Regisztráció Blogot indítok
Adatok
romanb

109 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tévéálom Ördög Nórával 2012.12.10 14:40:31
Nagyon rövid lesz, mert már elfelejtettem, egy hete volt. Szóval, Ördög Nóra mellett álltam, valami meghatározhatatlan tévés helyszínen, stúdióban talán, és elképesztően okos dolgokat beszélt. Szőke, tüsi haja volt, győzködött valamiről, még a hátamat is megfogta, talán…..
Egy kampányt indított a Bob nevű, hamarosan nyíló szórakozóhely. Gerilla eszközöket is használtak. Alább a részletek. A kampányt a 4BRO Hungary készítette. Plakátok és közterületi megjelenések Film ..
A zalakarosi MenDan Hotel Thermal készített egy úgynevezett vírusvideót, hogy ne kelljen pénzt költeni a terjesztésre, hanem a dolog viccessége/megdöbbentősége miatt tömegek küldözgessék tovább és így terjedjen a marketingüzenet (ami mi is pontosan?). Ebben a pillanatban már…..
Vannak azok a márkák, amelyek vért izzadnak azért, hogy kúlok legyenek – eleve leírni is szar –, és vannak azok, amelyek nem izzadnak vért, de azok. Hogy a Sprite melyikbe tartozik, nem tudom eldönteni, de pénteken érkezett a Kreatívhoz egy sajtóanyag, aminek az a címe,…..
Tegnap este fél nyolc előtt valamivel egy csomó tévén elindult egy háromperces reklámfilm, amiben a Djuice igazgatója, Bíró Balázs, a Pannon székház egyik tárgyalójának az asztaláról elindult, bejárta az országot, majd megállt a Nyugati pályaudvar melletti irodaház tetején,…..
Nagy figyelmet kapott március elején az éppen nőnapon megnyitott, a női innovációkat bemutató köztéri kiállítás, amely az Ariel Liquitabs támogatásával, annak bevezető kampányához kapcsolódva jött létre. Kilenc hatalmas köztéri szobor került a Gödör mellé, ahol egy…..
romanb 2010.04.08 15:07:01
Két hete szombaton zajlott le a második hazai Grandcomm teniszbajnokság, amiről múlt héten már képekkel és pontos győzteslistával számoltunk be a Kreatívon, most elkészült a szervezők saját videója, amelyben nyilatkozik a kétszeres férfi bajnok, a UPC-s Molnár Attila, az…..
 Üdvözlöm. A Rádió KFM-online rádió ról szeretném ha írnának az oldalukra egy rövid pr cikket. Cikk tartalmát önökre bíznám. Nézzenek körűl és döntsék el. http://www.radiokfm.net Előre is köszönöm. üdv.: KFM  ..
Alig kimutatható intenzitással működik a Szívlapáton egy sorozat, amely ügynökségi irodákat mutat be, még címe is van: Emberfarm, ahol....Aztán egy beszélgetésből az lett, hogy megállapodtunk az Octogon magazinnal, hogy megcsináljuk ennek a irodabemutatásnak a nyomtatott, szépen…..
Szilvay Péter Kreatív-olvasónak köszönjük, hogy észrevette, amit mi nem, hogy a két legcsodálatosabb gyorsétterem-lánc hogyan kezdi az évet! ..
Ebéd utáni szieszta végén, a legmegfelelőbb pillanatban érkezett a Red Bull új csodája, az Energyshot. Azt hittük karácsonyfának öltözött hoszteszek miatt kell megszakítani a délutáni szunnyogást és kell kikászálódni a blupkanapéról, kimenni a recepcióra, hogy aztán…..
Gyönyörű reklámfilmmel jött elő a klasszikus Unicum. Kár, hogy semmi köze a termékhez, és semmiféle stratégia nem látszik mögötte. Nemcsak a reklámszakmai partjelző, hanem a nemzeti értékekért aggódó állampolgár is felordít bennem, ha szembejön bármi, ami Zwack,…..
A tegnapi gombnyomogatás egy nagyon leassult felvezetéssel indult (Industrila & Agricultural Products; Professional Equipments) aztán a nap végére maradtak az izgalmasabb dolgok (étel, ital, alkohol, pénz, kikapcsolódás, végül a társadalmi cél).Itt állt rajthoz a már sokszor…..
