Regisztráció Blogot indítok
Adatok
belzebubó

0 bejegyzést írt és 2054 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma hajnalban 91 éves korában elhunyt a független Szingapúr megalapítója, Li Kuan Ju. A sokak által diktátornak, elnyomónak tartott keménykezű politikust a világ vezetői mégis Ázsia legendájának, igazi példaképnek tartották, például Obama amerikai elnök. Lee azonban nincs…..
belzebubó 2015.03.25 16:22:32
@pitcairn: Anna ellenre amit leirtal es igaz de nem a teljes igazsag ez is nagyon elgondolkodtato: edition.cnn.com/2012/11/23/world/asia/singapore-emotions-gallup/
www.thewire.com/technology/2012/12/singapore-saddest-nation-earth/60232/
Tudom, hogy Magyarorszagon is azzal stresszelik a nepet, hogy Europa legpesszimistabb es legszomorubb nepe, de ezeknek sikerult a vilagelsoseget megszerezni. Vilag legmagasabb GDP-je, rend, fegyelem, Lee kiraly mintaallama ellenere.
belzebubó 2015.03.26 05:28:27
Mivel 6 het az itteni szulesi szabadsag. Amikor elmeselem Europaban milyen, mondjuk Svedorszagban, nem ertik szerintem azt hiszik hazudok. Fizetniuk kell a felvett hiteleket a lakasra, ha elmegy gyereket nevelni, akkor kiesik egy fizetes. Ezert nem szulnek. De az azsiai orszagokban sokszor azert is szultek ennyi gyereket regen, mert a gyerek tartotta el a szulot kesobb. Nem volt nyugdijrendszer. Most mar van, de csak a fiatalabbaknak. De a mostani nyugdijasok kozott is van, aki 85 eves irastudatlan, akkor meg amikor ezek voltak fiatalok, sok irastudatlan volt, nem volt olyan allasuk, hogy felre tudjanak tenni, ezeket mind a gyermekeik tartjak el vagy ehberert asztal torolgetnek a street food kajaldakban. Meg most is latok sok irastudatlant, hozza a bankos ugyintezo a tintaparnat...
Raadasul Lee kiraly berakta oket ezekbe a kalitkakba, ahol 6-8 ember el egyutt, mivel a nyugdijasok nem tudnak sajat lakast venni, a gyerekeikkel, unokaikkal laknak, akik meg szerintem azert ilyen depressziosak, mert a vilag egyik legsurubben lakott varosaban, 20 emeletes kalitkaban kenytelenek elni hatodmagukkal es eselyuk sincs ilyen borzalmas dragasag mellett arra, hogy ebbol kitorjenek. Jelenleg a BBC felmerese szerint Szingapur a vilag legdragabb helye.
www.bbc.com/news/business-26412821
Sajnos a mentalitasuk miatt pedig borzasztoan szenvednek attol, hogy nem tudjak ezeket megngedni maguknak. A vilag egyik leganyagiasabb nepe.
en.m.wikipedia.org/wiki/Five_Cs_of_Singapore
A feher kulfoldiekkel szemben pedig ezert erezheto a xenofobia igen erosen, foleg az irigyseg miatt, hogy azoknak van autojuk, condoban laknak, cash is van es clubokba jarnak. Nekik ezek a legfontosabbak az eletukben. Ezeket szeretnek ok is es azt hiszik azert nincs,mert mi expatok, elvesszuk toluk a munkahelyet. Azt nem latjak, hogy naluk nincsenek olyan olajmernokok, furotorony szakemberek hajomernokok, vagy aerospace engineerek, ( nem tudom mi magyarul) akik alkalmasak lennenek ezekre a munkakra, ezert kell a feher ember, foleg specialis mernokok ide, ahol a vilag legnagyobb olajfinomitoi es hajoforgalma van.

en.m.wikipedia.org/wiki/Five_Cs_of_Singapore
Cash, credit card, condo, car, country club- ez a legfontosabb, hogy a stauszukat megmutassak. En kerdeztem toluk, miert ennyire fontos ez. Egyszer egyik nagyon oszinten elmondta. Te feher vagy kek szemu, szoke, europai ahonnan minden szarmazik, az egyetemes kultura alapja. Te mindig az leszel. En kinai. Van belolem meg egy millard. Raadasul osszekevernek a szarazfoldi kinaiakkal ( azokat ezek itt nagyon lenezik) ahogy kiteszem a labam innen. En ugy tudom megmutatni, hogy vagyok valaki, ha magamra aggatok draga ruhat, autot es meno helyen lakom. Egyebkent meg szarba se vesznek az azsiai materialis tarsadalmakban. Te ha kimesz egy gumipapucsban akkor is feher ember leszel aki idehozta a fejlodest, ti vagytok itt a mernokok, ha valami problema van mi hivjuk az " ang moh-t" ( feher ember) , hozzatok a penzt, ti tudjatok megszervezni, hogy mukodjon egy kikoto vagy repter vagy repulo. Nekem ehhez, hogy valaki legyek, kellenek ezek a kulso dolgok. Viszont nincs ra penzem, hogy megvegyem ezert frusztralt vagyok.
