Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karexxrookie

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
Ma délelőtt betoppant egy fiatal srác a szerkesztőségbe. Senki nem tudta, honnan jött, nem tudtuk, ki ő. Aztán kiderült, hogy Winkli hívta meg, mert ő egyszerűen kíváncsi volt egy napunkra, mi pedig - minden feltételezés ellenére - nem vagyunk olyan elfogadhatatlan gyökerek, hogy…..
Belsőség Csak vittük valamire 2010.07.22 11:07:00
Végre! Fennálásunk tizedik évére sikerült elérnünk a warez-portálokat dupla DVD-nkkel. A torrentet megállítani nem lehet, de aki valamit is számít, az úgy is megrendeli a shopból, féláron 2,5 ropiért egy bónusz bögrével. (Jeszenszky Zsolt, egy kis meló.)..
karexxrookie 2010.07.22 23:46:40
Kétéves családi autó kétmillióért, ráadásul dízel, megy is, és alig fogyaszt valamit. Mi ez, ha nem a magyar valóság? Vélemények az azonos című írásunkról...
Mozgalmas időszak közepén van a szerkesztőség.  Egyesek az irodában éjszakáznak, alszanak, mások otthon sem. Gőzerővel dolgozunk, hogy az olvasónak is legalább olyan öröm legyen a szülinapi zsúrunk, mint nekünk. Nem félünk feladatokat felvállalni, egy-egy jó, vagy annak…..
karexxrookie 2010.04.09 19:31:34
@ommm: a totalcar aruhazbol is lesz kint standotok?erdekelne par dolog ha lesz stand..kosze
A cím komolyabb kérdést feszeget, mint elsőre tűnhet, tán a végére önök is elgondolkodnak rajta. A lényeg az, hogy a Dekra jóvoltából próbálhattuk ki, aki szerződéses partnere a Transzport Stúdium cégnek, amelyik viszont a Fuvaros Tanoda jogutódja. Na, csak hogy képben legyünk…..
karexxrookie 2009.11.23 20:19:27
@mono99: nah az igen szimulator....1 iveco strallist befuggesztenenek ilyesmire..nah az volna a 20 milkas szimulator nem ez...de szorakozasnak nem rosz sztem ez se :D
Vili olvasónk küldött egy csodálatos linket a minap. Nem kellett volna, hiszen hosszú percekre visszavetette cégünk produktivitását. Először is itt a zseniális kisteher-mester. Helyenként ugyan közveszélyes, amit csinál, de nem tudtunk segíteni magunkon: az esti neonfényben…..
Olvasónk és egyben autóm megvásárlója totálkárosra törte a Subaru Forestert. Ennek a történetét meséli el, okulásképp mindazoknak, akik azt hiszeik, nekik mindent lehet. Kapnak a belső sávban szöttyögők is. Az ominózus napot megelőző három éjszaka igen rövid volt, a…..
Posztunk sztorija valamikor a 90-es évek elején kezdődik, amikor is a Kirkham fivérek, David és Thomas restaurálni kezdték saját Shelby Cobrájukat. Akkoriban történt, hogy egy barátjuk hozzájutott egy újjáépített lengyel sugárhajtású katonai géphez (minden valószínűség…..
karexxrookie 2009.10.16 19:08:26
Belsőség Már megint húsleves? 2009.10.14 05:57:19
  Mi lesz? Mazda3. Milyen színű? Fehér. Milyen motorral? Benzines, kétliteres. Legalább ennyi. Vélemények az azonos című írásunkról...
  Én biztos visszatekerném 120 ezerre – mondta Winkler, amikor meglátta a 320-ast, 2,7 millióért. A nepperek is így gondolják, mert hihetetlenül tartós. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség A középsúly bajnoka 2009.09.20 23:29:00
Érdekes és tanulságos hét volt, amit a Clio RS-sel töltöttem. Alkalmi utasaimnak, illetve azoknak, akik a hátulra szorultak inkább kínszenvedés, hiszen 185 centiméter felett - fejtér ide vagy oda - egy-egy durváb bukkanón bizony koppant a fejük. Bevallom, átkoztam az ország rossz…..
