Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manaus

40 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mondjuk azt, hogy gyerekek ez odakúrt mint a Rocco. Tegnap visszaavászkodtam a kollégiumba, azt a spanok menten megjelentek, hogy na gyere má le mert tiszteld meg ezt a buzeránst azzal, hogy iszol. Ez a mondat nagyon pörgött az este folyamán, aztán olyan szinten vágta az 5 fős…..
Tardai történetek Harminckettő 2009.03.17 13:00:00
A Berda Mikit tavaly tökön rúgta a disznó. Szíve szerint idén el se' ment volna, de a Vladi mondta, hogy ne szopass, gyerekkorunk óta jössz disznót ölni, a fater is ki fog akadni, azt' hallgathatod majd egy évig, hogy milyen puhapöcs vagy. Majd nem állsz a hátsó lábánál, fogod a…..
manaus 2009.03.17 17:51:30
Всё в парядке! VS 2009.03.14 13:40:00
  Na még itt egy kis ízelítő, a srác magyar itt tanul a puskinban, a csajok örmények, ők is itt tanulnak.  Itt meg a mi kolinkból a nemnormális brigád!:) ..
Öregapátok jelentkezik megint Moszkvából. Itt az ideje, hogy valamilyen formában közkincsé tegyem az elmúlt másfél hónap tapasztalatait, mivel 2 nap és otthon vagyok. Elsősorban az orosz nyelv tanulása volt a cél. Úgyérzem sokat sikerült megtanulni, na mondjuk ennek csak a 60% át…..
Most pénteken este lesz a Gladiátor névre hallgató történelmi csoda film, amit nincs olyan élö ember a földön aki még ne látott volna, legyen az akár szomáliai kalóz, vagy bébifókát bottal agyonverő eszkimó. De vajon észrevetted a filmes bakikat eddig? Vagy csak csorgattad a…..
Всё в парядке! NIN 2009.03.13 14:06:00
Nine Inch Nails - Lights In The Sky 2008 tour with Moment Factory from departement on Vimeo.Endre bazmeg ottkell lenni juniusban, leszarom csövezünk valahol, de ott kell lenni. Most megyek próbálok neked valami zenét venni...
Nah itt Öregapátok jelentkezik ismét a világ egyik eddig el nem ismert centrumából. Eddig nem sokat írtam a szeszekről, de ugye jó munkához idő kell. Bocsánatotokat kérem ezügyben. Kezdjük ott, hogy sör. Egyre népszerűbb itt kint, van saját sörük, de az nem tesz ki olyan tetemes…..
Hát kedves gyerekek ez nem lesz egy hosszú post. Beállt itt már minden a rendes kerékvágásba a nagy puskini öregek szerint, mint a Tiszán a jég. Sokminden nem történik, tervezgetem az utolsó hetemet amiből egynap már eltelt azt megint láthattok engem teljes életnagyságban, és…..
Hellóka! Hogy Vagytok? :-) Az utóbbi időben sok ágas-bogas tennivalóm akadt, ezért nem jutott időm szösszeneteket írni. Na de most! Kezdjük is in medias res. :-) Az Arany Farmermellény 2008 harmadik helyezettje két pók a magyar médiából: Boros Lajos és Bochkor Gábor. Egy átlagos…..
Всё в парядке! Kultúra 2009.03.05 16:13:00
Kibeszéltük már a ruszkikat rendesen, de nekem még mindig nem adja, hogy egy öltönyös faszi aki teli van mér lejmol cigit az utcán. De mindenki ezt csinálja, igaz olcsó meg minden de még a németek is, a kínaiak, na azoknak nem adok. Meg van egy füstös aki még akkor is odajön…..
Ésakkor megvan a belső infó, személyesen a rendezőtől, hogy pénteken parasztvakítás. A kollégista életforma igényli a fényt és hangot meg valami dallam, alapozás és mehet az ereszd el a a hajam. Rossznyelvek azt beszélik, hogy itt mindenki sakálrészeg szokott lenni, meg hogy a…..
Február a farsang ugye. Most lett vége utolsó nagy zabálás bebaszás ma van itten a Nagy Moszkvában, mivel holnaptól jön a böjt húsvétig. A Vörös Téren nagy buli volt ma, koncertek, mézsör melegen, ami igen jó. És temérdek merevrészeg ember és nő, bár ők inkább kajáltak,…..
