Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sajtkukac

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Praktiker, a szállító és a fuvarozó között valahogy elkallódott olvasónk három megrendelt terméke, majd ebből hosszas könyörgés után kettő mégis előkerült. De hol lehet a harmadik? Rendeltem 3 terméket a webáruházon keresztül, amihez házhoz szállítást is kértem. A termékeket és a szállítást is…..
Úgy tűnik, az arab országok minden évtizedben megdöntik a világ legmagasabb felhőkarcolójának rekordját. A dubaji torony már berobbant a köztudatba, kevesen tudják azonban, hogy a szaúdi királyi család pár éven belül trónfosztásra készül. ..
Meglepően sokan vannak, hiszen a Föld népességének körülbelül 8-10 százaléka balkezes. Mégis keveset tudunk róluk, és a mai napig rengeteg tévhit terjed azokról, akik a többséggel ellentétben nem a jobb kezüket használják elsődlegesen. Miért lesz valakiből balkezes? Igaz, hogy a balkezes gyerekek…..
Sajtkukac 2019.05.26 15:47:47
@Terézágyú: Ja, erről is van szó. A különcködésről. Hogy csakazértis mindent máshogy kell csinálni, mint ahogy a többség csinálja, s ettől lesz "különleges" valaki.
Ha meg ezt a különcködést valaki betegségnek állitja be, akkor elkezdik sárral dobálni a normális embert, meg mindenféle fóbiásnak titulálni.
Sajnos divat lett mostanában negatív dolgokat különlegesként jelölni, a normálisat meg lefikázni.

Az tény, hogy nálunk az általános iskolában csak egy gyerek volt balkezes a 30 fős osztályban, akit a 60 éves nagymamája próbált felnevelni, mert apja lelépett, anyukája meg beteg volt, korán meghalt. Gondolom a nagyinak a legkisebb problémája volt, hogy a gyerek melyik kézzel tanul meg enni és írni...
Ezt megértem, de ettől még akkor is az a normális, ha jobbkezes valaki,
így kell nevelni. Mint ahogy arra is, hogy a narágot a lábára húzza fel és ne a kezére...
Ideális-e a teljesítőképesség szempontjából, ami papíron jónak tűnik? Muszáj-e ragaszkodnunk a napi nyolc óra munkavégzés hagyományához? Lehet-e a kevesebb több? A dilemma egyre nagyobb hangot kap, nem csak szakmai körökben, de már a közéleti vitákban is. Nem volt más választásunk: mi is körbejártuk…..
Az ezoterikus programnyelveken már túl vagyunk, ezúttal pedig egy valamivel praktikusabb válogatással állok elétek. Magyar és nemzetközi programozó fórumokon egyaránt visszatérő kérdés, hogy melyik programozási nyelvvel érdemes a szoftverfejlesztés rögös útjára lépni. Szeretnék bemutatni néhányat…..
Stílusficam Tökalsó 2016.10.06 09:11:00
  Úgy gondolná az ember, hogy az alap, hogy valaki nem mutogatja az alsóneműjét a köznépnek.. kivéve persze, ha intim viszonyban él valakivel, kialakulóban van valami, vagy „az egyik nagyon akarja, a másik meg épp nagyon menekül” típusú sztoriról van szó.. (jó persze vannak…..
A világon minden tizedik ember balkezes, vagyis dominánsan a bal kezét használja mindennapi tevékenységei során. Van, aki bosszantó, legyőzendő hátrányként éli meg ezt a tulajdonságát, más egyszerű adottságként, ami semmilyen hatással nincs az életére, és akad olyan is, aki az előnyeit is…..
Sajtkukac 2016.08.11 21:29:02
@dezsoke007:
Én pont arról beszéltem, hogy ha már át kell szoktatni, akkor már késő. Kezdetektől fogva ajánlatos a jobb kéz használatát tanitani, s nem rácsodálkozni a szülőknek arra, hogy "milyen különleges a mi gyerekünk", mert a bal kezével fogta meg először a kanalat...
Persze ha a sokadik próbálkozás után is a bal kezével csinál mindent, akkor rá kell hagyni, de hogy a szülők már az első alkalom után ráhagyják (ráfogják) a gyerekre, hogy balkezes, az szerintem elég felelőtlen dolog...
Reggel annyira gyorsan pattant ki a szemem, hogy szinte még láttam magam aludni. Alapvetően sem vagyok túl jó alvó, de koplalva még nehezebb jóízűen durmolni. Normális esetben, a nászút első reggelén a férfi teljesíti házastársi kötelességét, de mivel az éhség és Vader nagy úr, ezért drága…..
Néhány igen szép fotót találtam a flickriver-en tegnap. Egy részükről tudható, hogy 1976-ban készültek. és egy nyugatnémet turistacsalád fotói. A beszkennelt polaroid képek készítője ismeretlen (nekem azok tetszenek igazán, kicsit igyekeztem feljavítani a megfakult színeit is). Kérlek benneteket,…..
 Nős Pasikat jobban szeretik a nők? Néhány napja kaptam ezt a levelet, melyben az író egy érdekes és aktuális kérdést vet fel: vajon a nőket tényleg jobban érdeklik a nős pasik, mint a szinglik? És ha így van, akkor miért? És egyáltalán ez itt valójában a kérdés? Lássuk…..
Tudatos Vásárló már egy ideje gyanakodva tekintett a Coca Colára mint az üdítőipar vezérhajójára. Jó egy éve még - bolttól és akcióktól függően - nagyjából 240-280 forintba került egy kétliteres palack, ám az utóbbi időben inkább 320-340 forintot kóstált a cukros nedű.…..
Még mindig tele van a Facebook ezekkel az idétlen címekkel és rengetegen kattintanak is rájuk. Tudom, mert amint valaki kattint, meg is osztja egyből, sokszor a tudta nélkül. Emberek, gondolkodjatok, mielőtt kattintotok. A picsába már. Na, jöjjön pár példa, hogy mikre nem szabad…..
parisstyle Párizsi útikalauz II. 2014.10.05 20:06:50
1. Notre Dame A Notre Dame megtekintésére a vasárnapi mise a legalkalmasabb időpont. Gyakorlatilag színházi élményt kapsz a misén. A belépés ingyenes. Idén sajnos nem volt már ilyen, de tavaly külön sor volt a franciáknak, akik imádkozni mentek. (Legjobb ha ballonkabátban mész,…..
  ..
Sajtkukac 2014.03.08 13:24:58
@zladko:
Persze, csak közben meghízott, ezért átrakták ide...

Egyébként meg 1st class, de talán pont ezért nem sexy, nincs benne semmi izgi.
Naked Adriana 2014.02.26 06:08:39
 ..