Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jacques Foche

0 bejegyzést írt és 551 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Polskival szép az élet. Még akkor is, ha nincs két kerek lámpa az elején, vagy négy henger az orrában. Sőt, még akkor is, ha egyetlen henger sincs az orrában. Sokadalom Bevallom, a Polski Fiat 126 mindig is autóbuziságom periférikus látómezejének legszélére szorult. Persze…..
Jacques Foche 2010.08.08 18:12:53
Gratula Prokeenak mert nagyon fasza lett a cikk, jól visszaadja az egész buli hangulatát, és gratula a találkozó szervezőinek is, mert kurvajó móka volt ismét. Csak kár, hogy mire vasárnap magamhoz tértem, már gyakorlatilag mindenki elhúzott a 'csába. :):)

@Gyurma73: A Panda 30 blokkját csak abban az esetben érdemes beépíteni, ha szeretsz 120-szal tolatni, ugyanis az nem jobbra, hanem balra forog. Viszont a hengerfej átpakolható szívócsonkkal, mindennel, és egy sport veztengellyel már akkor szépen szalad a szekér. :)

@VadMacs: A jóember most alfás körökben mozog, de nem ő az egyetlen ex-pókos, aki felbukkan AlfaAmorén. Meg ő legalább nem ladanivás vérfarkas. :)

@gergo: Az egészben az a bibi, hogy 95-tel haladó kamion kurvára nem tud megelőzni. Pályán még a gyári rövid váltóval is simán megvolt mindig a 100-110-es utazó. Az az emelkedő ahol meg csak 80-nal rombolok felfelé, az a kamiont is ugyanúgy megfogja.

Persze ez ingerküszöb függvénye, de aki félős az vegyen egy jó biztonságos Skoda Fóbiát. A kispolák az rock'n'roll arcoknak való.:):):)
Neked is fontosak az értelmetlen, felesleges dolgok? Te is azok közé tartozol, akik nem akarnak semmi különöset, de amellett szívesen kiállnának? Vagy egyszerűen csak eleged van belőle, hogy mások mindig valami konkrét dolog ellen vagy mellett tüntetnek? Akkor gyere velünk tüntetni!…..
Jacques Foche 2009.06.11 22:12:10
Ugye megértik, hogy ezt meg kellett osztanunk önökkel? Ugye megértik, hogy ezek után sírva vonul a sarokba Grandmaster Flash és az egész Furious Five, de meghunyászkodik még a Sugarhill Gang is és a Public Enemy leteszi a fegyvert? Ugye megértik, hogy ebben a pár percben egy valódi,…..
autózz! autózz!kocsma - off topic 2008.10.19 23:27:00
[UPDATE: 2009. 07. 24.]A kocsma renoválás idejére bezár, a felújítás befejeztéig várunk mindenkit a sörsátorban!Jó kis társaság alakult ki itt a blogon, aminek kifejezetten örülünk, ám ezzel együtt sokszor az egyes témák elkanyarodnak nem pont oda illő témába. Létrehoztuk…..
Jacques Foche 2008.12.31 17:52:01
@Sugi77: Ezt nem is kell mondani. Már mindenkinek van róla konkrét elképzelése. ;) :D :)

@KuKori: Romlott medvesajt jó lesz? :)))

Nah, és ezúton szeretnék akkor sikeres túlélést kívánni mindenkinek szilveszterkor, valamint ezen kívül sikerekben és kilométerben gazdag, seggfejektől és közúti balhétól mentes új évet kívánni. ;)
autózz! Halálközeli élmény 2008.12.19 08:07:00
Az alábbi történetet KuKori meséli el nekünk, mely több tanulsággal is szolgál. Nem lehetünk elég óvatosak akkor sem, mikor úgy érezzünk semmiféle veszély nem leselkedik ránk. Egy kis történetet osztanék meg veletek real-time módban, arról, milyen egy baleset belülről…..
Még mindig nem haltak ki azok a nagyon sietős, marha fontos autóvezetők, akik szarnak bele mindenbe. Különösen idegesít továbbra is az, ha olyasvalaki áll be a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyre, mint ahogy korábban már láthattátok és most is fogjátok, sokszor egy autóval…..
Jacques Foche 2008.12.18 20:47:58
KuKori · csendrendfegyelem.blog.hu 2008.12.18. 19:06:25
"A szívkitépős hülyegyerek meg még vicces is. Nem, inkább szánalmas. "

