Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deealer

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nathanp kérdezte jártam-e tardán. hát én ugyan nem bazmeg, de körbekérdeztem hátha valaki, na azt az ogre mondta h szerinte ő igen, elbaszott sok gyökér van ott, abban viszont meg már biztos. akkori főnöke, aki többek közt karitatív tevékenységként a szerencsétlen rászorulókon…..
Tardai történetek Húsz 2009.02.25 06:00:00
A sörözős Peti eredetileg asztalos. A faterja is az. Ráadásul a nevük is frankón Asztalos, baszod. Egy időben az öreg folyton intarziákat csinált, ilyen faszom tulipánokat, meg a tardai tanács épületét stilizálva, sőt Budapesti Honvéd címert, mert katona korában hikomatosként…..
Tardai történetek Tizennyolc 2009.02.19 18:00:00
Cicuka hozzáment egy svájci faszihoz. Hallod, ilyen nimfomán pinával még nem találkoztál. Konkrétan nem nimfomán, hanem faszmán a csaj, de nem az a fajta, akit lekúrogatnak a Panoráma mögött a szemetes konténerek mellett, vagy télen a ruhatár hátsó részében, ahova ötszázért…..
Tardai történetek Tizenhét 2009.02.18 16:00:00
Ilonka lenullázott pár arcot a Panorámában. Ki más, mint a Kocka volt ezér' is a felelős. Kocka, bazmeg azért Kocka, mert amikor rááll a ritmuskockára a buliban, megáll egy oszlopnak támaszkodva, azt' négyzeteket rajzol a levegőbe a két mutatóujjával. Ott lehet hagyni órákon át,…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Vajon a nőkbe a hülyeség genetikailag van kódolva, vagy a szocializációjuk során tanulják egymástól?"Remélem, egyszer lesz rá lehetőségem, hogy elfogadjam a meghívásodat." Egy igazi gyöngyszem. Három év eltéréssel mondta illetve írta nekem egy-egy nő. Érdekesség,…..
deealer 2009.02.03 10:43:44
@Kanazawa: dehogy szomorú. azért nem csak fapinákkal találkozik az ember gyereke az éjszakában. kétségtelen azonban, hogy tele van fusztrált, meg nem értett, dacos, kihaénnem, magát felsőbbendőnek képzelő picsákkal. annyi a beteg nő, de annyi, hogy az csuda. ráadásul én - nem tudom ti ezze hogy vagytok - de csak olyanokkal találkoztam/volt dolgom eddig, akiknek mindnek volt egy komoyl defektje. vagy érzelmi instabilitás, vagy frigiditás, vagy baszómánia, vagy tudjaafaszom mi nem.... betegek na, ez az egy, ami biztos.
A Sirály nevű lecsoffadt helyen várom egy haverommal a színielőadás kezdetét. Odajön egy másik - alterkörökben népszerű - társulatból egy színésznőcske és elkezd beszélgetni a barátommal. Gondosan ügyel arra, hogy nehogy véletlenül akár egyetlen egy pillantást is vessen…..
Van viccesebb nácizós balos kultúrszamuráj Buda Péternél! Andrassew Iván csodálatos blogbejegyzésben gyalázkodik a Gyurcsány nyilvános hüppögéséről írott publicisztikám miatt. Ízelítő: "Remélem, hogy Szilyt is, Vidát is ágybavizeléssel bünteti majd az Isten,…..
mer ha az ember azt hinné, hogy büntetlenül átsóletozhat, borfesztiválozhat, cafekörözhet és tomgeorgozhat egy komplett hétvégét, hát nagyon téved.de ha mégis erre vetemednél, nagyon tanácsolom - így utólag - hogy semmiképpen se a csípős tom-yongot hagyd a végére.mert igaz…..
deealer 2008.09.18 17:09:09