Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gethe

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég látott napvilágot a hír, miszerint a Volán kapja a metrópótlás lehetőségét, mely minőségi változást hozhat a fővárosiak életében, olyannyira, hogy talán a metrót sem kívánják majd vissza a pótlás után - legalábbis ezt mondja a vállalat vezetése.   Az…..
  Továbbra is kutyus-lázban égek. Ha csak kiejti valaki a száján a „kutyus” szót, fölkapom a szőnyegről valamelyik plüss vagy műanyag kutyámat, meglengetem, és a jobb felismerhetőség kedvéért hozzáteszem, hogy „vuv-vuv”. Sőt, néha nem is kell, hogy…..
25. Túlélőverseny - 2009. május 15-17. Végre haza tudtam jönni egy kétnapos túlélésre, s öt év után másodjára is próbára tehettem magam a kétnapos műfajban! Sajnos az öt évvel ezelőtt Mecsekben győztes csapatból egyik társam sem tudott eljönni. Molnár Laci erre a versenyre…..
 Nincs időm írni, mert folyton a kertben vagyok. Ha nem visznek ki, ütöm a teraszajtót, és sivalkodom. Szóval. Kettő szót szoktam nagyon gyakran használni, az egyik a „nem”, a másik pedig a „de”. A hangsúlyból próbálom eldönteni, hogy éppen…..
Hárman futottunk rendszeres hétvégi futótársaimmal (Mariann, Karesz), de ne hagyjuk ki Lolát, a retrievert se. Az időnk 1 óra 40 perc, de rengeteget álltunk tájékozodás miatt, az ellenőrzőpontoknál is minimum 2 perc mínuszt szedtünk össze. Az órát se állítottam le soha,…..
A hétvégén túlélőversenyen voltunk. Legjobb lesz, ha a verseny honlapjáról idézek, hogy képet alkothassatok arról, hogy miféle is volt ez a megmozdulás:  „Szeretnél részt venni az Evolúció nagy versenyében? Szeretnéd kipróbálni túlélőgénjeid hatékonyságát?…..
Persze azt adjuk el, ami nekünk hoz profitot, de komolyan miért nem lehet helyjegyet foglalni a GySEV-es szakaszokba is? A MÁV ismét a saját érdekeit helyezi előtérbe az utasok érdekei, jogai helyett...Szia!Egy tegnapi online jegyvásárlásos sztori. Nagyon felháborít, hogy a MÁV…..
Tessék, akartam írni egy posztot a hajamról, de mire hozzájutok, már nem is aktuális.Mesélek inkább valami érdekeset.A múltkori szalonnasütéskor a szüleim rájöttek, hogy már ősz van, és korán sötétedik -- vagyis este nyolckor ott ültünk töksötétben a kert végében a…..