Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monk

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alekosz kondenzcsíkos alsónadrágja, Pongó cigányozása, Aurelio faszpörgetése vagy az Éden Hotel erőszakoskodó játékosa is csak jelenthet a gyökérségi versenyben, aminek jelenlegi csúcsán egy kambodzsai tévéműsor ül, ha van isten, egy kristálydildóval a kollektív seggében.…..
Monk 2015.05.13 16:11:37
Itt a felvétel:
www.youtube.com/watch?v=X81fmSLvsPw

Nagyjából 8:30-tól elég nézni, addig csak duma van.
autózz! A trükkös fuvaros 2011.04.25 09:07:00
Gyakran botlom bele én is napközben azokba az emberekbe lakott területen kívül, akik valami furcsa módon elfelejtik felkapcsolni a világításukat. A másik kedvencem aki este városban világítás nélkül megy, illetve a harmadik favorit a helyzetjelző plusz ködlámpa. Tegnap este…..
Lancelot barátjának sokba került a tilosba behajtás, nem is ennek a jogosságát kérdőjelezik meg, hanem azt, hogy a rendőr miért tehette meg ugyanezt megkülönböztető jelzés nélkül. Nagyjából fél órával ezelőtt büntették meg a rend éber őrei egyik főiskolás társamat…..
autózz! Miii vaaaaan??? 2011.01.11 21:59:00
Nekem ma hazafelé egy túlzottan is aktív passatos tesztelte a reflexeimet az M3 bevezető szakaszán, ZAti meg tegnap egy látszólag ultrapasszív autóval akadt össze. Aztán amikor elhaladt mellette és átnézett, egy merő idegbajjal találta magát szembe. Meg talán egy kis…..
Monk 2011.01.11 23:10:43
@hagyma: valóban lehetne lépni, de ha valaki a posztoló által leírt módon vezet (ergo 90%, hogy piás), akkor inkább be kéne húznia fülét-farkát és csendben maradni. De persze lehetnek olyanok, akik kis zseton reményében ilyen esetben is feljelentgetnek, az viszont nem túl kifizetődő kis hazánkban (értsd: jópár év múlva kap némi zsebpénzt).

Na de a poszt nem is erről szól :).
Monk 2011.01.11 23:12:17
@Leadfoot: abszolút jogos a KRESZ-re hivatkozni. Viszont egyrészt az ilyen vezetőkön jobb minél előbb túljutni, másrészt vezess 100-zal végig Nyíregyházáig... tovább nem is kell mondanom :).
Monk 2011.01.11 23:15:38
@Monk: Ööö, asszem félreértettelek, bocsesz.
És nem is fogsz, vissza a munkához!! /Whistler sífalucska és a környező Whistler Blackcomb hegység egy napját rögzítették madártávlatból./  ..
autózz! Látni és látszani 2010.12.20 20:09:20
Jó kis összetett posztot terveztem kitenni mára, de alaposan legyűrt valami vírus, úgyhogy nem nagyon van erőm sokáig a monitor előtt ülni. Témaindítónak viszont kiváló lesz Szélvész Szarvas levele, akinek feltűnt, hogy elég sokan nem használnak semmilyen világítást az…..
autózz! Négy eset 10 perc alatt 2010.12.19 10:57:00
Aranyvasárnapra Roan kicsit korábbi, de szintén vasárnapi sztoriját kapjátok. Ahogy közeledik a karácsony, úgy különül el láthatóan egyre jobban kétféle típus. Az egyik, akit átjár a karácsony szelleme, még óvatosabb, előzékenyebb lesz másokkal szemben, ha összenéztek,…..
Androlib blog. Bipp! Miren browser 2010.12.14 09:00:00
Ma a kedvenc böngészőmet mutatom be, amely korábban MIUI browser néven látott napvilágot, a MIUI ROM részeként. Mivel szép, gyors, jól kezelhető és nagyjából mindenben jobb, mint a társai, hamar elkészült belőle a külön telepíthető alkalmazás, Miren browser néven. Egy magyar…..
Melyik két Fidesz közeli médiaszemélyiség habarodott annyira egymásba a közelmúltban, hogy a hírek szerint hamarosan össze is költöznek?..
Monk 2010.12.01 23:25:34
Levelében nem is a sajnos már megszokott "drága és nagy autóm van, kotródjon mindenki az utamból" mentalitású X6 vezetőn akadt ki Péter, hanem azon, hogy még egy rendőrautó is kénytelen volt előle lehúzódni, hogy ne ütközzenek össze és ennek ellenére a rendőröknek…..
 A 3K, vagyis a Köztéri  Kulturális Kereszteződés program első lépésként felépült a Corvin kapu - adta hírül az Építészfórum. A húsz tonnás lámpaszerkezet fő eleme egy 4,8 méter magasan, 35 méter hosszan kifeszülő rozsdás, Corten lemezből készült konzol.…..
Monk 2010.11.04 19:53:05
@goumba: Ööö, értsétek úgy, ahogy gondolom :).
Sixx szerencsésen bejutott a TV2 új vetélkedőjének castingjára, meg is írta jól, most pedig a csatorna elkészítette a műsor promóját is. Azt egyelőre még mindig nem tudjuk, hogy mikor kezdik el adni, de a port.hu szerint a november 15-ei héten még az Ezek megőrültek! lesz…..
Monk 2010.11.03 22:26:10
Én is tapasztaltam már, hogy a kétkerekűek ott mennek, ahol épp látnak annyi rést, hogy elférjenek. Ez talán fokozottan igaz azóta, mióta álló kocsisorok között előremehetnek, mert egyesek szeretik a szabadabb szabályokat még szabadabban értelmezni. Zsolt rendszerint a szűk…..
Monk 2010.11.01 16:37:09
@Macibb: Ennél még rosszabb, mikor tolatás közben mennek át mögötted a gyalogosok. Hiába figyelsz ezerrel, még az utolsó pillanatban is mögötted terem egy gyalogos, pedig LÁTJÁK, hogy tolat kifelé egy autó. De nekik akkor is át kell menni mögötte. Nekem eszembe nem jut gyalogosként ilyet csinálni, nem tudhatom, hogy miféle ember vezeti az autót, akár simán keresztül is hajthat rajtam, ha nem figyel. De ez egy másik történet.

