Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IStixR

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Imádott szemellenzőink 2008.09.10 03:21:00
  Elhiszem én, hogy a kedves autóvásárló feje zúg a sok információtól. Pláne hogy azok gyakran ellent is mondanak egymásnak. Ha fáradságos is, de azért létezik jó módszer a tájékozódásra. Csak a sztereotípiákat felejtsék el, azokra hallgatni felér a legsötétebb…..
IStixR 2008.09.11 14:54:43
Uzenet Egeg-nek!

Van egy eletfilozofiam: Ne idegeskedj hulye embereken, mert:
1. Ok meg csak nem is tudjak
2. Nem tudod megvaltoztatni oket.
Csak azert irok, hogy legalabb tudomasod legyen rola mekkora egy tirpak vagy. Valoszinu annak is maradsz de legalabb most tudsz rola.

Valoszinu a szaros segged meg nem volt Audiban, de hogy Lexusban nem az holt biztos mert nem irnal ekkora badarsagokat. Nezzel mar magadba es ha nekunk nem is, legalabb magadnak ismerd el, hogy kurvara irigy vagy az Audisok, BMWsek es Mercisekre mert neked nincs. Elhiteted magaddal, hogy neked azert nem kene olyan auto mert nem akarsz kozejuk/kozenk tartozni. Dehogy nem, kulonben nem kene neked Lexus. Bassza a csorod, hogy a huszonevesnek Audija van, te meg gurizel kitudja hany eve es csak Suzuki bosszantja nap mint nap a segged. Azt hiszed tirpak feju tudatlan tobias, hogy Lexus-al kulonb leszel meg a premiumnal is.

Elmeselek neked egy tortenetet. Mielott elkezdenem, elmondom a kontextust is, nehogy felreerts. Audiban utzok nap mint nap. Igen, kozejuk tartozok es batran vallalom. Nem azert vettem Audit mert kicsi a farkam, hanem mert olyan orszagban elek ahol senki le nem szarja kinek milyen kocsija van. Itt az Audi az atlag es Audi nem nyom le az utrol Suzukit.
1. Mert az ember a fontos nem az auto
2. Van hely kozlekedni
3. Nincsenek Suzukik :)

Jon a tortenet, hogy elgondolkozz mielott elhiszel mindent, szereotipiatol tulfutott, autoipar segget nyalo ujsagiroknak.
Mult szombaton (eleg friss az elmeny) voltam egy nyilt napon ahol gyakorlatilag az osszes autot el lehetett vinni egy jo kis idore.

Bennem is elt az alom, hogy a Lexus az mindenek felett. Audi utan Lexusosm lesz. Es egy kicsit feltem is mert ugy ereztem, a Lexus addig Lexus amig elerhetove nem valik. Az volt utolso alom, ami utan mar nincs tovabb. Lexus a csucsok csucsa. Jelzem, eddig a pontig nem vezettem Lexust. Szoval elvittem egy Lexust (IS 220d).
1. Ero sehol (3000 folott talan)
2. Kb 2x fulladt le, ha nem akkor egy iszonyatot rantott minden elindulaskor
3. Zorgott bazzeg, zorgott belul. Egy 1500 km-t futott auto zorgott. Erted?
4. Nem talaltam a sebessegeket. Kattant a valto.
5. A kormany olyan vekony, hogy a Suzukidban vastagabb.
6. "Becsukod az ajtot es kizarod a kulvilagot". Faszt.

Egy alom foszlott szet bennem. Rogton utana vittem az uj A4 1.8T-t. Az enyem is az, csak 4 eves. Mintha 20 evet repultem volna az idoben elore. Azt a motor dinamikat, azt a felfuggesztest, a belso ter igenyesseget, azt a vezetesi elmenyt nem lehet Lexussal osszehasonlitani. Becsukod az ajtot es a kulvilag kint marad. Erted? Tapasztaltam, nem holmi ujsagiroktol olvastam.

Ugy erzem magam mint egy megvilagosodott budhista. Megkerlek szepen tapasztalatbol irjal, ne holmi meggyozodesbol. Ez a cikk is arrol szolt. Vedd le a szemellenzoded, vigyel el tesztelni egy Lexust es rogton utana egy Audit. Kivancsi lennek a velemenyedre.

Ha van egy kis sutnivalod, eszreveszed, hogy megovni akarlak egy alom szetrombolasatol mielott a sajat borodon tapasztalod. Vagy hagytalak volna elmodozni mert valoszinu a Lexus egy orok alom szamodra.

Amugy faszom tele van azzal, hogy az Audisok arrogans gazdag seggfejek. Multkor bereltem egy Corsat (12 eves) Pesten. Allok be az Arkadnal a parkoloba, jon egy Toledo-s (csajt akartam irni, de inkabb picsat irok). Kiszallok, erre a magassarkujaban majd kitori a bokajat es egy megveto pillantassal tavozik. En mosolygok magamban mert neki soha nem lesz Audija hacsak nem szop eleg szorgalmasan. Kocsim altal minositett mint ahogy te is teszed a premium autosokkal. Faszom tele van veletek kocsogok.

ps. ne gyere nekem azzal, hogy nem irok ekezeteket meg, hogy elgepelek valamit.