Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lolita999

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hazai titkosszolgálatok az elmúlt hetek-hónapok kedvenc sajtótémájává váltak, aminek következtében sorra jelentek meg olyan újságcikkek, hírek és rémhírek, amelyeket olvasván a témához akár csak egy kicsit is értő hírfogyasztó haja az égnek állt és vérnyomása elérte az egészségügyi határértéket.…..
Kóczián Péter Állókép? 2009.08.08 15:27:57
Súlyos koordinálatlanságot mutat és szervezeti impotenciára utal a cigány gyilkosságok felderítésére való képtelenség.   A magyar sajtó hajlamos elfogadni, hogy olyan rendkívüli eseményekkel állunk szembe, amelyekkel szemben a honi rendőrség szükségszerűen tehetetlen.…..
"Keverék kutyánk Rexi elég hosszú bundával rendelkezik, amit fésülni és mosni kell. A mosást gyógynövényes samponnal végezzük (hamár lúd...), de mindig bele akar fulladni a bokavízbe. A fürdetés végre az jön ki, hogy sokkal vizesebbek vagyunk mint ő. Időtartam 30perc…..
Lolita999 2009.08.04 11:54:30
Az emberek mintha elszoktak volna a hatósági- és egyéb fegyveresnek látszó személyek terrorjától, a biztonsági rutinellenőrzések meg mintha szaporodnának. (Bezzeg Belgrádban, ahol még fura haj/ruha miatt igazoltatják az embert az utcán.) Első naiv ügyfelünket az óbudai…..
Egy új sorozatot indítanék, hasonlóan a Reakció és a Vastagbőr blogoknál megszokott "Ilyen ország nincs is" kategóriákhoz. Nos, ebben a kategóriában azok lesznek, amelyek sehol máshol nem történhetnének meg a biztonság, vagyonvédelem területén, csak ebben a csodás…..
..
Lolita999 2009.06.29 18:44:24
Nem lehetett túl kellemes élmény, mikor TT meglepődve konstatálta, hogy békés autózgatása közben fegyverrel követik a közlekedőket. Nem tudom mennyire gyakori ez a jelenség, de levélírónk több kérdést is felvet a történet végén. Ti mit gondoltok? A héten kétszer volt…..
Ha eddig kétségeink lettek volna aziránt, hogy az úgynevezett fejlett világ nagy része elsősorban kereskedelmi termékként tekint a borra, akkor most e kétségeinket nyugodtan sutba vághatjuk. A borbranding jól fizetett szakemberei ugyanis eddig soha nem látott intenzitással vágják…..
Azt mondja egy mosdatlan szájú utolsó náci, nagyon örvendene, ha a magukat büszke magyar zsidóknak titulálók szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának az ő gyalázása helyett. Ez így önmagában mehetne a Kommentár nélkül rovatba is, de nem megy, mert felvet…..
Megcsaltalak Nem számítok neki 2009.06.04 06:13:00
A. leveleKövetkezik, akit a férje csalt meg, de nem tud tőle elszakadni, hiszen két gyermekük van, akik imádják az apjukat.Sziasztok!Tudnátok Nekem segíteni? Összezavarodtam. . .Engem is megcsalt a férjem, most derült ki januárban a 2. 3 év alatt. 8 éve vagyunk együtt.Először 3…..
FérjBlog Hűség 2009.06.04 07:25:00
Definíció szerint állhatatos, kitartó ragaszkodás. A hűtlen pedig az, aki a hűségre tett ígéretét szegi meg.Érdekes, mert nagy általánosságban mindenki arról beszél, hogy a megcsalás hűtlenség. Pedig nem az. Hűnek a másikhoz, pontosabban a kapcsolatunkhoz lehetünk. Attól,…..
Lolita999 2009.06.05 08:07:19
Ez érdekes téma. A szüleim úgy házasodtak össze, hogy az "igen" kimondása után megállapodtak abban, hogy a házasság addig tart, ameddig valóban szeretik egymást. (Azt lelketlenség lenne elvárni a másik féltől, hogy ha rátelepszünk másokra, közben szép lassan elveszítjük önmagunkat, ezzel együtt azt, hogy a párunk szeret, hiszen másképp ismert meg minket, és eközben elvárjuk, hogy örökké csak mi legyünk leni. Viszont az is szörnyű, ha valaki olyan, hogy állandóan csak a pillanatnyi vágyi kielégítésére törekszik, miközben szerető otthon várja. Ez a téma az emberiség örök megoldásra váró problémája. Nekem is voltak/vannak apróbb gondjaim egy párkapcsolatban. Vagy megoldottam, vagy odébbálltam. Most érettebb fejjel már azon dolgozom, hogy megoldjam azokat. Voltam megcsaló, és voltam az, akit megcsalnak. Egyik verzió sem volt jó. Igen, mindig van, aki felkorbácsol, ha ezt letagadom, hazudnék magamnak. Valószínűleg a páromnál is van ilyen, néha látom a szemében. Ilyenkor tehetetlennek érzem magam. De azt is mérlegelni kell, hogy a harmadik fél emberileg olyan e, akire szükségünk van. Nálunk ez úgy működik, hogy a kapcsolatunk egy állandó harc az élettel szemben, vállvetve, közös célokért, de egymás akaratát bizonyos dolgokban maximálisan tiszteletben tartjuk. Utólag kiderül, hogy kellett volna hallgatni a páromra, mert rossz döntést hoztam, de ő ezt nem melegeti fel, hanem a bajban is mellettem van. Ez az, amit egy ember sem tett meg értem eddig. Azt hiszem, azt mondanám erre, ez egy afféle bajtársi szövetség köztünk. Jöhetne bárki, nem kellene helyette.
