Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phoenixe

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény Zoltánt gondolom nem vigasztalja, de nem csak UPC, nem csak Magyarország, hanem  egy igazi világprobléma: itt egy amerikai fórum, ahol ugyanez a helyzet, és nekik is most kezdődött. Ott arra tippelnek, hogy a Samsung szervereivel van valami baj.   Tisztelt…..
Ez a kérdés természetesen csak az általam tesztelt Wifi+3G modellnél tehető fel, de ebben az esetben bizony a dilemmának van létjogosultsága. A választ a Samsung honlapján megtaláljuk, ott ugyanis a tabletek közé van sorolva a 7 hüvelykes Tab 3. Nem olyan rég teszteltük a 10…..
Naiv ügyfél előfizetési csomagot váltott a T-Home-nál (nem írja, de biztos kisebbre), amit azzal jutalmaztak, hogy egy új emailcímet is kapott hozzá, a régit viszont szó nélkül törölték: A T-Home számomra megmagyarázhatatlan húzását szeretném megosztani, illetve véleményt…..
phoenixe 2012.11.23 08:56:39
Eddig csak rossz viccnek tűnt a nemzeti italboltok hálózata, de úgy tűnik, valósággá válhat - sajtóértesülések szerint a trafiktörvény után előkészületben van a szeszes italok koncessziós árusításának tervezete. A Népszava szerint az elképzelés az,…..
phoenixe 2012.11.20 16:08:36
Az milyen már, hogy a külföldieket az ország első pénzautomatájánál lehúzzák? Lisztferihegy euronetes ATM-jénél a felhasználónak jóvá kell hagynia a "speciális" árfolyamot, sőt azt is, hogy emiatt nem fog utána panaszkodni: Az köztudott, hogy a reptéri pénzváltó több,…..
Sokáig nem volt szimpi, aztán az életem megint olyan fázisba lépett, hogy szinte megváltóként néztem a félkész kajákra, és a régi reklámszlogen egy változata kavargott a fejemben: több konzerv – több munkaidő.A rukkolás-sajtos töltelékkel rendelkező gnocchit…..
Belsőség Zavar a térben 2011.05.02 06:04:59
Szupernóvaként robbant annak idején, villanása elvakította konkurenseit, de hol tart ma a Renault egyterűje? És mi legyen a családosokkal? Vélemények az azonos című írásunkról...
Na itt van még egy ellentmondásos gondolat (mert az tegnap is úgy bejött a Gripenekkel). A felnőtt cigány férfiak 85 százalékának nincsen hivatalos munkaviszonya (mondta Balog Zoltán államtitkár kedden). A Magyar Honvédség szerződéses állományában akkora lukak tátonganak, mint…..
phoenixe 2011.04.19 15:24:44
A dróton túl Gripen 2011.04.18 18:01:00
Nincs elég repülőgép ennek a büdös Khadafinak a lebombázására, hiába kérnek az angolok meg a franciák a NATO-tól, mi meg itt ülünk egy század Gripenen. Értem, hogy ez nem olyan egyszerű, mert nyilván nem repülnek eleget a pilótáink - valaki azt mondta a napokban, hogy csak évi…..
Miközben Pintér Sándor belügyminiszter nemkívánatos személynek minősítette, és a település elhagyására szólította fel a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjait, továbbra is fekete egyenruhás hordák masíroznak a hajdú-bihari kisváros, Hajdúhadház utcáin. A…..
Tavaly év vége óta kapható Németországban az E10 jelű üzemanyag, ami a szuperbenzin mellett legfeljebb 10 százalékban bioetanolt is tartalmaz. Az elmúlt hetekben világot látott felmérések szerint a gyakorlatban a hangsúly a „legfeljebb” szóra tevődik: a vizsgált kutak…..
