Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JokerZ

6 bejegyzést írt és 226 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hajléktalan-ügyben érintettek vagyunk, mivel a házunk egyik befalazott kapualjában él egy idősebb fedél nélküli úr. Azt hogy él, konkrétan onnan lehet tudni, hogy levet ereszt. A lé szarból, húgyból, tablettás borból, barack ízű alkoholos italból és tébécés…..
JokerZ 2011.11.20 10:51:26
@Kínai Kálmán és Trágár Tóni: Az a baj, hogy aki képes egy hajléktalanról így írni, az beteg. Akkor is, ha esetleg viccnek szánta, bár a viccek nem szoktak olyan hosszúak lenni, mint az a bizonyos bekezdés. Ez kurucinfo, gyenge kiadásban.

Ezen kívül még az is baj, hogy a Fidesz által teletömött kis pénztárcátokból egyetlen normális kezdeményesre sem futja, ami esetleg a szarban-húgyban fekvő fedél nélkülieken segítene. Láttunk már jobboldali emberek által alapított / vezetett / kezdeményezett civil szervezetet, ami az elesetteken segítene? Nyilván nem. És akkor még van pofátok ilyen hangnemben megnyilvánulni.

Tényleg menjetek Kínába, ott talán a Központi Bizottság ülésein méltányolják a humorotokat. El nem tudom képzelni, hogy az a sok-sok cég, ami mostanában előszeretettel hirdet a Mandineren, vajon milyen vonzerőt talál a honlapotokban...
JokerZ 2011.11.20 11:08:22
@málnási: mit jelent a hajlékony fan? :) buzi lennék vagy esetleg korábban kommunista, majd megtért demokrata? fejtse ki kérem részletesen!

egyébként lehet, hogy pont az olyan emberekről szólt a beírásom, mint amilyen te is vagy. de ez csak egy tipp.
Az ország egyik pontján falurombolás, az organikus táj megfertőzése, ragacsos és bűzölgő izraeli tőkebefektetés, az ország másik pontján a magyar gazdaság növekedését szolgáló, új munkahelyek százait teremtő, turistacsalogató varázseszköz? Kíváncsian várjuk a…..
Hont kollega (azért még bátorság magunkat így hívni...) indulatosan megy neki a II. kerületi választópolgároknak (az ország krémje), mondván, ezek hülyék, hogy az éppen szétesőben levő Orbán-kormány kétségkívül tragikus másfél éve után is képesek voltak nagy számban…..
  Mindig is nagy szimpátiával tekintettünk a pártok felett átnyúló civil kezdeményezésekre, amelyekre szerintünk nagy szükség van. Különösen mostanában, amikor a fülkeforradalmi kormány nekilátott a Harmadik Köztársaság módszeres szétverésének, az ellenzéki…..
  Szóval az úgy volt, hogy a hazai antifasiszta, progresszív és toleráns értelmiség szombat délutánra tüntetést szervezett az Új Színház elé Dörner György igazgatói kinevezése ellen. Már csaknem két órája tartott az ordas eszmék bátor elutasítása, amikor egyszer csak…..
JokerZ 2011.10.22 20:15:44
@Kínai Kálmán és Trágár Tóni: Egyébként srácok, azon kívül, hogy néhány agyatlan öreg kommer belesípolt Fábryba, mi olyan történt, ami miatt párhuzamot lehet vonni a mai tüntetés és bármilyen más pártos-civil-toleranciaellenes tüntetéssel? Amúgy sem tudom, miért ez a "tolerancia" lett a rugózás tárgya, az egész tünti egy habzó szájú, megzavarodott nácipáros ellen irányult, a vegytiszta politikai térfoglalás és a gátlástalanság ellen. Nem pedig a toleranciáért elsősorban.

Fábry végigmondta a beszédét, nem véletlenül mondta ki a CBA nevét (amit miért is ne lehetne jogosan kifütyülni?), helyet kapott úgy, hogy senki nem hívta oda, és 3-4 félbeszakítástól eltekintve végigmondhatta azt, amit szeretett volna. Nem tudtam lemérni, de szerintem még a végén is több volt a taps, mint a fütty, persze utóbbi mindig kiemelkedik, akkor is, ha csak 10% csinálja. A rendezők pedig a közönségért mióta kell, hogy 100%-os felelősséget vállaljanak? Rendbontás nem volt, ahogy soha eddig egyetlen balos (persze ez már önmagában vicces) tüntetésen sem, néhányan meg fütyültek. Ennyi.