Az a fajta, akin csak azért nem röhög az ember, mert sajnálja. De vigyázz, mert az is lehet, hogy ő a Máté Péter, és mindig elvisz egy darabot a szívedbőőő' :)))

autózz! Én nem ember vagyok 2008.12.15 13:36:00
Néhányan valószínűleg felháborodnak majd, hogy megint Audis poszt, meg minek boncolgatni már ezt a sztereotíp témakört. De János ezúttal egy olyan példánnyal akadt össze, aki saját magát sem veszi emberszámba. Már csak az a kérdés, hogy akkor mégis micsoda? Ma végre sikerült…..
Már annyiszor megmondta rengeteg hozzáértő, a gyorskaja nem túl egészséges. Aki rendszeresen hamburgert zabál, az nagyon könnyen elhízik, aki ilyeneket készít, annak meg jobb esetben csak kificamodik a bokája, rosszabb esetben halálra is gázolják névtelenséget kérő levélíróink…..
Olyan dologról írt nekünk János, ami már megjárta a legnagyobb televíziókat is, mégsem történt azóta sem semmi. Az azóta híressé, vagy inkább hírhedtté vált Üdülő sorról van szó, ahol az élelmes autósok szeretnek időt spórolni. Igaz, hogy ez csak úgy oldható meg, hogy…..
Jacques Foche 2008.12.10 12:58:26
Mókusélet egy héten belül már a második posztjában fakad ki, hogy mért van az, hogy ennyi elmebeteg rója az utakat, a szívbaj és az életveszély lehetőségével színesítve a békésen autózok álmos hétköznapjait. Hétfő du. fél 7 magassága Szerémi út a 6-os felé. Csúcs, de…..
autózz! Szándékosan nekem jött! 2008.12.08 08:13:00
Levélírónk - aki neve elhallgatását kérte -, a kellemetlen élmény ellenére szerencsésnek mondhatja magát, hogy viszonylag olcsón megúszta az egészet. Lehetett volna sokkal rosszabb is, de okulva az esetből jó tanácsait veletek is megosztja. Azt hiszem, újabb…..
autózz! A bunkó elit réteg 2008.12.02 13:07:00
Dániel nyugis hétvégéjét beárnyékolta egy BMW-s, akinek vasárnap este is fontos dolga akadt és nem volt ideje rá, míg levélírónk végrehajta szabályos bekanyarodási manőverét. A hétvégén úgy döntöttünk párommal, hogy meglátogatjuk Kaposvárt, ott még úgy sem jártunk,…..
Jacques Foche 2008.12.02 17:39:35
Dövan · alaverzum.blog.hu 2008.12.02. 17:26:25
"Tényleg, az hova tartozik, akinek van suzukija is meg mondjuk valami amcsi kocsija is? Esetleg befigyel még egy terepjáró az udvarban?
Most akkor az csóró buzukis, esetleg tapló terepjárós, esetleg bunkó macsó? "

Az rohattmocsokburzsoáautónepper. Teljesen mindegy miért, de utáljuk, 'szt kész. Akinek meg hulladék autója van az meg szaros proli, aztat meg azé kell utálni. :)))

Csibe 2008.12.02. 17:27:48
"Egyébként az igazi elit sajnos valóban csak nyomokban létezik Magyarországon, de nem is csodálkozom rajta... "

Hát igen, mostanság kicsit nehéz helyzetben vagyok. :)))
Jacques Foche 2008.12.02 19:22:24
Király Rák · konzervatorium.blog.hu 2008.12.02. 18:45:38
"Egyébként az utóbbi időben nagyon sok rendes audissal találkozom, ez is hozzátartozik az igazsághoz. :) "

Téged is biztos az ódisok pénzelnek, hogy ezt mondjad. Propagandagyanús-e vagy?:)))

Egyébként meg lehet, hogy én vagyok agyilag egysejtű, de valahogy nem tudom így élből kategorizálni az autósokat, hogy bunkóbéjemvés, adócsalóaudis, szottyadékszuzukis, sikertelenskodás. Tudom, primitívség, de én mindig inkább a tanúsított vezetési stílusuk alapján próbálom bemérni és kezelni az egyedeket, és nem az autótípusból indulok ki. Próbáljátok ki egyszer ti is, és meglepő dolgokat fogtok tapasztalni.

Jah, és megnyugtatásul közlöm, marad így is elég közlekedőtárs, akit lehet majd utálni, ha valakinek ez a fő szempont. :)))
autózz! A SUV az utak királya 2008.11.26 15:26:00
Mindig érdekes érzéssel tölt el, mikor valaki úgy közlekedik, mintha a többiek ott sem lennének, vagy legalábbis mintha direkt neki építették volna az összes létező utat. Hogy ezek az emberek miféle megfontolástól vezérelve művelik ezt a morált azt nem tudjuk pontosan, de Don…..
Jacques Foche 2008.11.27 13:58:54
tomibá · uizbwwnv 2008.11.27. 09:45:57
"..oszt akko mivan, ha garazdasag ?

