Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PitBuli

0 bejegyzést írt és 268 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Hol a hiba a képen? 2010.06.13 17:43:00
Rosszqtya küldött egy szép fotót és mellé néhány szót így vasárnap estére a hűsítő sör mellé. Mert ilyen dög melegben két dolgot lehet csinálni, csobbanni a vízbe valami strandon, meg blogot olvasni a hűvös szobában.No akkor tessék még1x megnézni, mert kivételesen nem az…..
Múlt vasárnap Jano látoptt Debrecenben egy csúnya balesetet, ami a leírás alapján érthetetlen, hogy egyáltalán miért következett be. Sajnos sok ilyet látok, a napokban majdnem ugyanezt produkálta az Üllői úton is Pesten egy kopasz twingos, aki cikázott, előzgetett index nélkül…..
Jocó képei akár poénnak is felfoghatók, én is mosolyogtam, mikor először megláttam. A cél egyértelmű, de mi van akkor, ha ebben a kereszteződésben baleset történik? Mert a KRESZ-ben nincsen ilyen tábla. Kié lenne a felelősség? Az "Irányonként más sebességkorlát?"…..
[FRISSÍTVE: 2010. 04. 13. 10:25]Az ilyen helyzetek miatt volt az M0 halálút, amíg nem volt középen fizikailag is elválasztva a két menetirány. Leadfoot olyan balesetnek volt szemtanúja, ami könnyen elkerülhető lett volna egy kis ész igénybevételével, meg némi odafigyeléssel.…..
Van az év elején módosított KRESZ-nek egy olyan része, amit a média is az egyik leglényegesebb elemnek tekintett és a mai napig előkerül, csak épp hibásan, amivel közvetve akár balesetet is előidézhetnek, ugyanis félreinformálják az embereket. A szabálymódosításnak az a fele…..
Örülök, amikor KRESZ kérdéses levelet kapok, mert akár a posztolónak van igaza, akár nem, vagy épp csak meg szeretne tudni valami, ami számára nem egyértelmű, gyakoribb, hogy mások is tanulhatnak belőle. Viasz Major arról érdeklődik, hogy gáz-e, ha a lenti képen látható…..
Annak idején KuKori minden blogtalálkozón ott volt, még külön blogos búcsúztatót is tartottunk, amikor Írországba ment dolgozni. Ennek okán a most hétvégi übernonpluszultra találkozón sem tudott jelen lenni, de bánatában helyette írt nektek egy bemutatót az ottani viszonyokról,…..
PitBuli 2010.03.30 17:34:50
@KuKori: "A benzin pedig itt sem olcsó..."
Na bakker, péntek este/szombat hajnalban véletlenül teletankoltam a Mészáros utcai MOL kútnál, és nem néztem meg, hogyért adják az energiát.
340 (!) forint volt literje, 20 ezer volt már egy teli!
Még szerencse, hogy nem volt tök üres...
  Autópályán a legkönnyebb közlekedni. Az ember csak tartja a gázt és a kormányt, és nem történik szinte semmi, de mi képesek vagyunk rá, hogy még itt is veszélybe sodorjunk másokat. Vélemények az azonos című írásunkról...
PitBuli 2010.03.17 09:54:15
@biohazard: Pedig de. Van rajta olyan üzemmód, ahol van motorfék (pl. sport-ban), de alapjába véve (normál "D"-ben) olyan hatása van, mintha szabadonfutó lenne. Simán megismerni az automata váltós autókat a városban, sokat fékeznek (látszólag feleslegesen, idegesítően), azért, mert nem lassul az autó a gáz elvételétől.
Azt leszögezhetjük, hogy Epikurosz már csak azért sem lehet sikeres ember, mert megjárta a biztosítási díjak poklának legmélyebb bugyrát, a malus 04-et, de szerencsétlent ezek után még jól meg is szívatta a biztosító és az alkusz azért, mert rosszabb bonus-malus szintet adott meg…..
PitBuli 2010.03.12 20:02:27
PitBuli 2010.03.12 20:03:05
Karácsony előtt a vásárlási őrület idején az Örs Vezér terén lévő IKEA garázsából jutott ki hasonló nehézségek és fuldoklás közepette egy posztolónk, most Lajos élt meg egy ilyen nem túl felemelő élményt a Művészetek Palotája mélygarázsában. Feltette a kérdést ő…..
Nem tudom, hogy milyen tapasztalt sofőrökkel beszélt Mr Góré a lentebb vázolt, balesethez vezető közlekedési helyzetről, szerintem bizony egyértelműen ő hibázott. Azért persze érdekelne az is, hogy mivel menthetné a menthetőt. Nagyjából két hete történt a következő eset a…..
autózz! Hadd tanuljon az a gyerek! 2010.02.20 17:10:00
Erősen olvad ez a maradék kis koszos hó is, úgyhogy még ezen a télen valószínűleg utoljára jöjjön egy havas, káromkodós poszt. Kíváncsi leszek, Tréfi kapja-e a fejéhez a több szidalmat, vagy a fele szemben érkező értetlenkedő autós, mert a gyerekek füle hallatára történő…..
Na jó, kaptok ma is egy posztot, ha már így nagyjából kihevertem a tegnap esti bulit. Zoltán teljesen pofátlan dolgot művelt a múlt hétvégén: zöld lámpánál szeretett volna átkelni az út másik oldalára, ráadásul zebrán. Nem is csoda, hogy egy autósnak ez nem tetszett, ezért…..
Jól tette Yoli87, hogy rendőrt hívott ma délelőtt, sokkal rosszabbul is elsülhetett volna a dolog. Bár ha nagyon akarták volna, akkor szó nélkül pépesre verik, talán egy kis pénz kicsikarása lett volna a cél eredetileg, ha olyan akad horogra, akit könnyebben meg lehet félemlíteni.…..
Megint csak estére keveredtem számítógép elé, cserébe viszont egy igazi csemegét kaptok a közel-keletről, Péternek köszönhetően. Így már talán nem ráncoljátok a homlokotokat sem értetlenül, mint az előbb, amikor csak a címnél tartottatok. Az egyik postban valaki…..
Még novemberben kaptunk beszámolót a svájci közlekedésről, ezt egészíti ki most Balázs a saját tapasztalataival. Nemrég volt egy cikk a svájci közlekedésről. Pár apróságot szeretnék még leírni. Az itteni KRESZ csak pár apróságban tér el a magyartól. Az átlag svácji…..
autózz! Ledudáltam egy rendőrt 2010.01.19 17:13:00
Kicsit kapkodós napom van, úgyhogy megkíméllek most titeket a kétezer karakteres bevezetőmtől, csak annyit írjatok meg, hogy szerintetek Sara helyesen járt-e el, amikor a lentiek megestek vele nemrégiben... II. kerületben a Törökvész úton haladtam „lefelé” az Eszter…..
Sokáig gondolkodtam rajta, hogy leközöljem-e Gábor levelét, mert a sportban elért eredményei miatt Erdei Zsoltot tisztelem és becsülöm, de végül úgy döntöttem, bevállalom, hogy kapok én is a pofámba. Ő is emberből van, biztos szar napja volt, nem épp a megfelelő módot…..
Nem tudom, hogy így két hét után mennyi esély van arra, hogy megtaláljunk egy cserbenhagyót, aki kishíján megölte levélírónkat a gyermekével együtt. Márta azért rajtunk keresztül is tesz egy próbát. Az biztos, hogy megérdemelné az ilyen mocsok, hogy elkapják és hűvösre…..