Kedd délután kezdődött az Epica reklámverseny zsűrizése, amit szerencsére egészen közelről láthatok, annyira, hogy néha hátrébb kell húzni a széket, hogy belássam az egész vásznat. A menetrend egyszerű: keddtől csütörtökig végignézzük az összes kategóriát (összesen 41…..
  A Legszünyőbb Irodai Jószág a kommunikációiparban   Online kommunikációs ügynökségként nem megengedhető, hogy ne legyen az iroda legkülönlegesebb állatainak saját online kommunikációs platformja, ahol a PÁRBESZÉD biztosított teret kap.     Komoly…..
A Legszünyőbb Irodai Jószág a kommunikációiparban   Név: SAHA Életkora: 5 év Gazda neve, pozíciója: Kovács Beáta, operatív igazgató, Fidelio Media Becenevek: Macika Kedvenc póz: feküdni, orral a padlón Kedvenc kollégája: a főnök („vele nem árt jóban lenni”)…..
  A Legszünyőbb Irodai Jószág a kommunikációiparban   Név: Beátricse Életkora: nincs adat Gazda neve, pozíciója: Vorák Anita és Tófalvy Tamás, szerkesztők Becenevek: nincs Kedvenc póz: Műanyag pohár alján mozdulatlanul tartózkodik, vagy peremén szünet nélkül…..
A Legszünyőbb Irodai Jószág a kommunikációiparban Név: TibiÉletkora: kb. 10 év (talált kutya)Gazda neve, pozíciója: Hevesi László, kreatív groupheadBecenevek: Tibi bácsi, Tibornyák, TibiszkuszKedvenc póz: Bármelyik, amelyik kaja közelében történik, de a háton fekvés…..
A hallgatag szomorkodás közepette a Danubius is megcsinálta a maga sopronis reklámklónját, pontosabban a Molson-reklámról nyúlt sopronis reklámklón reklámklónját. Hosszú és vegyes összetételű sorba állt be ezzel a rádió. A magyarkodó ismeretlen, Hagyó Miklós, Baromfi…..
Csupa nagy pilllanat. Nemrég számoltunk be arról, hogy a Kreatívos hátterünk túl van a huszonötezredik cikken, és íme egy szolgálati közlemény.A Szívlapát mostantól benne van a Pakliban, ami az Addict, az Appleblog és a Plastik által összehozott közös hirdetésértékesítési…..
Kedves Olvasók!Vannak pilllanatok, amikor kicsit lassítani kell, majd megállni és megfordulni. Mi van mögöttünk? Mit tettünk eddigi pályánk során? Mit adtunk a világegyetemnek? Ha mi, egy internetes weboldal vagyunk, akkor azt a kérdést is fel kell tennünk, vajon mivel gazdagítottuk…..
A Legszünyőbb Irodai Jószág a kommunikációiparban Név: Tinta Életkora: 2 év Gazda neve, pozíciója: Balázs Sziszka, 90.9Jazzy kereskedelmi vezető Becenevek: Puruttya Kedvenc póz: „hulla” póz, fotó mellékelve Kedvenc kollégája: Urbán István. Tinta fél év után is…..
A Legszünyőbb Irodai Jószág a kommunikációiparban Név: Cila Hugicica Életkora: 3 hét Gazda neve, pozíciója: Bognár Vera, Senior Médiatervező - Digital Becenevek: Gombóc, Panka, Hisztike Kedvenc póz: mindegy, csak foglalkozzanak velem Kedvenc kollégája: Török Judit Mit csinál…..
A Legszünyőbb Irodai Jószág a kommunikációiparban Név: GEORGIE A CSINCSILLA Életkora: 1 év Gazda neve, pozíciója: Veréb Kata cégvezető Becenevek: GIO-GIO, GIORGETTO, GEORGIUSZ DEKKOLANDUSZ, SITTES Kedvenc póz: gömb alak Kedvenc kollégája: Zsuzsi Mit csinál napközben: alszik,…..
A Legszünyőbb Irodai Jószág a kommunikációiparban Név: Zsepi&Puckey Életkora: másfél év - 5év Gazda neve, pozíciója: Méray Levente - ügyvezető, Horváth Andrea-kreatív mindenes Becenevek: Zsepkendő-Zsepi, Puckey-Kuki-Macika Kedvenc póz: hanyattfekvős-pocisimizős -…..