Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yoghürt

7 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 (Kép: Duong Li Eszter - hg.hu) Budapest Nem fog ráismerni az új Skála Metróra (index) Mikor utazhatunk a 4-es metrón? (inforádió) Szórakoztató interjú Tarlós Istvánnal - többek közt a BKK-ról (index) Ami ~10 kerületről ~10 év alatt kiderül (cink) Elkezdődött a…..
yoghürt 2013.11.20 10:48:36
Ritkán szoktunk technikai kütyükel foglalkozni, de most egy nagyszerű új terméket mutatott be a Samsung. A SMART Eco Tree-k, avagy Okos öko fák rengeteg módon javítják lakókörnyezetünk minőségét. Légtisztítás Az okos fák CO2- gyűjtenek be és tiszta oxigénné alakítják…..
Nagyon szeretnénk már valami jó kis aktuális kertészkedős témáról írni, de ez a fránya tavaszi hóesés csak nem akarja hagyni. Úgy döntöttünk inkább kiveszünk pár hónap képzeletbeli szabadságot és körbe utazzuk a világ legszebb végtelen medencéit. Persze szintén csak…..
Forrás: Váralja Szövetség A Regnum Marianum helyének rendezéséről már volt egy poszt az Urbanistán, a legutóbbi önkormányzati választásokon ugyanis a Jobbik rukkolt elő az újjáépítés ötletével. Már akkor is leírtam a véleményem: a Rákosi által felrobbantatott…..
A növények elnevezésénél a legtöbb nyelvben, így a magyarban is rengeteg érdekes, sőt meghökkentő megoldást találni. Gyakran keverednek az eredeti, vagy magyarosodott latin nevek, a növény formáját, színét, szagát, vagy egyéb, még izgalmasabb tulajdonságait leíró…..
Ökölbe szorult segglukkal, ugye. ..
Geekblog Bosszúállók 2012.04.22 22:16:00
(Spoilermentes) Amikor úgymond hivatalos (kac-kac) véleményt fogalmazok meg, akkor azért általában igyekszem kicsit visszafogni a bennem lakó geeket, de ez jelen esetben egyrészt akkor sem sikerülne, ha akarnám, másrészt meg fuck it! Nem is akarom. Mert a Bosszúállók pont ennek a…..
yoghürt 2012.04.25 09:22:40
@Rusznyák Csaba:
Ha jól látom a port.hu-n nincs 2D és eredeti nyelves változat...

Eléggé rühellem a 3d-t és a szinkron is szokott bosszantani.
Tud valaki pro/kontra érvekkel szolgálni??
A divatfotós Jamie Beck és a designer - mozgókép művész Kevin Burg közös munkájából született meg az úgynevezett Cinemagraph stílus, ami valójában animált gif fotó félúton a videó és fotográfia között. A két művész idén februárban a milánói divathét alatt kezdett el…..
Részlet a 2010-es David di Donatello-díj átadásából (az kb. az olasz Oscar.) ..
yoghürt 2010.05.17 06:46:43
@egy hang a hátsó sorból:
Budnak egy nagyon menő borgazdasága van, azt hiszem Toscanában. Szóval megérdemelten pihen
Graffiti blog Legal War - Képek 2010.05.02 11:56:04
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/graffblog/legal_war_20100424_airsoft_are/feed", "width":"500", "height":"350", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#E5E5E5", "textcolor":"#000000", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
yoghürt 2010.05.04 05:29:13
Legal War néven nyílt nevezésű graffiti stylebattle lesz Április 24-én Budapesten, 11:00 órától! A versenyre bárki nevezhet az alábbi feltételekkel: Április 22-ig kell elküldeni nevezés gyanánt egy saját alkotásról készült fotót plusz elérhetőséget a shopp.budapest@gmail.com…..
yard cubes of nélio 2010.02.23 16:44:39
yoghürt 2010.02.24 21:25:38
További bölcsesség a videóhoz kapcsolódóan: sok writer vonatvezetőt győz. Oroszországban ez már csak így megy. via ilovegraffiti.de..
yoghürt 2010.02.23 15:48:06
Megint játszunk, ezúttal az EzPontAz dizájntermékeket árusító bolttal. A feladat roppant egyszerű, nézegesd a bolt honlapját, válaszd ki a szerinted legviccesebb mondatot, és kommentezd ide, a linkkel együtt, hogy mi is megtalálhassuk.  A játék két hétig tart majd, az EzPontAz…..
