Regisztráció Blogot indítok
Adatok
milu vagyok:)

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három éve nem volt Gálvölgyi Show az RTL Klubon, azonban a csatorna nemrég úgy döntött, hogy egy speciális adás erejéig visszahozza műsort. Amerikának Colbert Report, John Oliver vagy Jon Stewart jutott, nekünk Gálvölgyi János jelentette a görbe tükröt a hazai közéleti, tévés…..
milu vagyok:) 2015.09.06 13:25:25
@MajdnemAraya: úgyúgy, a varázsszó a célcsoport.
Nemrég a Dombinak is volt egy önálló estje, ami minőségében majdem elérte az átlagos Gálvölgyi show színvonalát, azt sem tudtam végignézni, ezt meg el se kezdtem.
Akkor írtam Dombi Facebookjára, hogy amit művelt, az teljes mértékben kimerítette a vizuális környezetszennyezés fogalmát, és a régmúlt idők Szeszélyes évszakok-Gálvölgyi show tengely minőségi szintjére hajaz, mire azt válaszolta, hogy azokat a műsorokat milliók nézték, úgyhogy ezt ő bóknak veszi. Hát ennyi. Szar kell a népnek.
Niki utólag már fújhatja az okosságot, de hátha másnak még időben jön a tanács: 2500-ért manósapkát még talán, de Converse cipőt, pláne többet ne innen akarjon venni, mert ekkora a garancia arra, hogy meg is kapja. (És mire élesedett a poszt, a nikcsidivat.hu már nem is…..
VV "Vadember" László 0,12 százaléknyi különbséggel a földbe döngölte VV "Anyuka" Zsuzsát, a Kiskun tévé bemondónőjét, akit tulajdonképpen az első naptól fogva a villa falán kívül akart látni minden lakó. A párbaj szoros volt, a szavazatarányok alapján este nyolckor még…..
Annyi a blog-pont-hun a BKV-fikázó blog, mint a MÁV köpködő, a harmadukat bérbloggerek írják a majdani sültgalamb-kateg'ből. Csupa porofi. BKV-figyelő blog pl. És ennyit nem tudtok, hogy a buszsofőrök külön kaszt a sofőrök párhuzamosvilágában? Rájuk különKRESZ vonatkozik az…..
Subba Na helósztok, elhúztam! 2014.12.18 16:45:00
milu vagyok:) 2014.12.20 00:36:46
Egy ajtó a fal mögött, egy kézikamera az operatőr vállán, és látszólag a semmiből előkerülő énekesek. Az ötlet jó, a megvalósítás is, kommentekben lehet találgatni, hogy csinálták.   ..
milu vagyok:) 2014.12.15 21:55:52
@rostosle: akkor meg akármi... azzal szokott mindig gond lenni az indablogokon, de ettől függetlenül csak kibaszott fekete kockát látok, a melóhelyen is, és itthon is.
Sose fogom megtudni, mi a tököm történt itt
Az emberek többségére jellemző ajándékozási antikreativitást, meg az ünnepek előtti vásárlási káoszkodást meglovagolva megint aktivizálta magát a Maybe* wallet manufaktúra Itt vannak az idei új színvariációk: Itt megnézheted a kollekciót úgy, hogy nem folyik ki a…..
milu vagyok:) 2014.12.10 22:48:13
Magyarországon 2014-ben kimondva-kimondatlanul is, a markánsan kormányközeli CBA-üzletlánc malmára kíván a kormány minden létező vizet hajtani. Beszélgetőpartnerem nem kívánta feladni anonimitását, de jelen politikai helyzetben ez érthető is. Nem állítjuk, hogy az elhangzottak…..
Tomi nem az első és nem is az utolsó, aki valami gyártási vagy tárolási anomália miatt idő előtt megfáradt, kizöldült, beszürkült, vígan burjánzó terméket talál egy élelmiszerosztály polcán. Az igazi kérdés az, hogy mi a helyes fogyasztói magatartás ebben az…..
Azt sejtettük, hogy Prokee Parkolásasszisztens? Tolatóradar? Mind felesleges filefranc című posztjához jönnek majd olyan alternatív megoldások, amiktől leesik az állunk, de tothbel felhasználó Suzuki SX-4-ének periszkópos kamerája mindenen túltesz. "Egy Philips 7" monitor lett…..
Kedves Gyerekek! Szájbarágó Szilvia vagyok, és azért jöttem, hogy elmagyarázzam a kereskedelmi média működését, mert sokak kommentjei alapján úgy látszik, a buta agyukkal nem képesek megérteni a legalapvetőbb összefüggéseket sem. Valószínűleg a kereskedelmi tévék által…..
"Vezess részegen" Annak ellenére, hogy a világon a kínait – különösen a mandarin nyelvjárását –,  beszélik a legtöbben, az angol pedig korunk első számú világnyelve, ráadásul szép számban élnek kínai-angol kétnyelvűek (gondoljunk csak Hongkongra) észbontó…..
Budapest Tiltakoznak a Frankel Leó utca leaszfaltozása ellen (index) Ezért kell még mindig betontömböket kerülgetni az Örsön (kertvárosi - cím/kép) Egy balsikerű kirándulás Rákospalotára (timelord) Megjöttek az új ágyútalpak a Várba (egyker) Költöztetik a reptéri…..
A hétfők mindig szarok, DE: A világ egyik legviccesebb zenekara, a finn ELAKELAISET végre Magyarországon! 2014.04.14. Save the date!1. A világ egyes számú humppa zenekara viccnek indult egy komoly rock zenekar mellett 1993-ban. A főbandát, a Kumikamelit a kutya se ismeri Finnországon…..
Kipróbáltam a Wordle szófelhő online alkalmazást Így sikerült – a kazalBlog témacsoportok szófelhőben A Wordle webcíme: http://www.wordle.net Statikus címkék: Online – ingyenes szófelhő készítő – Így sikerült – a kazalBlog témacsoportok szófelhőben – online…..
Styxx, a multiblogger - ráadásul az első magyar blogkrimi szerzője - nem először lep meg remek vendégposzttal. A dalmát giccsházemlékmű után egy egészen más témát fedezett fel egy horvát dizájnoldalon, amit azonmód meg is írt az Urbanistának. Át is adom neki a…..
Azt hiszem a világ egyik legjobb melója lehetett a Budapest Modell elkészítése és karbantartása, amikor volt rá pénz, meg akarat. Ugyanis a hetvenes években - a New York-i vagy épp a drezdai mintájára - fővárosunk modelljét is elkészítették fából, mégpedig 1:500 léptékben. Ez…..
Csak úgy, saját gyönyörűségére (meg a miénkre) tervezett új arculatot Kiss Miklós Magyarországnak és Budapestnek. Az alap természetesen az előbbi, hiszen az apropót Szent István ünnepe adja: Persze Urbanista-szempontból sokkal izgalmasabb a fővárosnak tervezett új…..
Ha jobban belegondolunk, ételt melegen tartás nélkül nem is lehetne házhoz szállítani, hiszen 15 perc után bármi megdermed vagy kiszárad. Ehhez képest teljesen elfogadott az 50-60 perces szállítás, sőt. A Szent-Fazék Menüház és Pizzéria szerint a 2,5 órás várakozás teljesen…..
milu vagyok:) 2013.07.19 13:50:03
Subba Zajártalom 2013.07.06 15:20:23
Alapból a dubstepet zenének nevezni nagyon nagyképű dolog. Dupstepnek nevezni ezt a szart, ami a gyerekszintiből szól, az meg egy másik. ..
milu vagyok:) 2013.07.06 23:55:23
Egy szekszárdi kerékpáros hétfőn a youtube-on osztotta meg baleset közeli élményét, amelyet egy T-s autó okozott. A bringás szerint „különösképpen szomorú”, hogy egy autósiskola gépkocsija szorította le, és a felvétel tanúsága szerint sem a tanulóvezető, sem az oktató…..
milu vagyok:) 2013.07.02 14:09:06
@leonito77: pontosan így látom én is. Nagyon sok bringás nem hajlandó rugalmasan közlekedni. Az elsőbbség egy jog, amit vagy megkapunk, vagy nem. Mindig úgy kell közlekedni, hogy legyen számításba véve, hogy lesz, aki nem vesz észre, nem adja meg, stb.

