Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pumuklii

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma volt a Progym első jeges edzése, ami többnyire az alapozásról szólt.  A fiúk 18-an gyűltek össze. Strapás, kemény edzést tartott Csíki Csaba és Molnár Szabolcs.  A kezdő utasítások az edzők részéről     ..
Befejeződött a második Mol Liga-szezon alapszakasza, már csak a négyes döntő van hátra. Megkértük az edzőket, értékeljék játékosaikat és a liga többi csapatát is. Hét részben tálaljuk mindezt. Arra is fény derül, kedves olvasóink szerint kik voltak a legjobbak. Fordított…..
A gyergyószentmiklósi Progym arról tájékoztatta a Magyar Jégkorongszövetséget (MJSZ), hogy pénzügyi és pályagondok miatt nem tud elindulni a 2009/10-es Mol Liga-szezonban. Az MJSZ a kialakult helyzetben felvette a kapcsolatot az eddig tartalékcsapatként számon tartott szlovák 2.…..
A magyar szövetség (MJSZ) honlapján megjelent interjúban Al-Daadu Muhanned, a Ferencváros szakosztályvezetője arról beszélt, hogy csapata még nem nevezett a Mol Ligába, és a zöld-fehér csapat komolyan fontolgatja, az OB I. mellett egy külföldi bajnokságban indul. Bár az elnök egy…..
Teljesen kiszállok, a jövőben egyáltalán nem kívánom a jégkorongsportot támogatni – mondta a jégkorongblognak Kurkó János, a HC eddigi fő támogatója. Az üzletemberrel folytatott beszélgetésünk során igyekeztünk tisztázni azokat a kérdéseket, amelyek felmerültek a HC…..
A magyar válogatott pont nélkül esett ki az A csoportból, még sincs okunk panaszkodni. Dühöngeni pláne nincs. Két dolgot nem szabad elfelejtenünk, amikor csapatunk teljesítményét gyorsértékeljük. Az egyik: olyan helyen jártunk, ahol eddig soha, és bár könnyűnek találtattunk,…..
pumuklii 2009.05.04 19:12:38
A szűk kerettel rendelkező, félig amatőr játékosokból álló UTE két meghatározó játékosa, Zlocha és Berta hiányát feledtetve nyerni tudott Székesfehérváron. Komoly indulatok támadtak a mérkőzés előtt, de végül példamutatóan viselkedett mindkét tábor, egymás csapatait,…..
Elképesztő különbség volt a csapatok közt a Mol Liga-ezüstérmes és az EBEL-kilencedik mérkőzésén. Az Alba Volán játékosai sokkal-sokkal gyorsabbak és erősebbek voltak, oda is tették magukat rendesen az elejétől kezdve. Kis túlzással akkor ütöttek gólt, amikor csak…..
Don Sanderson december közepén, egy mérkőzés közbeni verekedés során beverte a fejét a jégbe, és kómába esett. Soha nem ébredt fel: január 2-án elhunyt.Az Ontario Hockey Association (OHA) Kanada legmagasabb szintű amatőr bajnokságának számít. Jellemzően a juniorkorosztályból…..
A HC Csíkszereda idei célkitűzései maradéktalanul nem valósulhatnak meg. A román kupa nem kerül Csíkszeredába, minden fronton nem győzhet Kurkó János csapata.A "bűnös", mint ebben a szezonban annyiszor, a Brassó csapata lett. Egy csapat skalpja hiányzott nekik eddig az…..
Szombaton Gyergyószentmiklóson kezdetét veszi a román kupa négyes döntője. Idén egészen biztosan nem lesz címvédés. A SC Csíkszereda nem tud triplázni.Hogy ez így történt, az a gyergyói és a brassói csapatnak köszönhető. A kupa selejtezőkörében velük került szembe az…..
Megint közreadunk egy rakás Mol Liga-videót. A legnagyobb érdeklődésre alighanem az a felvétel tart számot, amelyből kiderül, hogy győzte le a Dab.Docler a HC Csíkszeredát. NZ-Stars–Alba Volán 4-2 Dab.Docler–HC Csíkszereda 7-6 Progym–NZ-Stars 4-2…..
Mondhatni közkívánatra mutatjuk meg gyorsan Adrian Catrinoi Steaua-kapus televíziós nyilatkozatát, akit kedves olvasóink nagyon szimpatikusnak találtak a Dab.Docler és a Steaua keddi mérkőzése után általa mondottak miatt. Kattinsanak, hallgassák meg...
Kis híján kiengedte a megnyert rangadót a kezéből a Dab.Docler, de végül büntetőkkel behúzta a győzelmet a HC Csíkszereda ellen. A Mol Liga vasárnapi versenynapján öt meccsből négyen az utolsó másodpercek döntöttek – vagy éppen akkor csaptak magasra az indulatok. Máskor…..
Nem győzzük elégszer mondani, indul a Mol Liga, amelynek alapszakasza igen érdekesnek ígérkezik. Szerintünk egyáltalán nem lehet megjósolni, mi lesz a vége a 36 forduló után.Mindig acélos a Dunaújváros, sose lehet tudni, mire képes az Újpest, izmosodtak a székelyek, belépett a…..