Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tour_guider (régi) (törölt)

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre is elnézést a címért, de nem bírtam kihagyni. Az a helyzet, higy a House című, nálunk  is méltán népszerű sorozat eheti, amerikai részében az egyik szereplő kiszállt a mókuskerékből, mégpedig azért, mert a Fehér Házban kapott melót, ha pedig az embert oda…..
frissítés: magyar idő szerint 13:25-kor visszatért a Gmail. frissítés#2: a leállás lehetséges oka, hogy a Gmailben frissült az Offline funkció. Eddig 0.1-es verziószámmal volt elérhető ez a kiegészítés. A lehalás után viszont már 0.2-es verzió látható. Bár mások…..
Webisztán Bemutatom a zenekaromat 2009.02.21 10:47:00
A recept a következő:  1. Kattints rá a Wikipedia "random article" linkjére. A szócikk címe lesz a zenekarod neve. 2. A "random quotation" oldalon válaszd ki a legutolsó idézet legutolsó 4-5 szavát. Ez lesz a zenekarod albumának címe. 3. Majd a Flickren az…..
tour_guider (régi) (törölt) 2009.02.23 14:35:52
comment:com Ez van! 2009.02.04 17:24:00
Nem péntek van, hanem szerda, ráadásul különösen gusztustalan szerda, amikor mindenki szívesebben tölti az idejét otthon a tévé előtt, mint hogy kitegye a lábát az utcára, ahol teljes fegyverzetben tombol a brutális November. Szóval szerda van, de pénteki műsorral, sehol semmi,…..
Gordon Ramsay-t szeretjük, mert jó arc, habár néha még a mi ízlésünknek is sokat káromkodik, amikor valami szerencsétlen szakácsreménység elkúrja mondjuk a nyomorult rizottót, amiről egyszerűen nem tudjuk elképzelni, hogy annyira nehéz lenne elkészíteni. A rizottó mellett a…..
tour_guider (régi) (törölt) 2009.02.02 13:23:20
Ehhez különösebben nincs mit hozzáfűzni, a Collegehumor.com szerkesztői nagyon beteg emberek. ..
A TV2 hozta be Magyarországra a Scrubs című nagyon vicces sorozatot, és kezdte el kora délután duplarészekkel sugározni, de mint oly sok mindenre, erre is ráuntak a Róna utcában, és a negyedik évad végén abbahagyták a vetítését, úgy, hogy már csak egy rész hiányzott az…..
A mulitmédiás N79 két új változatát mutatta be a Nokia. Az N79 Active azoknak való, akik szívesen sétálnak vagy futnak a természetben, és közben szeretnék figyelni a pulzusukat. A mobilhoz adnak egy karpántot, amelyel a futó erősen magához rögzítheti a készüléket, és egy…..
Korábban írtuk, hogy a SciFi Channel az Atlantis kaszájável egyidőben jelentette be, hogy nem maradunk sokáig Csillagkapu nélkül, és zöld utat adtak a második spinoffnak is, ami a Universe alcímet kapta. Elsőként a főszereplő tudóst, Dr. Rush-t alakító Robert Carlyle nevét…..
Alig fél éve mutatta be a Google új favikonját. Akkor maga az alelnök, Marissa Mayer magyarázta a bizonyítványt. Sokan ugyanis nem értették, hogy miért kellett egy jellegtelen kék favikonra cserélni a régi beváltat. Valószínűleg a Google-nál érzékelték a negatív…..
comment:com Kés/alatt: január 6. 2008.12.31 14:15:00
Ehhez nem kell kommentár...
Csini rucit próbálgat egy szobalány, aztán szobalány-társaival együtt pezsgőzik egyet, majd amikor mindenki választott magának egy még csinibb rucit, szépen feltöltetik a pofijukat a nappaliban. Éljen a botox. Sajnos kicsit rosszul sül el a dolog, és Ms. Garcia (a szobalány) homloka…..
Ha van olyan sorozat, aminek nem én vagyok a célközönsége, akkor a CW tavaly indult tnisorozata, az itthon majd Pletykafészek címmel forgó Gossip Girl az: elkényeztetett New York-i milliomospicsák és menő csávók között zajlik a dráma, ki kit csalt meg, ki kinek tett keresztbe, és…..
comment:com Téli finálék 2008.12.10 11:37:00
Minden rendes sorozatfüggő tudja, mikor távoznak kedvenc sorozatai a képernyőről, de nem mindenkinek káptalan a feje. Ezért vagyunk mi, kedves olvasók, hogy segítsünk egy kicsit, íme egy lista a Zap2it.com-ról, ha valakinek kimaradt volna a kedvence belőle, szóljon, és ápdételünk.…..
A legutolsó adás legfontosabb eseménye nem is az volt, hogy kiesett Csősz Bogi, hanem az, hogy Kovács Áron szerint Csősz Bogi népszerűsége azután kezdett csökkenni, hogy megkapta a 'Rambóné' titulust Bódiéktól. Innentől pontokba szedjük a véleményünket. Egy: Bódiék elvileg…..
A Telihold szerelmesei című venezuelai televíziós sorozat legutolsó részének tartalmából: Gjon és a papagáj egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ám Pákó féltékeny a papagájra, de végül mégis újra összejön Johnny-val, mert egy csodálatos, romantikus éjszakát töltenek…..
tour_guider (régi) (törölt) 2008.11.08 18:11:29
Közös vizsgálatot indít az állampolgári jogok országgyűlési biztosa és az Országos Rádió és Televízió Testület a kereskedelmi televíziók délutáni kibeszélős műsorai ellen. Együttműködik a kibeszélő show-k jogszerűségének vizsgálatában az ombudsman hivatala és a…..
Cellanapló Olcsó lesz az egyik LG 2008.10.10 16:40:34
A gazdasági válság megfertőzte az LG marketingeseit, derült ki a cég pénteki sajtóközleményéből. Az írás szerint jövőre megjelenik egy nagyon olcsó érintőkijelzős okostelefon, az LG KP500. Persze benne lesz minden vonzó technológia, meg állítólag könnyen kezelhető lesz,…..
tour_guider (régi) (törölt) 2008.10.10 17:17:59
Most éppen az angolok kollektív agya dobta le az ékszíjat: egy üdítőital reklámfilmjének betiltását érte el pár idióta, mert úgy vélik, hogy az a fiatalkorú lakosságot szexuális életre buzdítja. A videón szereplő lány szerintük 16 évesnél fiatalabbnak tűnik, és ez így…..
tour_guider (régi) (törölt) 2008.10.09 13:00:02
comment:com Nagyot kapott a Tv2 2008.10.08 19:11:00
Megdöbbentő vereséget szenvedett tegnap a Tv2 az RTL Klubtól. Nem az a különös, hogy főműsoridőben a Fókusz és a Barátok közt is a tévé előtt ülők 39 százalékát kötötte le, amíg a Hal a tortán közönségaránya csak 29,6 százalékos volt. (Bár azért ez is szokatlan,…..
Az Európai Unió azt szeretné, hogy az összes elektronikai kütyü szétszedhető legyen, de épp csak annyira, hogy a felhasználók bármikor kicserélhessék az akkut. A tervek szerint nem feltétlenül kell olyan borítást tervezni, amely puszta kézzel is kinyitható, és amilyen a mobilok…..