Hol a Batmobile?..
Geekblog Filmszemle - 7. nap 2010.02.09 15:00:00
Eljött az utolsó nap a szemlén – a kisjátékfilmek kerültek terítékre. Harminchárom kisjátékfilm szerepelt a szemle versenyprogramjában, ennek körülbelül a felét láttam. Ez a mennyiség már a feldolgozhatatlanság határát súrolja egy ilyen cikk keretein belül, ezért azt…..
yoghürt 2010.02.10 23:10:21
@Hamlet:
sarkítva
Ha van egy falad, házad, kerítésed, tűzfalad, amiről úgy gondolod, hogy színesen szebben mutatna, szereted és értékelni tudod a művészi, magas színvonalú falfestéseket, akkor jelentkezz, hogy a graff.blog.hu profi csapatával a Te unalmasan szürke felületedet színesítse meg!…..
Úgy látszik, a Molotownak - egy igen szimpatikus - hobbijává válik a tehetséges writerek elé kihívásokat állítani, Swet után most MadC kisasszony kapta meg a szó szerint hatalmas feladatot erre az évre: egy 639 négyzetméteres murált fog festeni, méghozzá teljesen egyedül. Ez egy…..
Esküszöm, hogy nem akartam már folytatni, nem is írok most kisregényt hozzá, ez önmagáért beszél, és egyszerűen fergeteges: Az eredeti Banksy mű, szintén a Regents csatornánál: És Robbo változata: Banksy karaktere "utcai elismerést" horgászik a…..
yoghürt 2010.01.14 03:43:17
@T508:
mikor becsmérelte, bármilyen formában is?
vegyük észre hogy nem (egy amúgy tök széttegelt) rajz egyszerű krosszolásáról van szó. legrosszabb esetben is cinikus de igényes és elmés újraértelmezésről kéne beszélnünk.ráadásul, az első tapétázós rajzot a tisztelet jeleként is lehet értelmezni, nem is kell hozzá nagyon erőlködni.persze ott a háttérsztori..
ez szerintem nem elért akármilyen jog alapján működik. valószínűleg ha öt éve nonameként jut eszébe (vagy ehhez messzebbre kéne visszamennünk az időben?asszem igen) azt a falat akkor is megcsinálja.
Graffiti blog Tél van! 2010.01.10 17:12:00
Anglia hó alatt van, a mínuszokba csak a legbátrabbak merészkednek ki, vagy akik - némiképp talán meggondolatlanul - éppen tél elején vállalták be, hogy minden nap festenek egy rajzot. Ilyenkor nincsenek jamek, Magyarországon pedig pláne nem történik semmi, akár tetszik, akár nem.A…..
"Az ugye jól ismert tény, hogy a street-art a gyávák graffitije..."Ezt a meglepő mondatot nemrégiben a Subbán olvastam. Meglepősége azonban - talán sokak számára meglepő módon - nem abban állt számomra, hogy ezt kijelentette, hanem abban, hogy mennyire pontosan fogalmazta…..
A tegnapelőtti posztban megírt szempontok egészen biztos, hogy együttesen sem bőszítették fel az angliai graffitis szcénát Banksy-val szemben, mint ami most karácsonykor történt. Banksy a karácsony előtti héten ismét alkotóútra indult, és a London Camden kerületének Regents…..
Graffiti blog Öt év két percben 2009.11.20 06:00:00
Az alábbi lélegzetelállító videó elkészítése csaknem öt évet vett igénybe. Az 1991-ben elhunyt francia zenész-rendező-polihisztor, Serge Gainsbourg párizsi lakásának homlokzatán a város éveken keresztül megtűrte a falfirkákat. Aztán 2009-ben, a művész életéről…..
Warhol sem gondolta volna, hogy majd hülyébbnél hülyébb módszerekkel kreálják újra alkotásait. Jelen esetben 2 tucat paintball és pop art fan esik neki újra a Monroe portrénak, felszerelkezve egy halom lőszerrel és egy fél kosárpályányi vászonnal, hogy a szitanyomást a…..
yoghürt 2009.10.05 13:17:42