Levél egy munkahelyről, ahol felügyelők állnak a dolgozók háta mögött, ahol a hasmenésért büntetés jár, ahol a legapróbb hibákat is megtorolják.Sziasztok! Én nem a saját sztorimat szeretném nektek lenyomni, hanem az egyik barátnőmét, aki megkért, hogy írjam le helyette.…..
jaj, ne mondj ilyet, kedves levélíró! Igaz nem voltunk együtt sok ideig a barátnőmmel,de egyik napról a másikra mintha a föld nyelte volna el.Végül sikerült elérnem és megbeszéltem vele egy találkozót.A szakításunk „indoka” a következő volt…idézem szó…..
Van szép fekete edzőcipőm, egy derékban bevágó és combra pattanásig feszülő szürke térnadrágom és egy turkált márkás pólóm. Pont úgy nézek ki ebben a szerkóban, mint aki az elmúlt fél évet végigzabálta a tévé előtt és most kétségbe van esve. Az egy dolog, hogy…..
Ismét kezdtem azt hinni, hogy senki nem tud már olyan újdonságot írni nekünk, amiről még sosem esett szó itt a blogon. Miklós mégis ilyet küldött nekünk, történt ugyanis, hogy találtak egy gazdátlan és igencsak megkopasztott autót, de mivel nem lett bejelentve az eltűnése,…..
Hemü sztorijánál az autós tekintetében két lehetséges verziót tudok elképzelni. Az egyik az, hogy simán hülyének nézi a gyalogost, mert ahhoz, meg a kerékpárhoz se kell jogsi, honnan tudná az, hogy mikor mehet át az úton? Ez sem normális emberre vall, de ennél még rosszabb a…..
 A rendszámok sok hülyeséget kihoznak az emberekből, mi például a főiskola ideje alatt folyamatosan figyeltük, hogy melyik a "legfrissebb", Füge kollégám (a plateboy) adatbázist épített belőlük, mások pedig az Isten pénzéért vesznek maguknak vicces, bár…..
Lolita999 2009.04.08 18:27:16
2009-től nem az Etyeki Pincefesztivál meghívottai szavazhatnak a borászok borászáról, hanem azok, akiket az imént létrehozott Vinum Praemium Alapítvány az adott évben a legjobb ötven közé választ. A kuratóriumnak tagja lett a Művelt Alkoholista egyik szerzője is. A végső…..
Lolita999 2009.04.03 19:56:22
Elfogadhatatlannak mondta ki pénteki állásfoglalásában Jóri András adatvédelmi biztos, hogy a rendőrség hónapokig ül a lefoglalt számítógépeken, így az érintettek az ügy által nem érintett személyes információikhoz sem juthatnak hozzá. A hír hatására érzelmek - úgymint…..
Levélírónk a gazdasági válság kellős közepén visszautasított egy állást. Vajon jól döntött ?   Sziasztok!   Történetem még igen friss, szinte most esett meg velem. Hosszas bevezetők után a lényegre térek.   Egy hónapja kerestem már állást a szakmámban, túl…..
  A Complex Magazine összegyűjtötte és megmérte a szexcentrikus kajaszpotokat a jelen és a múlt reklámterméséből. A legerősebbnek ítélt kilenc film között akad, amely csak a neten érhető el, de több közülük a tévékben futott, nem nálunk, nyilván. (Én legalábbis nem…..
Hihetetlen rumlit már máskor is láttunk ingatlanhirdetésekben, de akkor nem fűzött hozzá az ingatlanos becsmérlő szavakat. Nos Gábor, az Izoom bloggere most egy ilyenbe botlott. Eddig lakásnak használták, gyalázatos körülmények között laktak itt emberek, azért van olyan csúnya…..
Lolita999 2009.03.31 21:02:24
n e m h i s z e m e l, h o g y v a l a k i d e s z z e r t e t é s r ó z s á t v i s z a z e l s ő r a n d i r a . De az év önámítás is itt olvasható: "nem volt egy Brad Pitt, de gondoltam csalnak a képek." Már irtam ide egy történetet,ez a "szakítás" úgy egy…..
Lolita999 2009.03.30 19:42:16
@Vierre_: Én a neten találtam rá egy csodálatos pasira, akivel randiztam is, csak sajnos nem voltam az esete. De ismerek olyat, aki a neten megismert társával már 7 éve együtt van:)
Lolita999 2009.03.30 19:46:11
@Moneymaker: Huhh, honnan tudod, hogy másnak ki a jó? Sztereotípizálsz? Mert ez nálam nem talált:)