Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ddrum77

0 bejegyzést írt és 2205 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi években egyre gyakoribb eset, hogy ismert zenészek állnak össze egy kis örömzenélésre, aztán a dologból vagy egyszeri és megismételhetetlen alkalom lesz vagy valami egészen más nő ki belőle. A Guitarworld összeállított egy 20-as listát a legnevesebb szupergroup-okról,…..
ddrum77 2014.08.31 23:28:39
@KoaX: Jöttök itt ezekkel a nímand újoncokkal... =) Persze tudom, kikről van szó, de szerintem ez egy elég korrekt válogatás. A Wilburys, Cream, Blind Faith, Damn Yankees elég korrekt felhozatal, a kommentekben felsorolt mostani csapatokra meg térjünk vissza, ha 20 év múlva emlékszik rájuk valaki. Killer be killed... Cavalera csak úgy fossa az új zenéket, de mikor tett le utoljára valami emlékezeteset az asztalra? Kb. a Roots volt az utolsó igazi egyedi dolog tőle, azóta megy a dzsungelmetál négy húron, és a "kill, hate fuck, die" ismételgetése.
Az én kedvenc projektem (szándékosan nem írok supergroupot) a Jelly Jam.
Egy kert, ha szépen karban van tartva, akkor mindig élő, lélegző terület, többek közt azért, mert a növények mellett izgő-mozgó élőlények is benépesítik, elsősorban rovarok, hisz egyébként is ők vannak a legnagyobb számban jelen a bolygón. Statisztikailag törvényszerű…..
A hatóságok elrendelték, hogy a félrevezető termékeket az érintett szupermarket levegye a polcokról, miután a helyi méhészetek riasztották a fogyasztóvédelmet. fotó: Corbis   Egy élelmiszer-importőrt 30.600 dollárra bírságoltak Ausztráliában, miután kiderült, viktóriai…..
ddrum77 2014.07.04 12:01:34
@retrovírus: pont kérdezni akartam én is, hogy minek ír cikket, aki nincs tisztában az alapvető helyesírással?
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Álláskereső vagyok és felháborítónak tartom, hogy a Munkaügyi Központ mennyire tojik az álláskeresők fejére. Miután elvesztettem előző munkahelyemet, természetesen azonnal álláskeresésbe kezdtem és mellette párhuzamosan regisztráltattam magam a…..
ddrum77 2014.07.04 11:42:55
@polyvinyl: =)))))))))))))))
Párkapcsolati játszmákról szól a Maszkura és a Tücsökraj legújabb dala, amelyhez a zenekar a Rubik-kocka főszereplésével forgatott klipet. A videó premierjéhez kicsit lejjebb kell tekerni. "Az új dalunk a párkapcsolati nehézségekről és a játszmákról szól, de a hangvétele…..
John Carpenter az isten és Kurt Russel az ő földi helytartója. Na, jó ez talán egy aprócska (de tényleg kicsi) túlzás, az viszont vitathatatlan, hogy rendező-színész párosuk maga volt a megtestesült tökösség. A nyolcvanas évek legmenőbb és legszórakoztatóbb mozijai közül nem egyet köszönhetünk…..
ddrum77 2014.04.18 14:42:57
A Steel Panther nagyjából azt a szerepet tölti be a világ rock / metal színterén, mint az Irigy Hónaljmirigy az itthoni tömegmédiában. Lényeges különbség viszont, hogy a Los Angeles-i (mi más?..) négyes saját számokat ír. Mi több a 25-30 évvel ezelőtti LA felhőtlen hangulatú,…..
241 kocsi, 9 mozdony...izzad már a tenyere? Korábban már bemutattunk egy gigantikus versenyautópályát, most itt egy hasonlóan hangos, hipnotikus spirál alakú vasúti modell, amelyet James Risner épített. A férfi, ha a videók megtekintése után még lenne bennünk kétség efelől,…..
ddrum77 2014.04.06 11:46:09
Még csak  néhány hónap telt el 2014-ből, de máris túl vagyunk az év sorozatán: A törvény nevében hatalmas siker, de jellemző módon minden a friss Oscar díjas Matthew McConaughey -ről szól, pedig a sorozatnak két főszereplője van: Woody Harrleson is ugyanolyan erős alakítást…..
ddrum77 2014.03.30 23:45:02
@billy reed: Én sem látom a listán, pedig az egy százszor nézős, idézgetős vígjáték, és ott minden főszereplő erős volt nagyon.
Ross most Faranciországba látogat, de nem croissant fog csigába mártogatni az Eiffel-torony tetején, hanem felderíti, miért marad helyben a drog ahelyett, hogy szépen átcsorogna, mint ahogy azt tette eddig is. A helyszín? Marseille. Hogy mi? Semmit sem tudok erről a francia városról és…..
ddrum77 2014.03.30 17:58:35
Pár hónapja Frederick Scott gondolt egyet, és csinált egy paródiát a Nine Inch Nails Copy Of A számából This Is a Trent Reznor Song címmel. Az inkább vicces, mint gúnyos dal annyira betalált az embereknél, hogy Scott kénytelen volt klipet is csinálni a poénhoz. Ezzel ismét…..