Kedvenc idézetem Churchilltől:
"Reméld a legjobbat, de készülj fel a legrosszabbra."

Ha megjelenik egy T a látóteremben, akkor számítok rá, hogy a következő méteren rám fog fordulni és nem akarom megnevelni.

De például az elvileg védett Dohány utcán se tekerek végig 40-nel, mert simán benne van a pakliban, hogy az egyik keresztutcából a STOP tábla ellenére elém ugrik valaki, ami hetente egyszer meg is történik.

Két éve tekerek napi szinten a belvárosban, Rákóczi buszsáv, körút, stb., és ezzel a szemlélettel nem volt még igazán veszélyes helyzetem.
Naiv ügyfél a Cinken! Szemmel verte a nyugati Sparban naiv ügyfelet a biztonsági őr, amikor a polcra kitett szakácskönyvből nézegette ki a vacsorához valókat: Sokkot kaptam. Állok egy polc előtt a Sparban (úgy hogy másokat véletlenül se zavarjak), lapozgatom a Goodfoodot,…..
milu vagyok:) 2013.06.26 13:00:41
@Jessybátsi: szóról szóra ezt akartam mondani.

Az újság nem ingyen van. Ha a kedves poszter el szeretné olvasni, vegye meg. Ha elolvassa és nem veszi meg, megkárosítja a szerzőt, hisz szert tett a pénzért árult ismeretre ingyen, kvázi lopott.

Ha ilyen igénye van, menjen könyvtárba, jelzem az sincs ingyen...