A posztban leírtak számomra is kicsit sántítanak. Megértem, hogy kicsit balra kell húzódni a kanyarodáshoz, szűk utcákban van ilyen, de hogy egyrészt annyira, hogy még egy autó is elférjen jobbról, másrészt annyi ideig, hogy előzgetni tudjanak, igen furcsa.
Subba KELL: De csak néha 2010.10.25 14:55:00
 ..
Monk 2010.10.25 17:58:02
A tízéves Filmmúzeum szeptember 23-án indította el minden idők legjobb magyar filmjeit kiválasztó netes szavazását. Az első forduló – 18 ezer szavazattal - lezárult, már csak 50 film maradt versenyben. A Filmmúzeum saját oldalán és a Facebookon egy összesített listán…..
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..
Dani nem szeret fölöslegesen dolgozni, úgyhogy egy korábbi poszt helyszínrajzát alakította át korhű stílusban. Kerékpáron ülve különösen veszélyes dolog nem észrevenni egy autóval szemben az elsőbbségadási kötelezettséget. De mint az alábbi példa mutatja, ha valaki…..
A fővárosi önkormányzat választ adott a kerékagynak arra kérdésére, kinek a hibájából lett szellemképes a frissen átadott Duna-parti kerékpárút Budán a Lánchíd és az Erzsébet híd között: a kivitelező kanyargott a festőgéppel. A kerékpárút burkolati jelzéseit a…..
Az RTL Klub a Barátok közt szünetére kitalált egy játékot a rajongóknak, hogy addig se érezzék magukat elhagyatottnak. Annyira azért nem tökös és bevállalós a csatorna, hogy csináljon három verziót, aztán a júzerek szavazhatják meg, hogy mi legyen a félbehagyott szálak…..
Úgy látszik, a kánikula többekből is kihozza az állatot. Az biztosan valami fatális véletlen, hogy Károly levelének negatív főszereplője egy BMW X6-ost hajt, de itt a bizonyíték, hogy nem kell feltétlenül sok ész ahhoz, hogy valaki mocskosul gazdag legyen. Persze az is lehet, hogy…..
Subba Napi gif: Vakarcs 2010.05.21 09:00:00
Monk 2010.05.21 10:06:40
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..