnak. Ugye, azért más mint egy Battlestrike-os Game Over - Meggyilkoltak  ..
Hogy mennyire lehet komolyan venni a bulvármédiát, azt szerintem már eddig is illett tudni. De ez...Most olvastam egy e-mailt "Ányy" nevű kommentelőmtől (nagy köszönet!) és majd kiesett a müzliszelet a számból.Ha esetleg valaki nem értené a lényeget:Decemberben…..
Indavideo jelenleg szarakszik, úgyhogy addig is nézzétek meg ezt.Említettem egyszer, hogy túl sok jelenetet vettem fel, azok közül láthattok itt egy párat.Katt ide(Nem ágyazom be ide, mert ott megnézhetitek jobb minőségben)..
 Tipikus esete annak, amikor rengeteg apró szarsággal elrontják a játékot...Soundtrack: Bomfunk MC's - B-Boys & & Fly Girls ; Percy Sledge - When a Man loves a Woman..
Ez is egyike azoknak a játékoknak, ahol csak akkor tudod meg igazán, hogy mitől rossz, ha te is kipróbálod. Félek, hogy nézve annyira nem érződik a mérhetetlen értelmetlensége, szóval bízzatok meg bennem. Vagy csak nézzétek meg a Gamespot 2 pontos értékelését. És megint…..
Slowmo2 küldte ezt az oktopusz lényt a kedvencünkből. Az önelégült vigyora imádnivaló. Talán a Pókember 2-ben is szerepelhetett..
HerrMorbid 2008.09.11 21:23:59