Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiborsan

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamikor 2017 első felében készítettem egy autós üldözések best-of listát, amelyben igyekeztem a kedvenc jelenteimet, amelyek nem szerepelnek a legtöbb listán, és a mai nethuszárok túl fiatalok ahhoz hogy teljes pompájukban átéljék a nagyképernyőn. Az első listánál lefektettem egy fontos szabályt,…..
Vályi Pista, a Totalcar egykori újságírója továbbra is forgatja a Brutális...-évadokat, amikről ugyan simán elmondható,  hogy Mythbusters-utánérzés, de a hazai gyártású, lazább felfogású ismeretterjesztő műsorok közül (van tán kettő) még így is jól sikerültek, sőt. A fenti jelenetben például a…..
Tiborsan 2016.11.30 15:11:05
@furo80: már nem, egyéb projektek miatt (konkrétumot nem mondott) elváltak útjaik. Ha jól emlékszem.
Új vendégszerzőnk a mikrofonnál! Köszöntsétek GT-t, szeretettel.  „… és negyvenötkor megkezdhetik a rajtoltatást.” Hallatszott a kézi rádióból, mire mindenki láthatóan megnyugodott a sátor környékén. Már huszonöt perce álltak az olajfolt feltakarítása miatt. A…..
Tavaly, december 13-án számoltunk be az év egyik nagy hülyéjéről, a tolvajról, aki sztreccslimót lopott egy szál cerkával felfegyverkezve, majd érthetetlen módon, feltartott kezekkel próbált menekülni a megtermett rendőrkutya elől. A történet felettébb vicces végkifejletét…..
Belsőség Azami Sürat: 295 km/h 2009.10.14 15:18:00
Hosszú idő után valahogy ismét ráakadtunk Forgács Zsolt András remek weboldalára, ahol összegyűjtve szerepelnek a régi Turbó rágó szkennelt képei. Néha ránézünk, hogy bővült-e a gyűjtemény aztán az egész szeánsz egyféle visszaemlékező-délutánná fajul, nincs olyan autó, amiről ne jutna eszébe…..
Köszönet a "Cicás napvédők, UV fény..." index fórum topiknak! Forrás: carstyling.hu..
Köszönet a "Cicás napvédők, UV fény..." index fórum topiknak, forrás: hasznaltauto.hu Fiat tipo 1.9 TDS Ár:    420.000 Ft Évjárat:    1988 Üzemanyag:    Diesel Hengerűrtartalom:    2 cm³    …..
Belsőség Szűrőnek már jó lesz 2009.02.05 13:45:00
Idestova három hete dolgozik nálunk a 300-as kombi zőccséges, pár dolgon már túl vagyunk együtt. E háromból majdnem egy hetet úgy töltöttem, ahogyan Petőfi nagyon nem szeretett volna meghalni – ágyban, párnák közt. Hiába, a kis bacik egyre erősebbek, akármennyi vitamint is…..