Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bea75

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eddigi embertelen 6-8 órás, esetenként 10 órás várakozás után most mi lesz? Tisztelt Praxis!Aggódom. Aggódom,mert a Honvédkórház ( ax. ÁEK) sürgősségi osztálya eddig is agyon volt terhelve. Most kinevezték a toxikológusok legjobbját (nem vagyok gúnyos, tényleg nagyon jó a…..
bea75 2014.02.06 17:15:21
@reepach: Én is hasonló véleményen vagyok, mint reepach. Az én édesanyám nyáron lesz 15 éve, hogy meghalt, igaz, más kórházban, más okok miatt /rákja volt, méghozzá a legrosszabb fajtából/. ÉN ŐT NEM FELEDEM, ÉS SOHA NEM IS FOGOM ELFELEJTENI!!!!!
Az orvosom is bejött minden nap, úgy, hogy addig kétszer adtam neki borítékot, nem valami kiemelkedő tartalommal. Tény, hogy az orvossal nem cseverésztünk, barátok sem leszünk, de nem is ez volt a cél. A miskolci Semmelweis Kórházba született a fiam idén nyáron. A történetünk…..
Aznap 40fok volt, már teljesen leizzadtam és otthagytak  2 ÓRÁRA egyedül a folyóson, ahol mindenki megbámult és nézte hogyan szenvedek. Még egy szurit vagy pirulát sem kaptam.  Rosszul lettem  a munkahelyemen. Egy forró nyári délután elkezdett munka közben szúrni az…..
Üdvözlöm!  A testvérem pincér egy érdi kávézóban. Előszőr arrol volt szó, havi 70-80 ezret fizetnek neki, mert kezdő, plusz borravaló. Bevitte másnap a papírjait,de mai napig nem irtak munkaszerződést. Dolgoztatják heti 5 napot naponta 12-14 órát. A munkaidő vége és…..
Onnan már csak egy út volt az Intenzív osztály, hol azonnal gépekre tették. Tisztelt Praxis blog!   Évekkel ezelőtt, egészen pontosan 5. éve, hogy az édesanyám (54 éves volt) váratlanul egy hideg januári napon rosszul lett. Erős szinte elviselhetetlen fejfájás,f olyamatos…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Tisztelt Praxis! Cirka 15 éve a következő eset történt velem:elcsúsztam egy vizes falevélen ősszel,elestem,a jobb lábam alám került,csak recsegést hallottam,majd szembesültem azzal a ténnyel,hogy a jobb talpam szembenéz velem...Nagyjából helyretettem,féllábon szökdécselve…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!   Tisztelt blogolvasók, A…..
Nem tudom, hogy csak a nőknek vannak-e ilyen tapasztalatai, vagy csak ők merik leírni.Pénteki napon Budapestről jöttem hazafelé, de már a buszon fészkelődtem, mert nem tudtam, mi bajom van, csak azt éreztem, hogy nagyon fáj a hasam vagy a gyomrom vagy a hátam. Este értem haza, bevettem…..
Szép napot!   Rendszeres olvasója vagyok a blognak, de nem volt eddig késztetésem írni. Most már van.Édesapám a szenvedő alany, szerencsére már jobban van. Szerdán este fájlalta a bal vállát karját, nem is tudott aludni a fájdalomtól, kezdett zsibbadni a keze. Anyukám mondta…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!   Kedves PraxisBlog! Egy rövid…..
bea75 2011.08.14 08:36:08
@alien97:
Egyetértek alien97-tel. Szerintem is az lebegjen a szemed előtt, hogy a véred megment 3 életet, és ezeknek az embereknek teszel szívességet.
Persze azért nem kellett volna így beszélni.
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Munkahelyi…..
 Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Tisztelt Mt! Elég régen olvaslak benneteket, most…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Sziasztok!   Az én bátyám buszsofőr volt egy…..
Tisztelt Mt!   Sürgősen az önök, illetve olvasói segítségére volna szükségem, mert jövő keddig egyszerűen agyvérzést kapok. A helyzet az, hogy a múlt héten itthon voltam a szabadságom terhére, úgy gondoltam, hogy a hosszú hétvégével együtt végre rendesen ki tudom…..
bea75 2011.06.16 16:30:58
@Phaszphej: Én soha nem megyek el úgy szabadságra, hogy előtte ne fejezzem be a rámbízott feladatokat. Ha bármit is nem tudok befejezni addigra, akkor addig nem megyek el. Én ugyanis-, sokakkal ellentétben-, tudom, hogy miért vagyok ott, és miért kapom a fizetésemet.
bea75 2011.06.17 08:14:03
@Animacs (a Tyne folyó déli partja): Persze, én ezzel tisztában vagyok. Ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy amit kimondottam rámbíznak, azt én mindig megcsinálom.
Egyébként tudja valaki, hogy mi lett Tiborral?
Tisztelt MHTerror!   A munkaadóm azzal az ötlettel állt elő, hogy jövő héttől az összes dolgozónak minden reggel le kell adnia a mobiltelefonját. Már egy széfet is beszereltetett, szóval elég komolyan gondolja a dolgot. Arra hivatkozik, hogy néhányan munkaidőben a telefonjukon…..
2006 őszén elmentem dolgozni egyik legnagyobb ingatlanos céghez. 2008 januárban minden előzmény nélkül ki akartak rúgni, mondván, hogy nem tudok beilleszkedni a társaságba.A társaság 20-30 év közöttiek, akik állandóan az ajtó előtt dohányoztak és a magánéletük aktuális…..
Sziasztok!   Remélem tudtok nekem segíteni, vagy valami használható tanácsot adni, hogy mi a teendő az esetemben. Irodai rabszolgaként dolgozok napi 8-12 órában, attól függően, hogy mennyi a teendő. Ahogy azt mindenki érzékelheti, lassan itt a nyári kánikula, már mostanság is…..
Tisztelt praxis!   Egy jelenségre szeretném felhívni a figyelmet – mivel velem többször előfordult, attól tartok, hogy e jelenség nem véletlen, hanem része a rendszernek. Orvosi vizsgálat (ortopédia, csontritkulás mérése, belgyógyászat) után orrom alá dugnak egy…..
bea75 2011.03.15 14:27:13
@apolka11:
Én teljesen egyetértek Apolka11 véleményével. Tényleg vigye ki a kedves beteg a papírt a folyosóra, ott aztán ráér tüzetesen végigolvasni és jegyzetelni, aztán aláírva vigye vissza! Habár az ilyen ember pontosan az a fajta, aki még a kákán is csomót keres és minden bizonnyal talál is, és még azt is kitalálja, hogy nála ilyen vizsgálatokat nem is végeztek el.
Sziasztok! Sajnos nekem tragikus élményem van az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézettel kapcsolatban. 2010 július15-én ott hunyt el Édesanyám tüdőfibrózisban. Igazából nem sok mindent tudok a kórházról. Háromszor került be, ebből egyszer voltam látogatóban halála…..