Nem kéne annyit izzadni azon, hogy összemossuk a "két politikai oldalt" kulturálisan, ha egyszer ez egy lehetetlen vállalkozás, legalábbis bizonyos szegmensekben (gyűlöletbeszéd, stb.). Főleg az utóbbi napok bejegyzései után (Kedves Dorottya!) lennék jóval visszafogottabb a helyetekben...
Peter Falk 83 évesen, június 24-én halt meg Beverly Hills-i otthonában. Világhírűvé az a Columbo című sorozat tette, ami legalább olyan intézmény lett Magyarországon, mint a Derrick vagy a Dallas. Columbo ballonkabátja, kitaposott cipője és szivarja bevonult a hazai sorozatpanteonba…..
Kumin szerint Dolgozz, ha tudsz! 2011.03.01 16:26:29
Sem rálátásom, sem terjedelmem nincs arra, hogy a ma bemutatott strukturális átalakítási terv minden részletét elemezzem. Úgy sem ismerünk még minden részletet, lesz még idő foglalkozni az egyes elemekkel. Egyetlen részt szeretnék most kiemelni, amely érzésem szerint…..
Most, hogy egyre többet tudunk meg a második Orbán-kormány terveiről, egyre hangosabb lett azoknak a szava, akik csalódottságuknak, kiábrándultságuknak, időnként pedig egyenesen félelmüknek adnak hangot. Ezeket a véleményeket figyelve akár arra is gondolhatnánk, hogy a Fidesz…..
Vastagbőr 09/11 2010.09.11 16:16:00
Tisztán emlékszem, hogy mit csináltam 9 évvel ezelőtt, 2001. szeptember 11-én, new yorki idő szerint 09:03-kor. Magyar idő szerint 15:03 volt. Előtte pár nappal kezdődött az egyetem, rohangáltunk tanárok után, hogy bekerüljünk a szemináriumokra, és az esti sörözésen járt az…..
Most már muszáj lesz nyerni. http://valasztas.hu/hu/onkval2010/509/509_1.html És ráadásul külön megtiszteltetés, hogy olyan vicces nevű csapatok közé kerültünk a névsorban, mint a Phralipe Független Cigány Szervezet Országos Szervezete - Központi Szervezet és a Nemzeti…..
A válogatást ezen a héten az Orgazmustojás támogatja! Nyerj te is!A három grácia beindulÁrpival és ZsoltivalOkkernéMelózomFotosop ArtistaAlaposan dokumentált NellyAlaposan dokumentált Erik atHeti MILFAnya azt mondja azonnal vedd le!!!Hawaii szigetén egy táncos csajjalHeti ILFHeti…..
  Hajlamosak vagyunk igen nagyon lelkesedni, hogy a rendszerváltozást követő balliberális politika infrastruktúrája a szemünk előtt omlik össze. Recseg-ropog az egész, alacsonyan hullanak a szekrényből a csontvázak, pártja sincs már a haladás erőinek, a kapusok kiállnak…..
Ki kell végre mondani: Trianonról, a vészkorszakról és a Kádár-rendszerről csakis egyetlen legitim álláspont lehetséges. A Fidesz benyújtotta törvényjavaslatát, melynek értelmében "az Országgyűlés június 4-ét, az 1920. évi trianoni békediktátum napját a Nemzeti…..
JokerZ 2010.05.22 18:48:28
@Otranto: pont ugyanennyi olyan helyzet van, amikor az istenhívők megtörnek.
pl.: lezuhan a repülőgép az egész családoddal, amikor mindannyian "Istenhez méltó" életet éltetek egészen a katasztrófáig. Te meg éppen nem utaztál a gépen.
na, ennyit arról a marhaságról, amit írtál.

A poszthoz csak annyit, amit már sokan írtak: aki úgy gondolja, hogy a tömeggyilkosságokon kívül kell, hogy legyenek olyan témák, amiben csak egyetlen legitim álláspont létezhet, az egy kibaszott bolond és veszélyes ember.
Úgy tűnt pedig, hogy a Trianon-emléknap sokak számára lehetővé fogja tenni, hogy a 19. században folytatott bűnös nemzetiségi politika jellemzőit áttekintsék, és tanulságokat vonjanak le belőle a jövőre nézve. Sajnos egyre kevésbé bízom abban, hogy a 90. évforduló éppen a tanulságok levonására lesz alkalmas - sokkal inkább az ellenvéleményeket megfogalmazók likvidálásáról fog szólni. Kár, hogy kedvenc VV-m is beszállt ebbe a népi játékba.
  Áll a bál a Szlovák Nagybirodalomban, megy a 24 órás ultimátumadás, elborult arccal fenyegetőzés, magyarozás, nemzetbiztonsági tanácskodás. Ha valaki azt képzeli, ez csak belpolitika, erősen téved. Ficónak, a szlovák politikai elit, sőt a szlovák népesség egy egészen…..
JokerZ 2010.05.20 12:28:55
@seabeast: aki nem látta, hogy a szerbek megtámadása miatt be fog dőlni az a bizonyos dominó, az vak volt - egyébként látta mindenki, csak elbíztuk magunkat. és ahogy sokszor tettük az elmúlt 20 évben is, ha már hoztunk egy szar döntést, akkor becsületesen kiálltunk mellette.
JokerZ 2010.05.20 13:40:12
@AgentUngur: naja, ez a részedről is sokkal jobb reakció, egyébként pedig sokatok ismeretanyagához képest az enyém valóban hiányosnak mondható. Hasznos lenne, ha például ebben a tárgykörben (nemzetiségi politika a 19. századi Európában) lenne egy összehasonlító sorozat - mit tettünk mi, mit kellett volna jobban csinálni, mit csináltak máshogy Európa országai. Ha már lesz parlamenti Trianon-emléknap, akkor ez igazán aktuális kérdés lesz.