Aki azert ide eljut, a helyiek kozul, hogy felfogja az idegengyuloletenek motivacioit, az nincs sok.
Az újabb tematikus hetet lezáró szavazás vészjósló eredményt hozott, a többség szerint ugyanis Fanni a legesélyesebb arra, hogy médiaszemélyiséggé váljon. De legalább ennek bekövetkezte előtt még vár ránk néhány biztonságos hét, ameddig csak egy BeleValó-ban…..
belzebubó 2015.02.09 11:52:26
@hannamontanna: Tegnap visszanéztem egy éjszakai adást, azt hiszem a csütörtökit, Dóri éjjel betolt két tál bablevest és egy tortillát. Mindezt hajnali fél 2-kor.
Ha őszintén számot vetünk az életünkkel, akkor be kell vallani, hogy mindannyian éltünk már meg szürreális részeg veszekedéseket, de amilyet a tegnapi összefoglalóban a villalakók produkáltak, arra még a sokat tapasztalt, lepukkant kocsmák előtt üvöltöző alkeszok is…..
belzebubó 2015.02.04 16:41:39
@-pkata-: amikor Denisz mondja gúnyosan Dóri sírása közben, utánozva Fanni hanghordozását, hogy " nem szeret"
Fanni ismét pucsít a kamerának Dóri fölé hajolva, majd hátrafordul és repül a köpet.
Felfokozott hangulat a stúdióban, fantomképek, üdvrivalgás. A helyszíni hangzavar alapján Dennis jön vissza. Nem akarok spoilerezni, de ez az ész és az ösztön gigászi csatája, amiből csak egy jöhet ki győztesen. És ha az intelligens emberekkel útnak indított, aztán még start…..
belzebubó 2015.02.02 13:58:49
@sélli_: Meg Zsu párbaja előtti napon az on-ban is emlegette a nagymamáját, hogy mindenről ő jut eszébe, mennyire hiányzik neki. Zsunak öntötte ki a lelkét többször a nagymamájával kapcsolatban. Pár hete volt, csak ezeket sosem vágják be. Ettől még tuja, de ő többször emlegette a nagyit az éjjeli on-okban.
Lilu fekete miniben, Bencus a szokásos farmeringben kezdi a műsort, és ironizálnak menten, eddig minden párbaj rémesen szoros volt, mondják, de majd most. Az állás, mint kiderül, 52-48, már ha kerekítünk egy kicsit, ami nem áll túl messze az én általam jósolt 55-45-től. Ugyan nem…..
belzebubó 2015.01.19 16:34:08
@Krétagarbó: tegnap többször emlegette, hogy neki Denisszel van meccse, majd a végén. Azon agyalnak, hogyan jusson el addig Dani. Azt mondta Fanni-Dani vagy egy finálé közeli Denisz-Dani jár neki. Abba beleállna.
belzebubó 2015.01.19 16:36:06
@-pkata-: tegnap Robin és Dani azt fejtegették, hogy Laci a tinilányok szavazatai miatt jött vissza.
belzebubó 2015.01.19 16:52:05
@lukacstoncsi: nem esélyes rá most, de ő menne Edinával, ha sikerül. Ha nem most, akkor legközelebb. Dani meg Fannira hajt. Azért provokálja szerintem már most.
A tegnapi nagyszerű törökországi poszt után fokozzuk a tempót és a távolságot, mai úticélunk ugyanis a világ egyik legbiztonságosabb, legtisztább (felmossák az utcakövet!) állama, valóságos adóparadicsom, ahol rend van és fegyelem, alacsony adók – és persze mindennek a…..
belzebubó 2013.09.14 10:39:55
Jó régi poszt, de pár lényeges dolog kimaradt. 8 éve élek Szingapúrban.
Autóárak: világon a legmagasabbak, jelenleg egy Suzuki SX 4 20-21 millió forint. Folyton változik, havonta a rendszer miatt (bonyolult leirni), sgcarmart.com-on ellenőrizhető.
Jelenleg 40-50% befizetővel vásárolható 5 éves részletre motor nagyságától függ, hogy 40% vagy 50% a befizető. 2013-as törvényi változások miatt és ez a használtakra is igaz, 5 év részletre max.