Azt hittük, a Brabus V12-es E-osztályának, a tuningautók Darth Vaderének hátsó keréktakaróját már nem lehet überelni. A limit nélküli autópályákon – amelyek megőrzésére egyébként aláírásgyűjtési kampányt szervezetek a szalonon – biztos számít valamit a…..
Lehet, sőt biztos, hogy Kelvin Burt sem egészen így képzelte el hétvégéjét az angliai Thruxtonban. 2007-ben járunk, a Porsche Carrera Cup aktuális futamán. Burt jól megcsípte a rajtot, majd a  Campbell-Cobb-Segrave kanyarkombinációban sikerül James Sutton elé kerülnie. A…..
Szemelvény a belső levelezőlistából: Tárgy: Pistának, szeretettel Feladó: Zoltán Tóth Dátum: 10:46Schumacher feszülős polóban promózza a Ferrari 458 Italiát. Tárgy: Re: Pistának, szeretettel Feladó: omm Dátum: 11:43Szájbak*rtan jól néz ki.És nem csak az. Gyönyörűen…..
A többi hír tömegében szinte elveszik az új 911 GT3 RS-ről szóló, de az igazi finomságot kedvelők azért biztosan rákattintottak. Mert ők tudják, hogy az RS nem csak egy Porsche, az RS egy 36 évvel ezelőtt született igazi nemesi család sarja. Az 1973-ban debütált Carrera RS által…..
karexxrookie 2009.08.19 21:35:27
Belsőség Határ a csillagos ég? 2009.04.16 14:49:00
Somi barátom pár fotója indította el a gondolatlavinát, amely végül is ezen poszt megírásához vezetett. Nem csoda, egy Bugatti Veyron mindig megmozgatja az ember fantáziáját. Ferdinand Piëch valóra vált lázálma mind a mai napig megosztja az autós társadalmat, ha nem magát a…..
A világgazdasági válság térdre kényszeríti a vállalkozásokat, a nagy multik sorra térdelnek meg. Elemózsiáért könyörög szinte minden neves gyártó. És halódik a motorsport is... Max Mosley semmit nem tesz ez ellen, áldásos tevékenysége csak nem akar véget érni, de az alábbi…..
karexxrookie 2009.02.10 18:49:59
@Lokvenc88: az bizonyos utolso kor amikor abban abizonyos utcso kanyarban orultem nagyon....30mpel kesobb mg infarktusom lett....de hat ilyen sincs midnen evben...tavaly es tavaly elott volt kielezett...iden szrintem nem lesz...es ez a buckazas franko volt..inkabb ez mint mondjuk f1.Izgalom sokszor a rajt +elso 2 kor...es a vege elotti 2 kor...van mikor arra ebredek :)
De azert en csipom az F1et is ck h ne legyen vita :)
karexxrookie 2009.02.10 21:56:34
@Lokvenc88: esetleg nem tudod hol lehet neten keresztul jegyeket venni a ringre az iden?
Szivesen elmennek epp ra fogok erni..es hat mindig is ki akartam menni 1 futamra.Amugy lattatok a Red Bull animaciojat?....sztem, nagyon ott van es vilagossa valt h mer olyan rohadt rondak az idei autok...es vegre imet slick.
karexxrookie 2009.02.11 16:02:43
@vacsad: big ig thx neked infoer...fizeteskor megprobalok foglalni....remelem fizeteskor osszejon
Szerda délután küldte át TéZé az alábbi videót. A tárgyban mindössze ennyi állt: Erősen kéne. Hyundai. Először azt hittem, csak kissé megnyomta agyát a sok hibridautó és a céókettő, de miután megnéztem a videót, én is csak egy halk vazze-t nyögtem ki magamból. Uff, a…..