Szándor kollega remekbeszabott posztja után Tibor is hatalmas kedvet kapott a gondolatmenet továbbgörgetéséhez. Érintettük a témát már a fiatal és a középkorú párok esetében is, hátha tudunk a mostani alkalomra is valami olyat összekukázni, ami az újdonság erejével…..
manaus 2009.02.28 17:47:42
Всё в парядке! Arbat 2009.02.28 17:30:00
Na gondoltam postolok egyet mert már hiányolva volt. Nem írtam mert lófasz történt. Tegnap péntek volt oszt elmentünk valami együnk sokat igyunk sokat helyre. Viszkijük szar, csakúgy mint a sör de legalább a kaja jóvolt, azt after a koliban. Ma meg turistáskodtunk, letudtam a…..
Férfinap történt ma Oroszországban. Az egész várost ellepte a tüzijáték 9 kor, aug 20 hoz képest jobb volt. Megadták a módját. A nőnemű szekció meg főzött nekünk, nem gondoltam volna, hogy megérem a férfinapot de jólesett fasza volt. Tekintsük át az embereket mégegyszer.…..
Nagybevásárlás történt ma az asanban. Ennyi szart még nem vettem, de mint kiderült a török nyúlja a sampont az arcszeszt meg a mosóport, tehát venni kellett azt is. Ugyanis 3 hét alatt ki a faszom használ el egy üveg arcszeszt. Faszkivan, ezektől is 3 lépés távolságot kell…..
Gondoltam ideje összekaparni egy postra valót. Ám legyen mielőtt lemegyek benyomni egy sört. Írtunk ma valami teszt szerűséget, szerintem az 51% meglesz. Hopp az itt mind1, csak az emberbe ivódott ez a bűvös szám tisztelt B. tanárnővel folytatott tortúra után. Szopjon lovat az is.…..
Szabi vajon tudja e, hogy amit tavaly sakálrészegen szétdobált HVG-s szórolapokat, azok még mindig megtalálhatók a matraca alatt?Műveltségi: Ki tudja ki volt az a XIX. századi híres magyar, aki nagyon szeretett biliárdozni? Balázs ha nem tudod, akkor csak atombomba nem…..
Всё в парядке! Török 2009.02.17 18:40:00
Itt a Puskinban kellemeset csalódtam a törökökben. Igaz nem volt róluk semmi információm, de nagy formák. Devron meg Arkan (nem nem az akire ti gondoltok) csoporttársak, törökök, meg úgy hirtelen a bárban 15 török közt találtam magam, hihetetlen. Megkérdezték mi a véleményünk…..
Tegnap este megjött a csomag. No nem ide Moszkvába a hurka-kolbász-almáspite kombináció, hanem a megszorításról beszélek. Most kicsit eltérek a nap eseményeitől mert ezt ki kell írni, felgyülemlik a kinti magyarokban a szar eléggé, amikor hallják, hogy mi van otthon. Előszöris,…..
Nagy gecik vagyunk mi magyarok megkellmondjam. Most itt a kollégiumi belső közösségre gondolok. Mindenkinél van valamilyen nációból érkező emberke aki nem magyar. És akkor ezeket el kell nevezni Ödön/Jolán/Buzika nevekkel. Mert ne tudják ha róluk beszélünk, ebből következik,…..
Összegezzük a hétvégét. Szombat napközben kultutrális fejlődésemet elősegítvén, megnéztem a Tretyakov képtárat. Ismét rájöttem, hogy az impresszionizmuson és szürrealizmuson kívül a többi nem érdekel. Mondhatni egy szar volt a képtár. 3 tonna portré orosz nagy arcokról,…..
Többen felhívták a figyelmemet, hogy ma vagyok kint 2 hete és csak szórványosan írtam a helyi nőkről. Ainger Szilárd is mondja szórványosan zápor-zivatar várható, de van olyan nap amikor elhangzik, hogy az egész országban csapadék várható. Na ez ilyen post lesz. Nem spórolok ki…..
manaus 2009.02.13 19:19:36
Всё в парядке! Koli 2009.02.12 19:33:00
Újra itt. Üvölt a metál, a droid kussol. Csak azért nem verem szét a fején a klaviatúrát mert laptopról írok. Na igen, amint a cím is sejteti a koliról fogok írni, csak a gyengébbek kedvéért írom le. Moszkva délnyugati részén van az intézmény, ez a körzet nagyon hajaz egy…..
Kenderzsupp Partidrog lenne a fű? 2009.02.12 17:39:00
Egy újabb zseniális kutatás megállapította, hogy 2002-2006 között az amerikai és az európai tinédzserek is kevesebbet füveztek. Ez szerintük egyenes összefüggésben állt azzal, hogy kevesebbet jártak bulizni, és így az ismerőseikkel kevesebbet füvet szívtak. (Ilyeneket…..
manaus 2009.02.12 18:55:40
@Bergeroth: Jólvan fiam, gratulálok, monddcsak basztál már? Mert CS közben betépve nem fogsz soha az életben! Ha neked ez a parti ám legyen több hely marad nekünk. Szép vagy te féreg.