Egy lakás havi bére normális helyen condoban 4-5000 SGD minimum, ami 7-900.000 Ft.
Oktatásról nem tudom miért mondják, hogy milyen magas szintű, mert ahogy fehér emberrel kerülök kapcsolatba, nagy levegő és közlik végre egy értelmes emberrel beszéltek, nem vagyok-e ang mo...Kutatóik a világ többi országában még a legprimitivebb szintet sem ütik meg, ha tud valaki pl. a Karolinskán szingapúri egyetemi tanárról, aki Szingapúrban végzett, az szóljon.
A csajokról nem tudok mit mondani, fehér, szőke, kisportolt nő lévén én azt látom van azért igény európai fehér csajokra, (akivel még talán beszélgetni is tud) igen nagy.
Kaja néha unalmas a szójaszósz ez igaz, én személy szerint is unom.
Az ország szociális rendszere még megért volna pár sort, mivel kritikán aluli. Én személy szerint egy társadalom fejlettségét ez alapján kategorizálom, hogy bánnak a fogyatékosokkal, öregekkel, elesettekkel, Szingapúrban kb. sehogy. Mindezt úgy mondom, hogy hosszú évek óta jószolgálati alapitványokat és árvaházakat segitek.
Hadseregre nem tudom minek költenek ennyit mivel semmiféle erőforrással nem rendelkezik Szingapúr és mivel napi kapcsolatom van ezredesekkel, volt katonai atassékkal, ha úgy igazán elbeszélget velük az ember, ők sem értik, van vagy 100 gépük, (Mo-on azt hiszem van 8 Grippen???) amit főleg azért vesznek az USA-tól, hogy jóban legyenek velük. Repülni nem nagyon tudnak úgysem.
A hadkötelezettség 2 év, ennyi lúdtalpas, beesett mellű, nyomi férfit sehol nem látni ez tény. Egyszerűen szánalmas ha végignéztek egy csapat gyakorlatozó katonán az East Coast Parkban. Nálam 2o évvel fiatalabb vakegér srácok 1 km-t nem tudnak a tempómban futni, sajnálom őket nagyon. Ipad és telefonnyomogatás után kiterelik őket edzeni és ott esik össze...Mint megtudtam az iskolában a tornaórán főleg ülnek. Most jött pár magyar tornatanár és továbbképzést tartottak a szingapúri tornatanároknak, hogy mi a tornaóra. Ezt konkrétan tudom. Ha bármelyik ország nekiindulna ezeknek nem sok esélyük van 1oo géppel se.
Amikor megdöbbentem, hogy semmi fogalmuk sincs a térképről, helyi pilóta ismerősöm közölte, sajnos náluk az iskolában nem sok mindent tanitanak földrajzból. Gyakorlatilag ő ha nem pilóta lenne, ő se tudná, az iskolában nem látott Európa térképet, a szingák nem ismernék fel Európát. Az oktatás tömjénezése a posztban teljesen érthetetlen, különben is miért lenne itt ennyi expat havi átlag 18-20.000 dolláros fizuval, ha olyan jólképzettek lennének a helyiek? Egy tanitási óra 18o perc, az iskolákban ahová a helyiek járnak nincs légkondicionáló se. Az óraváltás úgy megy,hogy szünet nincs, tanár ki, másik tanár be. Aki megteheti ausztrál vagy angol egyetemekre küldi a gyerekét.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});     Hajlamosak vagyunk a saját országunk helyzetét sokkal rosszabbnak látni, mint amilyen. Nem politizálok, utálom orbánt meg a retyerutyáját, tényleg mindent elkúr gazdaságilag, amit csak, lehet, lop csal hazudik, ahogyan az…..
belzebubó 2013.06.02 10:39:19
@DuBarry: Csak par kommentet olvastam el, es a Jaksity cikkben nem talaltam meg ezt a reszt, ahol a szingapuri ember boldogsagarol ir, csak Lee kiraly ( itt gunyosan igy hivjak) rendszererol, de ha ilyet leirt Jaksity, akkor nagy bajok vannak tajekozottsagaval. Sajat maguk bevallasa szerint is a leg"grumpy"bb, legfrusztraltabb nep. Folyton" be happy" kampanyok vannak, meg szivecskeket meg lufikat osztogatnak a metroban, hogy romantikus hangulatba hozzak a nepet, hatha tobbet fognak kufircolni, mert olyan frusztraltak, hogy nem all a cerka se.
"Famous condom maker Durex released the Global Sex Survey 2005 results, and Singaporeans are "not interested" in sex. In the 2004 survey, Singaporeans had sex 79 times per year. Singaporeans had sex 73 times only in 2005!