Ezt kaptuk az elmúlt percekben: "A többszörös Grammy-díjas Timbaland, a nyolc év szünet után összeálló Deep Dish, a minimal techno művész, Richie Hawtin, a slágergyáros Martin Solveig, a lehengerlő Rita Ora, az utóbbi években egyre sikeresebb DVBBS valamint a lendületes…..
ddrum77 2014.03.27 14:17:57
Alekosz nem dolgozik, viszont sokat pihen. Pihent agyával most azt találta ki magának, hogy sakkozással fog haknizni a jövőben. Nagyjából így kell elképzelni a fergeteges showműsort: – Az első lépés az volt, hogy a Magyar Sakkvilág címlapján szerepelek, de el tudok…..
Subba Kecske Kedd 2014.02.18 09:14:17
Jój, hogy pattannak a hengerelt acél hintára a gödölyék a kis patás lábacskáikkal, ahogy apu baszogatja őket felfele, egyem meg! ..
ddrum77 2014.02.18 12:05:45
@Zsuzsikám (the 4th): kicsi a kezük... káposztaszagúak... =)
Deep Purple @ Papp László Budapest Sportaréna, 2014.02.17. Van a Treme című sorozat. Nem tudom ki látta, de aki nem, az azonnal pótolja, zseniális. Ebben a különböző történetszálak mellett rendkívül nagy hangsúlyt kap a New Orleans-i zene. Állandóan valami koncertet lát az…..
Hétfőn Deep Purple-koncert lesz a Budapest Sportarénában. A koncertre már lényegében az összes jegy elkelt, szóval a tavalyi fezenes bulijuk után ismét telt ház előtt lép fel itthon a legendás angol rockzenekar. A koncert apropóján beszélgettünk egy kicsit telefonon Ian Gillan…..
Subba Hitted volna? Curling hang! 2014.02.16 14:42:18
Hogy izgulnak, mi? ..
ddrum77 2014.02.16 19:19:06
Az van a hétfőn bejelentett Iron Maiden-koncert sajtóanyagában, hogy "a jegyértékesítés február 13-án reggel 6 órakor kezdődik. Exkluzív elővásárlási lehetőség a hivatalos Iron Maiden rajongói klub tagjai számára február 12-én egész nap." Ez szinte minden, az esemény…..
Trent Reznor zenekara június 19-én lépett volna fel Magyarországon, de a koncertet a turné átszervezése miatt le kellett mondani. A budapesti mellett a moszkvai, a kijevi és a szentpétervári fellépés is elmarad. A zenekar sajnálja nagyon, igyekeznek majd pótolni. A szervező…..
ddrum77 2014.02.12 15:01:18
@SZ.A.:
=) no problem... mi sem áll távolabb tőlem, mint a politika, pláne ilyen témában.
csak trollkodtam, bevallom.
ddrum77 2014.02.12 17:24:56
@Ernoke: mivel nem fogom ezt a turnét látni, ezért nekem a Syma marad az über, és az egyetlen.
Unásig ismételhetnénk, hogy a kilencvenes években minden jobb volt, de a mai fiatalokat nehéz lenne erről meggyőzni. Még azzal sem, ha öregzenéket mutogatunk, de mi akkor is azt fogunk mutogatni. Hihetetlenül hangzik, de a Therapy? máig legsikeresebb lemeze, a Troublegum ma húszéves.…..
A Margit körúton, a Machwart liget és a Széna tér között, egy udvarban volt egy kis kocsma kávézó, a Tommies. Mivel a baráti társaságunk több gimnázium között oszlott el, így ez lett az a hely, ahol a közösségi életünket éltük. Tanítás előtt, tanítás helyett, tanítás…..
Prokee-t szentté kellene avatni. Ő a forrasztópáka Quentin Tarantinója és a hidegvágó Charlie Benantéje egyben. Még az Eurovan megvétele előtt megkérdeztem, hogy a nagy precizitást és rutint igénylő belső elektromos dolgokkal elszüttyögünk-e a garázs kellemes félhomályában,…..
A 2010-es évek menő munkahelye a startup. Míg tíz éve minden friss pályakezdő bankszektorról, yuppie-s öltözékekről, drága céges autókról álmodozott, addig napjainkban új őrület kerítette hatalmába a végzős fiatalokat: a startup. Öltöny helyett tarka, dögös pólók,…..
Ahogy a frissen megvett Fiat Ulysse-t vittük Szentendréről az M0-on, pár dolog kiderült. Például, hogy nem rosszabb, mint amilyennek elsőre tűnt. A mosatásnál kiderült, hogy sehol sem ázik be, és hogy a kilencvenes évekből, franciáktól származó, sötét színű autókkal…..