Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oky

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikerült szenzációs interjút készíteni a Kurucinfo főszerkesztőjével. Csak nekünk! Igen, bármilyen hihetetlen is, de beszélgetést folytattunk a magyar fehér nemzeti és forradalmi sajtó legmagyarabb, legfehérebb, legnemzetibb és legforradalmibb legsajtósabb hírportáljának…..
Tóta W. Árpád írt egy karácsonyi bejegyzést egy éve, amelyben felhívta a figyelmünket az ókori Mithras-kultusz és a kereszténység közötti számtalan megdöbbentő hasonlóságra. Ha jól értem, a bejegyzés gondolatmenete kb. az volt, hogy 1. A Mithrasz-kultusz egy mese, ahogy azt…..
 Érdekes-e bármilyen bűncselekménynél, hogy akár az áldozat, akár a tettes milyen származású, konkrétan az, hogy roma-e vagy sem? Eldöntendő kérdés, lehet érvelni mindkét álláspont mellett. Maradhatunk annál, hogy bármely változat következik be, nem történik meg más,…..
Színház.hu Még több Beugró 2008.12.08 18:20:00
Tovább pörög a műsor az m1-en és a Comedy Centralon változó színvonallal ugyan, vannak típusfeladatok, amiből nehezebb ütős poénokat kihozni, de továbbra is üdítő színfolt marad a tévében. (talán a színfolt nem a legjobb megfogalmazás: vajon miért ennyire piszkosszürke hatású  a műsor? Mintha…..
Tehát lopott ünnepek ténye, ami felteszi a kérdést; a kereszténységben van egyáltalán valami, ami eredeti, nem lopott, plagizált, vagy átértelmezett? Kezdjük a sort karácsonnyal:  "Miért éppen december 24-én? Minden nép nagy ünnepségekkel búcsúztatja az óesztendőt és köszönti az új évet. Ezek…..
autózz! Van felfestés, de minek? 2008.12.01 12:12:00
Pepe rövid, ámde tanulságos történetét osztotta meg velünk, melyből egyértelműen leszűrhetjük, hogy még bőven van hova fejlődni. Ezúttal egy az úttest felfestéseit figyelmen kívül hagyó autós bosszantotta fel, de sokan vannak, akik hasonlóan lazán kezelik ezt a kérdést. A…..
Majmok Bolygója A kivégzésekről 2008.11.19 09:57:00
Nem tudom, miért fordult a nálunk ilyen brutalitásba a cigányság integrálása a modern társadalomba. A válság talán az oka, hogy egyes emberek, vagy emberek csoportjai öngyilkosok lesznek, másik részük pedig más embereken vezeti le a feszültségét. Úgy, hogy kivégzi(k) őket. Nem…..
Szinte már megható az az igyekezet, ahogy a Soproni próbál pozitív képet alkotni a magyar bohócligáról, vagyis az első osztályúnak nevezett futballbajnokságról. Nekik hivatalból hinniük kell ebben, hiszen amúgy feleslegesen költöttek volna súlyos százmilliókat arra, hogy…..
Elnézem Tomcat alias Polgár Tamás nevű úrnak a mai Népszabadság kiemelt helyén közölt színes fényképét, amint szerényen és illedelmesen, combjaira helyezett kezekkel, okos, figyelő tekintettel, de az ártatlanul megvádoltakra jellemző picike kis daccal mered a bírói pulpitusra,…..
 Tisztelt Rogán Antal Polgármester Úr!  Hittünk benne, hogy politikai véleménykülönbségeink ellenére is vannak közös értékeink. Hittünk abban, hogy bizonyos közös normákat egyikünk sem fog áthágni. Most azonban le kell számolnunk illúzióinkkal.  Ön az…..
Oky 2008.11.07 14:07:46