The Japanese continue to rank the last in the global sex survey, with an annual average of 45 times. This means the Japanese have less than 1 session of sex per week.

The Greeks trash the French this year, and was crowned the most sexually active in 2005, with an average of 138 times per year. This is twice that of Singaporeans. The 2nd position belongs to Croatians with an annual average of 134 times while the French were ranked 6 this year with an annual average of 120 times of sex."
http://therealsingapore.com/content/why-singaporeans-are-angry-and-unhappy-–-and-what-government-needs-do
'reason why we are ranked as the people with the least emotions and least positive emotions?
7 ev alatt nem emleszem, hogy valoban felszabadult, komplexusok nelkuli szingaval talalkoztam-e. Es mondom ezt ugy, hogy 7 eve egy motorosklub tagja vagyok es a Harley tagokra sehol a vilagon nem jellemzo a befeszultseg. Ezeknek itt ez megis osszejott. A feher emberrel szemben pedig meg jobban hatvanyozodnak a komplexusaik. Semmi osszefugges nincs a bankszamlajukkal.
belzebubó 2013.06.02 11:31:03
@DuBarry: Mert ezt irtad: "Tartom, hogy központosított vezetés kell, de egy olyan vezetővel, aki felméri, hogy akkor jár jól, ha boldogok az emberek, ahogy Jaksity is írta a szingapúri emberről. "
Csodálkoztam, kerestem a cikkben, hogy tudta Jaksity egy mondatba illeszteni Szingapúrt meg a boldogságot :D
Kis ország (nulla erőforrás, piros pont a térképen, erőtlen)+kis cerka (frusztráció) +nagy diktatúra (nem számit senki szava, pl. öngyilkosság, sztrájk büncselekmény, börtön jár érte) kombó eredménye ez röviden.
Tök boldogtalan nép és nagyon nagy társadalmi probléma ez, sokat foglalkoznak ezzel a médiában itt.

Singapore is well known for being one of the richest countries in the world. She has the 6th highest GDP per capita in the world and boasts having the highest percentage of millionaires in its population. According to a BCG report, 15.5% of Singaporeans are millionaires, outranking Switzerland (9.9%) and the United States (4.5%).

Yet, a recent Gallup report shows that Singapore’s citizens are the unhappiest in the world. In fact, Singaporeans are less happy than the populations of North Korea, Iraq, Haiti, Afghanistan, and Syria- places where people are starving or being bombed to death!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Miután érdekel, hogy mi történik, ha ezt-azt esszük, megnéztem néhány rák statisztikát a világon. természetesen mi magyarok nagyon elöl vagyunk sok ráktípusban (másokban viszont nem, szóval a mi életmódunk is jó azért…..
belzebubó 2013.01.21 11:40:23
@Niurka: Egy OECD felmeres szerint, szinte ok dolgoznak a szinte legkevesebbet. Az mas, hogy milyen az eltoltott ido es a hatekonysag ranya. Azsiaban borzalmasan rossz ez az arany egyebkent.
stats.oecd.org/Index.aspx?DatasetCode=ANHRS
Gorogok 2000 ora vs. nemetek 1400
@DuBarry: 95% nem dolgozik, a fennmarado 5% is csak papiron, mert minden ceg csak ugy mukodhet ha helyi neven van 51%-ban. Delben kelnek, cseledekkel szolgaltatjak ki magukat, sportolasrol sose hallottak.
Azsiaban sok a frusztralt nem is ketseges, majd ha idejossz, tanulmanyozhatod a droid eletformat.
belzebubó 2013.01.21 16:33:06
@Niurka: Persze, ezért irtam, hogy a hatékonyság kérdéses. Ide Ázsiába sok európai gyártó jött, főleg Kinába. Konkrét számot tudok, az SKF hatalmas svéd csapágygyár, Kinában 1:6 arányt tartott évekig. Mindezt úgy, hogy a svéd melós évi 6 hét szabit kapott. Kinában 6-szor több melós kellett mindehhez. Amikor ismerős a D-K-ázsiai igazgató, ezt 3 év alatt ledolgozta 4-re, volt nagy bónusz, aztán nagy buli a lakásán, onnan tudom, hogy mennyit ér a munkahelyen eltöltött idő és a hatékonyság. A kinai is, időben sokkal többet eltölt a melóhelyen, de a selejt, meg egyebek miatt nem olyan fényes ám a hatékonyság.
Azért ezen az OECD jelentésen eléggé csodálkoztam.