most már csak az a kérdés számomra, hogyan lett hirtelen "szánalmas Quislingek gyülekezete" az MKP és a Híd (kb. ez a bejegyzés üzenete is), miközben eddig minden fideszes fórumon Csáky Pál neve imába volt foglalva (ahogy Szász Jenőé, ő még nem ért révbe a kommunista RMDSZ miatt, ugyebár). Csak nem azért, mert méltóztatott nem egyetérteni a várható külpolitikai irányvonallal? Rögtön kínos lett a társasága? Ilyen gyorsan nem szabadna kidobni a leghűségesebb fegyverhordozókat.

A legkényesebb pont továbbra is az, hogy ha már egyszer Szlovákiával nem fogunk egyeztetni (és más környező országgal sem igazán), akkor legalább az ottani magyarokat hivatalosan, legálisan és legitimen képviselő magyar szervezetekkel legyen egyirányú a kommunikáció. Orbán Viktorra egyetlen határon túli magyar sem szavazott, így az ő nevükben egyáltalán nem hirdethet meg kizárólag rájuk érvényes programot. Ezt kéne mielőbb megérteni, és rendezni a sorokat, amint megalakul az új kormány.
Mandiner blog Egy elhibázott eskü 2010.05.14 18:21:00
  Nem történt volna semmi, ha - ahogy azt magunk is helyénvalónak tartottuk volna - az országgyűlés legfiatalabb tagja, a jobbikos Dúró Dóra olvassa a képviselői eskü szövegét. 1998-ban például Zuschlag János olvasta, de ki emlékszik már erre? A jobbikos korjegyzők…..
  A Mandinernek adott interjújában meglehetősen karcos véleményt fogalmazott meg Horváth Csaba BKV-s elképzeléseiről Szanyi Tibor („Nem tudok Horváth Csaba jó híréről szebbet mondani, mint azt, hogy vállalhatatlan.”). Álláspontja azóta sem változott, így az…..
JokerZ 2010.05.10 22:08:30
A Népszava mai számában az ismert publicista a sokat mondó „Tudatlanok” címmel írta meg véleményét. Bár a gyávaságról értekező Mészáros Tamás neveket nem említ, nem volt nehéz magamra ismernem egyik példájában. A kioktató hangnem és a lekezelő érvelés több…..
  Márciusban hirdettük meg a választási tippjátékunk első, áprilisban pedig a második fordulóját. Az első körben így nézett ki a tippek átlaga: Fidesz: 55,51 Jobbik: 17,01 LMP: 5,33 MDF: 3,61 MSZP: 17,89 A valós eredménytől való eltérések négyzetösszegének átlaga:…..
A Fidesz kétharmados hatalmának nem a korrupt szocialisták, hanem a független sajtó lehet az igazi ellensúlya. Tegnap olyasmire került sor, ami a rendszerváltozás utáni magyar sajtó történetében szinte példátlan. Az Index a fideszes Balog Zoltánnal készített egy interjút,…..
JokerZ 2010.04.16 09:00:34
@Mr. Pither: azért volt egy kis genetikázás, ne feledjük. kibuggyant Balog Zoli igazi gondolkodásmódja, ha csak egy pillanatra is.

amúgy teljesen vállalható koncepció vázolódik fel az interjúból, és ha mindennek egy részét meg is tudják valósítani, akkor már többet tettek a cigányságért, mint az elmúlt 8 év szájhősei. persze kíváncsi vagyok, hogy államtitkári rangról mégis mekkora befolyása lesz a kormányzati politikára Balognak.
  Visszalépnek-e az LMP állva maradt jelöltjei a demokráciáért, a köztársaságért? Visszaléptet-e az MSZP jelölteket az LMP-s induló javára, hogy megakadályozza a fideszes mandátumszerzést? Elsőre úgy tűnik, ezek a kérdések a második fordulóról szólnak, pedig…..