Nem biztonságos, kényelmetlen, zajos, szűk, lényegében semmilyen komfortigényt ki nem elégít. Ráz, dobál, szeles, nyitott. Pár dolgot mégis tud: kanyarodni, menni és fékezni. Egy igazi rétegmodell. Imádom, rajta aludnék, főznék neki, kenegetném. Egyszer megveszem. Ha nem is egy…..
karexxrookie 2009.02.09 16:32:19
Belsőség Nem zörög a haraszt 2009.02.06 15:30:00
Talán már önökhöz is eljutott a hír, hogy a mindenki által fantasztikusnak és hiperjónak tartott Nissan GT-R erőátviteli rendszerével nincs minden rendben. Eleinte csak elvétve, innen-onnan jött egy kósza hír, hogy a rajtelektronika nincs a helyzet magaslatán (ezzel kapcsolatban az…..
karexxrookie 2009.02.08 01:22:01
@gt-r: ne baaaa' h lelazul a csavar az A-nyocon'. :OOOO
Sok uj szerias autonal vannak eleinte szeria hibak(lasd elso generacios Focus) de van amit lenyel a ceg gariba...van amit nem.A Nissan meg tul nagy hacacaret csapott a nordschleifes koridok dobalozasaval..es innen ered h mindenki rola beszel.reklam ez is csak kicsit off.Ugy h sztem nem kell it szapulni ....nekem bejon kulsoleg...epp ugy mint a C6os Corvette.
Majd kerunk hasznalttesztet meg dizel kombit ebbol is :DDDD
karexxrookie 2009.02.08 09:53:35
@qualitaet: a csocsos dologban igazad van...de abban is h kezelhetoseguk az erosen szinvonalon aluli....bar azert en ugy gondolom 1 Corvette Z06(C06)-osnak azert mar nem olyan tre a kormanymuve ha a nordschleifeni 3ik vagy 4ik legjobb korido az ove....de minden masban viszont igazad van.De mi hasznalt tesztet akarunke s dizel kombit yee :DDDd
Belsőség Áldott légy, Vitarám! 2009.02.02 02:12:00
Lehet, hogy az autódnak lelke van? Bali szigetén biztosak ebben, ezért évente egyszer megköszönik a hagyományos és modern igavonók szolgálatát. Csak akkor nevess, ha sose paskoltad még hálával telten a kocsid farát! Szentelt víz a családi Grand Vitarának Az Indonéziához tartozó…..
Belsőség Élmény. Zacskóban? 2009.01.28 15:45:00
A pályán elért eredmények túlszárnyalták legmerészebb elképzeléseinket is.Ezt nyilatkozta a 45 éves Michael Pettitas, mikor 15 évnyi kutató- és fejlesztőmunka, valamint 4 évnyi bürokratikus szélmalomharc után végre-valahára forgalomba állíthatta és tesztelhette járművét. A…..
karexxrookie 2009.01.28 21:39:08
En vennek ilyet:www.daciaclub.ro/galerie/displayimage-466-18.html
aztan felujjitanam es feszitenek benne mint allat.Ritkasag
Kedvcsinálónak íme egy rakás káprázatosan szép fotó a Delugan Meissl által tervezett épületről, és a benne megcsodálható ikonikus autókról. A prototípusok, Le Mans és Monte Carlo győztesek, híres és hírhedt modellek tárháza kötelező program minden márkarajongónak, vagy a…..
Belsőség Tót garázdák 2009.01.27 08:30:00
A minap ismét együtt dolgoztunk Árpáddal. Sajnos kamerát is vittünk. Az eredmény vasárnapra várható.Majdnem jó volt...
karexxrookie 2009.01.27 19:08:41
@series_one: de kerlek ez eletmodmagazin.Autobuzik eletmodja napi szinten :D
Az a lokos meg....kukas bagazsa :D