Chez DuBarry Arany háromszög 2012.11.10 21:10:21
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Indiát lehetetlen egy hét alatt befogadni, de nekem sokára lesz három hetem ilyesmire (remélem, mert ebben az állásban ez lehetetlen). Tudni kell rólam, hogy viszonylag nyűgös típus vagyok, nehezen viselem a hosszú repülést, a nem jó…..
belzebubó 2013.01.15 20:09:21
@Niurka: És mindemellett brahmák, azaz a legfelső kaszthoz tartoznak. Tehát nem érinthetetlenek, aki csoda folytán meggazdagodtak, hanem a legfelsőbb kaszthoz tartoznak. Hinduk mert születetten azok, de áttértek katolikusnak.
Az anyja a menyasszony horoszkópján rúgozott pár napig, hogy nem tudja, hogy aznap amikor született 26 éve apály vagy dagály volt-e, mert ez rettenetesen fontos neki, és nem értette meg,miért nem emlékszik az anyóspajtás, mert ők a születési lapra ezt is felirják. Mama szülész-nőgyógyász. Erre a papa teljesen kiborult, hogy már megint horoszkópozás van, és megint ezen megy a kattogás, pedig ők milyen tanult család, kicsit szégyellte is anyut előttünk és megmondta neki, inkább örülne, hogy boldog a fia és nem úgy kell házasodnia mint a többi százmilliónak, hogy kinézik a szülők az asszonyt. A menyasszony biológus Phd hallgató Szingában, de lehet, hogy nem megfelelő anyu szerint, mert mi van ha apály volt 26 éve aznap? És az valami termékenység miatt nem jó :D
A családban 2 gyerek van, nem gyerekgyártó a mama, mint a legtöbb családban.
Apu maga vezeti a kocsijait (nagyon, nagyon ritka Indiában ezen a szinten) és ő főzte a vacsit (szerintem ilyen nincs is még egy arrafelé) amire minket meghivott a házába. A cseléd csak bevásárol. Volt belőle 5 a házban, de abból 2-3 csak azért van, hogy ne haljon éhen a családjuk. Anyu közölte 27 éve nem főz :D Vicces egy család voltak. És limoncellót ittunk a vacsi végén, mert az olyan nagyon európai dolog és a főzésről csevegtem milliomos apuval mint két vénasszony olyanok voltunk a férjem szerint. Ha ezt valaki elmeséli nekem, tuti nem hiszem el egy ilyen rasszista, szexista országban ez elképzelhetetlen szinte.
belzebubó 2013.01.15 20:41:05
@Scala: Madras, most Chennai a neve. Tengerpart, dél,Kerala mellett. Azt mondta azért támogatja a katolikusokat mert azok nem kaszt szerint tanittatják az érinthetetlen gyerekeket meg az árvákat és nem rasszisták. Gigaméretű Teréz anya kép a falon, karácsonyfa a nappaliban, mindenhol keresztek. Igen, ott muszlim kevés van, ott több a katolikus. Ott volt az esküvőn az Indiai McDonald franchise tulaja aki egyben az MGM nevű hajóvállalat tulaja (sok ilyen konténerszállitót láttam itt felénk a tengeren, nagyon nagy cég) és a vőlegény apja mondta, hogy ő jó ember de stroke-ot kapott sajnos (láttam,hogy nehezen mozog,mellettem ült a bizniszen,Szingában kezelteti magát, itt él tök véletlenül egy gépen mentünk, akkor nem tudtam ki ő és, hogy a kománk esküvőjére megy, csak amikor kiszálltunk láttam,nagyon nyüzsög mindenki körülötte tolószékkel meg külön orvos jött a géphez) és ő rengeteg pénzt adományozott a szegényeknek, de mivel alig tud beszélni, járni, a fiai vezetik a céget, akit rossz emberek,nem adakoznak,nem is hivta meg őket csak az öreget.
Chez DuBarry FYI 2012.12.19 22:53:57
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Vannak korszakaim, amikor baromi sok supplementet eszem, éppen nem ilyen van. Most csak vitC, hyaluronsav, msm és pueraria mirifica, plusz q10-szelén, mert azt küldtek, ilyet nem vennék. Viszont hamarosan érkezik egy nagy szállítmány, hogy…..
Chez DuBarry Afrikai fekete szappan 2012.12.03 16:59:51
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});   Régen szemezek a fekete szappannal. Mindent szeretek kipróbálni, amit több száz éve messzi tájakon használnak, a szappanokhoz pedig különös vonzalom fűz. Nem régen kezdődött, talán négy éve, amikor kaptam egy Erno Laszlo…..
belzebubó 2012.12.17 08:26:51
@Niurka: Nekem nagyon bejött ez a kollagénpor, de a zselatinból amit Dubarry ajánlott előtte, én kb. feleannyit szedtem. Ehhez a kollagénhez van mérőkanál a dobozban, a zselatinból kiskanállal ettem és nem éhgyomorra. A kollagénre rá volt irva, hogy éhgyomorra kell enni. 10 dollár 200 gramm. 25 gramm Horváth Rozi azt hiszem 170 Ft. körül van. Ezt a Neocell-t otthon is árulják, 8000-ért.