Nem tilos garzadanak lenni..van neki tarifaja.
Mint a kenyernek...

Nekem annyit meger, ha egy taho onkentes rendor fogsorat kiverhetem...valami okkal."

Te egy hulladék fasz vagy, ecsém. Ahelyett, hogy itt keménykednél, inkább próbálj ki valami potencianövelőt, elég sokfélét reklámoznak, aztán akkor talán nem így vezeted le a frusztrációdat. A Rambo 1-3.-at meg dobjab már ki, mert már így is túl sokat nézted. Teeee, gyökér...
Jacques Foche 2008.11.27 22:54:32
tomibá · uizbwwnv 2008.11.27. 15:40:31
"draga fos (Foche) baratom..."

"Te egy hulladék fasz vagy, ecsém. Ahelyett, hogy itt keménykednél, inkább próbálj ki valami potencianövelőt, elég sokfélét reklámoznak, aztán akkor talán nem így vezeted le a frusztrációdat."

...azaz nem itt nem es rajtam :-)))

Nahat csak nem a sajat szaros godrodbe estel ?!
ejnye kicsi csavo..ejnye.. "

Ne magadból indulj ki, havercsávó, én nem vagyok frusztrált, nem én osztom itt az észt egész álló nap. :)))
Én csak megmondtam az őszinte véleményemet. A szabad véleménynyilvánításhoz meg jogom van, ugye, oszt' leszarom hogy az neked ez fáj. Továbbá a fentiekben közölt véleményemet még kiegészíteném azzal is, hogy ékes példája vagy annak, amikor a hülyeség elszántsággal és arroganciával párosul. Ha rágyúrsz, egyszer majd még benne lehetsz a Mónikasóban...

Közterületen kamerázni meg abszolút legális, és nem lehet egy szavad sem ellene, mert aki téged felvesz - mert mondjuk szeretne kreténeket megörökíteni - az jogszerűen teszi. Az a szomorú igazság, hogy másoknak is vannak jogai, nem csak neked. Szokj hozzá, vaze.

Szeretem az első hó napját, meg azt a néhányat, amíg a bátortalanabb autóson nem mernek volán mögé ülni, még a fővárosban is pillanatok alatt el lehet jutni bárhová így hétfőn napközben is. Nem volt ez így múlt héten kedden, amikor Tamás a Könyves Kálmán körúton járt.…..
Kifejezetten utálok a belváros magjába autóval menni. András van olyan szerencsés, hogy ott dolgozik és nem mindig tudja P+R parkolóban hagyni reggel az autóját, ami a helyek siralmas mennyiségét ismerve tulajdonképpen nem csoda. Ettől persze még nem könnyebb Budapest közepén…..
Biciklisták is olvasnak minket, mi több, egyiküktől még egy jó kis videó linket is kaptunk. Bár Rincewind hosszan nem kommentálta az eseményeket, igazándiból szükségtelen is lett volna. Tükörlerúgást már láttam élő egyenesben, ahhoz nem árt valamiféle küzdősportban való…..
autózz! Ismeretlen ismerősök 2008.11.18 17:28:00
Figyelem, előre szólok, hogy nem lesz se vér, se drog, sem pedig szex a következő történetben, amelyet Álmostól kaptunk, sőt, az egésznek számotokra borzalmas, pozitív kicsengése lesz. Tulajdonképpen a szexnek is lehetne, de az meg nem ez a blog, amíg valaki nem ír nekünk egy…..
Jacques Foche 2008.11.18 19:34:28
Jacques Foche 2008.11.18 20:12:51
KuKori · csendrendfegyelem.blog.hu/ 2008.11.18. 20:01:49
"Hol a kommentem?"

Hát ez az, nem? :)))
Ha már a történet is este hétkor esett meg, ezúttal megvártuk a teljes sötétedést, hogy méginkább bele tudjátok élni magatokat. Szívtam már én is plázaparkolós sorompóval, amikor a nagy sorbaállás közben lejárt az időkorlát (és a többi autónál is a környezetemben),…..
Gyakorlatilag amint megszületett az autózz!kocsma - off topic, amellett, hogy nem lettek teleszemetelve a posztok, azonnal jött tőletek az ötlet, hogy ha már itt kocsmázunk, akkor ugyan üljünk már be valahová egy este személyesen is megismerni egymást, aki pedig ott volt júliusban…..
Kezdek felépülni a hajnalig tartó offline bloggerkedést követően, úgyhogy ma sem marad el a napi betevőtök. Elgondolkodtatott Karacsi Maci sztorija. No nem a fő csapásiránnyal, mert ott elég egyértelmű a helyzet, baromi ijesztő dolog lehet beszólni két tagbaszakadt, morcos…..