Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HTML

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                    Eredeti kép:http://www.nol.hu/kep/126191 (MTI fotó) Ekkora pofáraesést!   Teleírhatnám az oldalt azzal, hogy mi a véleményem a dologról, de annyit nem érdemel, hogy minősítsem....Már nagyon nem érdekel. Van egy…..
EMAIL VADÁSZ MAGÁZVA vagy TEGEZVE 2009.11.02 23:21:00
A magyar nyelv szépsége két mondatban   A főnök aggódik a beosztottja miatt, mert 12:00-kor mindig elmegy valahová, 14:00-kor megérkezik, és újra leül dolgozni. Felbérel egy detektívet, hogy kiderítse, mit csinál közben. A nyomozó másnap jelenti: -…..
                    Miért rugtam ki a titkárnőmet!?   Két hete volt a 45. születésnapom. Egyébként sem éreztem magam valami fényesen. Lementem reggelizni. A feleségem azt sem mondta: Jó reggelt, nem hogy Isten éltessen. ... A…..
                              A férfi orvoshoz megy, mert gond van a nemi életével. Az orvos Viagrát ír ki a betegnek, de csak a felét kell bevenni. Otthon a férfi előveszi a vágódeszkát, és Kessel Kétféle…..
                               GYEREKEK A HÁZASSÁGRÓL           (7-10 éves…..
Egy bevásárlókocsi hányatatott élete   Mindig nagyra értékeltem az emberi kreativitást. Íme egy kiváló példa az emberi leleményességre. Jó tudni, hogy a tolvaj csak az éhhalál elkerüléséért lopott. Amerikában minden évben megrendezik a Kreatív Világbajnokságot.…..
//   RULETT AKADÉMIA RULETT EGYETEM RULETT MATEMATIKA RULETT BÖLCSŐDE RULETT VALÓSÁGSHOW ROBIN HOOD stratégia Feliratkozás hírlevélre: KATTINTS IDE!   var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." :…..
                      Házaspár beszélget...   Sanyi és Mari épp 25 éve házasok. Sanyi végiggondolja az addigi életüket és azt mondja Marinak:    - Figyelj Mari! 25 évvel ezelőtt igaz, hogy nem volt…..
Gyólyamese máshogyan   Szórólap Kommandó < Hőlégballon reklám // var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js'…..
                          Egy Cipruson szolgáló katona...   egy nap levelet kap a barátnőjétől, amiben ez áll:    - Kedves Pisti! A kapcsolatunk így nem folytatódhat tovább, a távolság ami elválaszt…..
EMAIL VADÁSZ Bazmeg Anyu! 2009.07.14 09:17:00
    Két kisfiú beszélget. A 6 éves így szól a 4 éves öccséhez: - Te, szerintem itt az ideje, hogy elkezdjünk káromkodni. Most lemegyünk a konyhába anyuhoz és mondunk valami jó zaftosat. Például én kitalálok valamit, ami "büdös franccal" kezdődik, te meg…..
EMAIL VADÁSZ Batman és a szex 2009.06.04 12:57:00
Három feleség egy, aki nem rég ment férjhez, egy, aki pár éve már házas, valamint egy, aki már 20 éve házasságban él, elhatározzák, hogy feldobják valamivel otthon a "sex-life"-ot.   Abban egyeztek meg, hogy egy kis szado-mazo módszert alkalmaznak majd és az…..
                       Világító doboz, backlit reklám tábla  A hátulról megvilágított tábát, falra, autóra, háztetőre bármilyen grafikával ellátva tudjuk megvalósítani. Üzlethelyiségek reklámozására…..
EMAIL VADÁSZ Obama és Sam bácsi 2009.06.02 17:41:00
                          Obama "gazdája"   Sam bácsival, az Egyesült Államok legidősebb emberével tévéinterjút készítenek. - És mondja Sam bácsi, ön is büszke arra, hogy első ízben egy…..
                              Hőlégballon reklám   Biztosan sok cég szembekerült már azzal a problémával, hogy szélesebb rétegek eléréséhez több országos lapban megjelent, de mégsem volt igazán hatékony…..
EMAIL VADÁSZ Egy szöszi naplója: 2009.04.22 08:32:00
Egy szöszi naplója!=)   Szeptember 1. Most naplót írok. Szerettem volna ideírni, hogy mikor kezdtem bele, de hiába kérdezgetem már reggel óta az emberektől, hogy hány óra van, mindig mindenki mást mond! Úgyhogy csak annyit mondhatok, hogy a sárga színű kör nemrég ment le,…..
EMAIL VADÁSZ Vásárlói panasz... 2009.04.17 13:53:00
Hülye pékek!   Vásárlói panasz...(a spar levelesládájából) :) Kedves pékek!   Először is, basszátok meg a "finom, ropogós" zsömléiteket. Szeretnék néha olyan zsömlét enni, ami nem reccsen szét egy kiló morzsává, ha beleharapok, nem olyan összeaszott,…..