Olvastam az iherb-en, hogy MSM-mel és hialuronkapszulával szedik arcra, én is igy tettem, és nekem nagyon jól működik. A zselatinhoz nem ettem MSM-et ilyen nagy mennyiségben (3-4000 gramm/nap+C vitamin 3000 gramm) tehát mások voltak a körülmények, lehet azért ilyen pozitiv a változás.
Majd Dubarry remélem beszámol, hogy most bedumálom magamnak, vagy tényleg ennyire jó.
Olyan olcsó volt az MSM is, hogy azt is rendeltem a kollagénnel együtt és a shipping ide csak 4 dollár (valami Asia Express nevű céggel száálitják ide), 1 hét alatt megkaptam de a változást szinte azonnal, 4-5 nap után láttam. A zselatinnál nem láttam ezt, de abból kevesebbet szedtem és csak 750 gramm MSM-mel szedtem. Van aki 15.000 grammot tol az MSM-ből a kollagénhez.
Napi 200 gramm hialuron, 3000 gramm MSM+3000gramm C vitamin és egy mérőkanál kollagén kombó nekem nagyon látszik.
belzebubó 2012.12.17 14:12:21
@DuBarry: www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Hyaluronic-Acid-With-Chondroitin-Sulfate-180-Capsules/23083
Ezt vettem, 180 kapszula. Napi 2-őt ajánlanak abban 100 gramm van, de intenziv kúra esetén 4-et ajánlanak, ami 200 gramm hyaluron. Akkor kb. 50 napra elég egy doboz. Ebben van még ugyanolyan kollagén is mint a Neocellben de csak 1000 mg.
Olvastam a lúgos vizes posztot de itt nem találtam lúgos vizet, csak cégeket akik eladnak olyan gépet amit otthon felszerelsz és csinálsz lúgos vizet.
belzebubó 2012.12.17 14:50:45
@DuBarry: Köszi! Akkor majd a japán-koreai boltban megnézem. Azoknak van külön boltjuk.
Chez DuBarry A jó házasság titka 2012.11.24 15:13:31
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Vannak jó házasságok. Nem is annyira kevés, tíz százalékra saccolom. Néhány gondolat arról, hogy mi ezekben a közös. 1. Legalább az egyik feltétel nélkül szereti a másikat, így elvállalja a szülő szerepet kettejük…..
belzebubó 2012.11.28 01:18:42
@mici˙: Kinaban a 08.08.08. ment. A tobbit nem tudom, iker vagyok ketpeteju ( meg abbol a korbol amikor nem direkt gyartottak oket elore rendelve hollywoodi modra) es ezert kenyszercsaszaros is.
belzebubó 2012.11.28 13:29:13
@Niurka: Jön a monszunszezon, de ma sütött a nap.
Egy sztori Las Vegásból, az Aria Casino egyik asztalától.    Richievel pókerezünk, elbukik egy nagyobb kasszát és felszólít, hogy kísérjem el rulettezni, mert már csak abban látja ma este a feltámadás esélyét. Nem kellett kétszer mondani, szeretem az ilyesfajta…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
 Nagyon furcsa, és nagyon hatékony szer a pueraria mirifica, és azért írok róla, mert ez a cucc nem viccel, nagyon kellemetlen is tud lenni, amit a gyártók és a forgalmazók sohasem fognak leírni. A pueraria mirifica egy thai gyógynövény. Ahol nő, és rágcsálják a nők, jobban…..
belzebubó 2012.07.04 03:22:12
@amaia: Én abbahagytam a fent leirtak miatt. Emelni akarsz? Szerintem ezt nem kéne szedned egyáltalán. A bőrömön is rögtön látszódott a változás, de 26 évesen nem lesz nagy változás a bőrödön. Felboritja a ciklust és előbb-utóbb a saját tested ösztrogén hormon termelése le fog csökkenni. Az meg nem árt, ha van, ha gyereket akarsz, ezért csak miután túlestél ezeken, akkor kéne szedni.
belzebubó 2012.07.04 13:55:21
@amaia: Nekem 2 het szedese utan csuszott a ciklusom 5 napot es nalad tobb mint 10 evvel vagyok idosebb.. A mellem mostanra 3 centit csokkent es ez szinte azonnal miutan abbahagytam. nem tudom a ciklus visszaall-e, de mejd referalok. Most olyan, mintha sosem szedtem volna. Sajnos. Csak ram annyira hatott, hogy kisse megijedtem.
