Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fijjona

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már nem bánom, hogy Bruce Willis vagyok, és soha nem vagyok beteg, de általánosba' (!) azért lettem volna gyakrabban. Olyankor legitim módon lehetett otthon herézni, és az iskolába indulás után kezdődő SkyOne műsorokból csemegézni. Csak ott volt Inspector Gadget, a magyaron…..
A sok budapesti témájú klippel már amúgy is erősen zenei irányba terelődött az Urbanista, de amire most találtam, az tényleg teljesen eredeti összekapcsolása a zenének és a városnak. A Majdnem Híres Rocksuli, meg a Budapest Bike olyan városnéző túrát szervezett, ahol bérelt…..
Az alábbi levél igen elgondolkodtató. Ha egyszer boldog a kapcsolat és a pozitív irányba halad, elmondjuk e a párunknak , hogy egyszer félreléptünk. Sziasztok! 3 éve éltünk együtt boldogan a barátommal, amikor ez az eset megtörtént velem, Annyit kell rólam tudni, hogy egy…..
Emlékszem, amikor megjelent, sokan kérdezték, hogy kit érdekel, már korábban is voltak olyan programok az Apple mobiljára, amikkel el lehetett érni a Skype szolgáltatását, pedig a márkanévnek jelentősége van: például nálam is csak az új programmal jelent meg a funkció a mobilban.…..
Délelőtt átmentem a könyvelésre. Elkezdtem a régi stílusban hülyíteni a csajokat. Észre vettem, hogy kinek változott a haja, meg ilyenek, kértem egy randit is, meg beígértem egy előléptetős dugást, ha majd én leszek a főnök… Közben a Kis Édessel nem nagyon…..
A szakítósblog első kommentelő szakítása. Vagy nem is volt semmi? A kép innen Sziasztok!   Jöhetne, a régóta olvasom a bloggot sablon. De én régóta kommentelek is, hát gondoltam megosztom a kommentelős ismerkedős, és végül véget, érős sztorimat. Kicsit vicces lesz, meg…..
Az ingatlanba való befektetést (tehát azt, amikor nem saját célra vesszük, "lakni", hanem más számára bérbe adni) régóta nem tartom helyesnek, de az utóbbi években tovább romlott a véleményem róla.Ennek három fő oka van:1. 2008. januárjában megváltozott…..