Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ricsko

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeged tökéletes város kerékpározásra. Ezt bizonyitja az is, hogy a városban több gyártó munkálkodott. Ez utóbbi persze az 1945 előtti időkre érvényes. 1945 után nem volt helye a magánozásnak, gyáraknak, és ha még történetesen élt volna akármelyik - pl. Barna Endre nem,…..
ricsko 2013.02.14 08:52:51
A naszád tagjai: egy kényelemre hangolt felfújható Stearns és az agilis Caper    Pecára kb. fél óra jutott, két balint sikerült becserkészni                                                                                             …..
Saját névre „brandingelt” kerékpárokat szerzett be a Schwinn-Csepeltől a HVG. A hírek szerint rögtön tíz darabot.A HVG-bringákat a jövőben bármely munkatárs használhatja, ha éppen környezettudatos városi közlekedésre szottyan kedve. A használat feltétele csak annyi,…..
ricsko 2010.05.21 19:44:53
@Csokis: ez vitzes volt :)
A válogatásból kiderül ki okolható az elmúlt hét szeles időjárásáért. Bolond lyukból bolond szél fújFotosop artistaPaint artistaHeti MilfHeti Milf IIThis is my lionBachmanFagyikaHeti MIAF?Kakiartos csajHorgászás BesszivelA fejemre nőtt..
 Hívják csak simán süllõnek, van aki fogas süllõnek nevezi, de főleg a Balaton környékén fogasként említik. Ez a tiszteletteljes megszólítás, azonban csak a másfél kiló feletti süllõknek dukál.A magyar rekordnak számító 14,5 kg-os süllõt még 1990- ben fogták a…..
ricsko 2010.02.13 09:26:12
@hzizi: ja, épp nézegettem a képeimet és találtam egy ide passzolót. Mivel nem lehet csatolni, lazán képzelj el egy kb. 5 kilós süllőt, aki magától kifeküdt napozni a belvárosi homokpadra. Ilyet még a csökösháglis ,laponyás gurgyóban sem látsz!
Napjaink motorkerékpársportja a kifogásokról szól. Nincs pótmotor, béna a szerelő, nem tapad a gumi, rossz a beállítás vagy haragszik a gyár: a tehetség másodlagossá vált – babérkoszorú helyett kétes nemi identitást tükröző táskákkal és napszemüvegeben tündöklik az…..
A képen látható Ellen-haj söprűt csodahengerként ismertük és használtuk, de mostantól máshogy lesz, köszönhetően Tibornak. A Jó érzést mondjuk nem értjük, lehet hogy rosszul használtuk eddig? Párom ma elment bevásárolni és a mellékelt képen látható csodát sikerült…..
ricsko 2009.05.08 09:04:02