belzebubó 2012.07.11 03:13:25
@amaia: Nem hiztam a hasamra, csak felpuffadt nagyon kemény volt a hasfalam. De ez elmúlt amikor abbahagytam.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});   ..
belzebubó 2012.07.09 16:45:21
@DuBarry: Be is csomósodhat állitólag, aztán kapargathatja, de csak műtéti úton. Tudom ezt, mondta nekem, azért is kaptam olyan keveset.
belzebubó 2012.07.09 17:12:23
@DuBarry: Nekiálltam olvasni. És tényleg megtörtént, hogy a Juvederm bekötött az arcába! Azt hittem, csak ijesztget a tantim!
belzebubó 2012.07.10 02:44:35
@pearlszem: Ezt azert csinaljak, mert ha kinyit egy ampullat, az egy embernek altalaban tul sok. Igy amikor botoxozas van es kinyitjak, aznapra egyszerre tobb embert behivnak. Egy eleg 3-4 paciensnek altalaban. Pl. Csak homlokra siman eleg 4- nek egy. Ilyen partykat ezert csinalnak, mert akkor egyszerre tobbet letudnak es jol hangzik, hogy " botoxparty". De ugy emlekszem azt mondta, hogy alkohol akkor szigoruan tilos. Maga az anyag nem is tul draga, de botoxbol is tobb gyarto van.
Két csajért lelkendeznek a neten, mert kevesebbnek néznek ki a koruknál. Egy-két fotó még hazudhat, de mindkettő téyleg elég meggyőző. Az első a japán Masako Mizutani 43 éves és húsznak látszik, ezért iszonyat menő lett japánban és Kínában. Semmit nem tudni a módszeréről,…..
belzebubó 2012.07.07 15:38:51
@belzebubó: pontositok

1.4 GL (M)
$98,900 szingapúri dollár az 1.4-es GL Suzuki Swift, ami ma
18.286.082 Ft., négy milliót tévedtem, bocs! :D és ez azt hiszem ma itt az egyik legolcsóbb autótipus és sokat nem is vesznek, mert nem elég "észjáccós" a kinaiaknak :D tavaly a legtöbbet darabszámra a BMW adta el, az 40 millától indul de lehet ezt is alábecsültem. És 10 évnél nem lehet öregebbel járni!
belzebubó 2012.07.08 02:28:37
@Scala: Ez azert van, hogy ne legyen mindenkinek 4-5 autoja. Ha nem lenne ilyen draga akkor megmozdulni se lehetne. 5 millio ember fel budapestnyi helyen....Olyan szornyu lenne mint Hong Kong. Bar itt van a vilag legfejlettebb tomegkozlekedese es a dugodijat is a szingak vezettek be azt hiszem a nyolcvanas evekben. De annyira sok a cashflow meg a penz, hogy muszaj ilyen magas legyen az ara. Itt keresnek pl. A vilagon messze a legtobbet a politikusok. Es egy varosallamocskarol beszelunk!
en.wikipedia.org/wiki/Cabinet_of_Singapore
belzebubó 2012.07.08 02:34:57
@Niurka: Ezert is van Malajziaban bevezetve a bumiputra rendszer. A kinaiak nem musszik, es az allami tamogatasokat vallasi alapon osztjak, csak mussziknak. Ha nem igy lenne letarolnanak mindent a kinaiak. Borneon peldaul teljesen meg van tiltva nekik barmilyen uzleti tevekenyseg. Van egy szavuk ra, a KIASU. en.wikipedia.org/wiki/Kiasu
Mert tudjak ok magukrol nagyon jol, hogy parasztok es anyagiasak.
http://en.wikipedia.org/wiki/5_C's_of_Singapore
Ezek nekik a fontos dolgok, az 5 C. A culture nincs benne ;)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});   Niurka írta, hogy nem zavarják a szem alatti karikák. Elhiszem, mert van, akinek jól áll. Nagyon keveseknek van annyira fent az arccsontja a szem alatt, hogy semmi mélyedés ne legyen ott. És akinek csak egy kicsi van, az sem baj,…..
belzebubó 2012.07.05 02:49:53
@DuBarry: Nekem meg nincs ranc, a Restylane 4 honapig tartott, addig tenyleg nem kellett vakolat a szem ala, csak a lila szint kellett kicsit eltakarni. Ezert kezdtem most a Schusslert szedni. Es a megadozis kapszulas hyaluron is segit azt hiszem. Bar azt a szamon latom inkabb.
