Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maasn

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szokasos evi beszamolo kovetkezik. Szoval, hogy mi is tortent 2009-ben? Eltoltottunk egy evet egy londoni kollegiumban Beaval, Gaborral es Mustafaval nagy kirandulasokat tettunk (Brighton, Bristol, Bath) Immaron szoros kapcsolatot apolunk Gaborral, Mustafaval es Neenaval John sikeresen…..
A Mesterkereső.net regisztrált felhasználói ezentúl saját kisokost gyárthatnak maguknak az oldalon fellelt és kedvencként megjelölt mesterek adataival. Így egy helyen tudjuk tárolni kedvenc villanyszerelőnk, asztalosunk, víz-, gáz- és fűtésszerelőnk vagy éppen kőművesünk…..
 A mesterkereső.net oldalon való alap megjelenés teljes ingyenes korlátlan időtartamra és - ésszerű keretek között - korlátlan számú kategóriában való szereplésre. Az oldalon való megjelenésért a jövőben sem tervezünk díjazást bevezetni. Mesterkereső.net..
2009. január 1-jén megnyitotta kapuit az interneten a Mesterkereső.net oldal! Ajánlom figyelmébe a kedves olvasónak: http://www.mesterkereso.net..
Próbahely van, repertoár van, ötlet van, fellépés volna... Most már csak egy billentyűsre van szükségünk. Íme sokatmondó hirdetésünk:"SMOOTHJAZZ ZENEKAR BILLENTYŰS/ZONGORISTÁT KERES! Ha nem gond számodra a heti rendszerességű próba Budapesten, nagyjából 20 és 30 év…..