Mi történik ha egy derék pohár forrásban lévő vizet a mínusz harminc fokos levegőbe löttyintünk ? Nos, kigyúlnak a fények, a szívekbe pedig melegség költözik - kedvenc levesalapunk ugyanis nyomban sűrű "havazássá" lényegül át. Igaz, hogy mindez olyan, mintha homokot…..
phoenixe 2011.01.18 10:59:28
Remek metrókijelzőket nem csak katalán dizájnerek, hanem magyar bloggerek is kitalálhatnak. Volt ugye a zsúfoltság-előrejelző készülékről egy rövid bejegyzésünk, Kazal reblogolta, majd hozzáfűzte: apró, de annál nagyobb innováció lenne a budapesti metróban, ha a lent…..
 A tablet bejelentése előtti másfél évben újra és újra felröppent az a pletyka, hogy az Apple egy saját netbookkal lép piacra. Megírták ezt külföldi lapok, itthon is többen értekeztek róla, én azonban minden alkalommal elmondtam, hogy a felvetés hülyeség: az a fajta…..
Alapszabály: bármi, ami úgy kezdődik, hogy "hogy hívják a", az csak borzasztóan végződhet. Természetesen Ede vicce sem kivétel ez alól, sőt. Szegény Mónika, hiába billegeti magát a kollégák előtt, a vége lehangolóbb az íróasztalon történő dugásnál is:…..
phoenixe 2010.05.12 05:01:05
Két éve törlesztem a hitelem, mégis hogy lehet, hogy sokkal többel tartozom, mint amikor fölvettem? Ki nyerészkedik rajtam? Hisz én csak 150 Ft-ot kaptam egy svájci frankért, most meg több mint 200 Ft-ot kell érte fizetni törlesztéskor. Ki vágja zsebre azt az 50 Ft-ot frankonként? Mi…..
Komoly reklámhadjárat és várakozás előzte meg az ABC újoncát, azonban a David S. Goyer neve által fémjelzett műsor csúnyán alulteljesített. A világ 2 perc 17 másodpercre elveszítette az eszméletét, mi pedig alig bírtunk felocsúdni, főleg amikor a negyedik részben magyar…..
phoenixe 2010.05.05 22:31:19
 A cigánykérdés van! Nem csak azóta, hogy a Jobbik feszegeti, de van már vagy száz, kétszáz éve. Nagyjából azóta, hogy elindult nálunk a polgári átmenet, amely nem szívta magába a magyarországi cigányokat. Na, de, ha egyszer van kérdés, akkor kellene találni valamiféle…..
addict Illat 18 éven felülieknek 2010.03.20 17:40:00
Mivel tavaly mi is beszámoltunk a megszületéséről, azóta talán mindenki hallott már a meglehetősen lényegretörő, Vulva fantázianevű illatszerről. Ennek lényege, hogy a gyártó és a reklámok ígérete szerint éppen azt tartalmazza, amit a neve ígér, vagyis egy üvegcsényi…..
Belsőség Csúnya gazdagok! 2010.02.03 11:34:00
  Egy 30 milliós ház után 75 ezret kellett volna fizetni. Egy félmilliós Saab vagyonadója: 61 ezer. Vélemények azonos című írásunkról...
Kellemes meglepetés ért reggel, az Árpád hídi bicikliúton egy kisméretű hókotrót láttam. Esküszöm. Annyira meglepődtem, hogy felhívtam a Fővárosi Közterület-fenntartót (FKF), mondják ki ők is, győzzenek meg, hogy nem látomás volt. Az utóbbi havas hetekben a külföldi…..
Mondjátok, hogy Photoshop! A videóban szereplő nőnek állítólag hat mellbimbója van. Ötöt számoltunk, de ez nem von el a hátborzongató faktorból. Ugye nem igazi? <félős kis arcocska>   ..
(Hááát, ez a poén valahogy jobbnak tűnt, amikor kitaláltam...)-> Ide kattintva elérheted az összes Égitársaság képregénykockát <-Kattint. Oda fel. Most.  ..