belzebubó 2012.07.05 09:19:16
@DuBarry: Majd pár hét múlva megyek haza és benyomatom megint. Tudod mondtam megoldom családom belül ezt legalább. A hyaluron tabletta hatását érzem a számon viszont tényleg. Ezt szedem napi 4-et:
www.seacoast.com/hydraplenish/nature-s-way/60-vcaps/p1720
Szuper az összetétele. Hyaluron 100 mg, MSM 200 mg, kollagén 600 mg, collagen II biocell 1000 mg.
belzebubó 2012.07.05 15:21:28
@DuBarry: Semmi. Nagyon keveset nyomott. Ami maradt a fecskendoben benyomta a kezdodo harlekin rancba. Osszesen, 0,3 ml-t kaptam. Harlekin az, ami a szajtol kezdodik. Azert kaptam keveset, mert sosem volt meg es nem akarta, hogy valami tortenjen, hatha nem jo.
Es van olyan is, hogy az anyag eltunik egyszeruen, annyira vizhianyos, hogy felszivodik szinte azonnal. Oda sok cucc kell, az jo draga de foleg idosebbeknel fordul elo.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Vettem Arnica Montana homeopátiás golyócskákat és zselét (más okból), plusz azt olvastam, hogy a karbamid peroxid is kipróbálható biztonsággal szem alá (ez a Hyperol). Egy hetes kísérlet lesz, majd beszámolok...
belzebubó 2012.07.04 10:35:22
@katarocks: Volam bőrgyógyásznál a Mammutban januárban, nekem is lila, mert átlátszik az ér és ehhez jön még a karika. Ezt irta fel:

Egyik nap: Silicea D12+Ca-fluor.D12- 2x1-1/nap

Másik nap: Na-phosph.D6+Na-sulf.D6 3x1-1/nap

2-3 hónapig. Én csak 3 hete kezdtem el.
belzebubó 2012.07.04 10:36:26
@belzebubó: Ez mind Schüssler, nem bogyó.
Most jönni fog a nagy visítás tőletek, hogy mi sem egyszerűbb annál, mintsem azonnal ráérezni arra, hogy egy férfi gerjed-e rád, ám ez nem így van. 1. Nem minden férfi tudja szavakkal kimutatni, hogy akar valamit. 2. Nem minden nő ért a finom jelekből. Miért van ennek jelentősége? vannak nagyon…..
belzebubó 2012.06.24 18:23:16
@Niurka: Nem. Kb. 14 óra fölött, 12.000 km fölött az.
SIN-NY 20 óra, SIN-LA 19 óra kb. De az Emiratesnek is van meg a Cathay-nek majdnem ilyen hosszú útja de a SIN-NY a világ leghosszabbja. 20 óra de volt már, hogy 19 volt nekem, széltől függ meg évszaktól. 100 ülés van csak, kizárólag biznisz, első osztály sincs. Északi sarkon keresztül megy a NY. A 380-as csak nagy de az nem megy ultra hosszútávot.
Koppenhágát is megjártam sokszor, mert nincs direkt Stockholm járat, az csak 12,5 óra. Az sima hosszútáv. A380 jár innen, London, Zürich, Fra, Sydney ezek biztosan, meg még pár helyre. Azt hiszem Tokióba is azzal mentem de nem 1000%.
belzebubó 2012.06.25 02:45:09
@Niurka: A 340-500 -as es a B777-200 LR. LR-long range-et jelent. A 340-en belul az 500-as az, a Boeing tripla hetesen belul meg a 200 LR. De nincs sok ilyen jarat a vilagban ami ultra hosszu. Europabol egy sincs. Ha jol tudom.
belzebubó 2012.06.25 08:49:37
@Niurka: Dehogy! Csak ezek között élek 10 éve aztán ragad valami :D
Ránézésre egy Airbust nem tudok megkülönböztetni egy Boeingtól és mindig meg is vagyok "dicsérve" ezért.
Chez DuBarry 8 perc reggel 2012.06.23 17:31:00
Ez az ürge Tyra mellett abból lett kőgazdag, és azért feszíthet Banks showjában, mert kitalálta a reggeli tornát. Ekkora hülyeséggel tényleg csak Amerikában lehet eldurranni, és Jorge Cruise-nak sikerült Pár éve írta meg az 8 Minutes in the Morning című dolgozatát. Ebben az…..
belzebubó 2012.06.24 06:39:05
@cicómicó: Alacsony a testzsirszázaléka azért definiált az izomzata. Én nem szedek semmilyen szintetikus szart mégis olyan.

A testépitők meg a fitneszforma-macák éhgyomorra sétálgatnak, kocognak 130-as pulzuson szálkásitáskor mióta világ a világ. Tényleg semmi új nincs ebben.