Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csorbacsillag

444 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akartalak érteni, hogy átjáron a tudás,Pedig nem volt más vonzerőd, csak pénz meg a dugás.Belebonyolódtam pár jel elemzésébe,Majd jött égi bölcselet: nincs Istennek ész érve.  ..
Csorba Csillag Fáj a bensőm 2020.08.01 21:11:47
* Árverésen mérik áramat, Hogy szeressek luxust, édeset, S míg elönt a nyájas áradat, Átvertek, mint önző védtelent.   Megszüntek az ösztön vágyai, Hasamban sok izzó kőhalom, Csak tudnám, hogy nem kell ártani, Bár, mit értek az sem oltalom. *..
Önbecsülésem alapja az, hogy jelentsek valamit nem csak magam, de mások számára is.Lelki békém alapja az, hogy jelentek valamit mások számára is.Boldogságom alapja az, hogy tegyek valamit másokért.Kielégülésem alapja az, hogy ne csak önmagam érezzem.Legjobb nem érezni az időt és a súlyt.Csak az…..
Csorba Csillag Álomgyár 2020.06.23 00:33:05
Felpróbáltam párszor mások álmait, Jobban álltak rajtam, mint sajátjaim. Kár, egyikből sem volt pontos méretem, De, mit gyárban szabnak, azt miért vegyem?   Sok mindent rühelltem, mi szürke, átlagos, Így lettem aszkéta, ki hosszú másnapos. Nem csillogtam régi terveim szerint, Csoda, hogy így…..
* Csak szabadság nem jó! Se otthon, se máshol, Minden jószándékom ellenére látom,  * A remeték útját járni nem dicsőség, Elhivatottságért nem jár már a bőség. * Kietlenségemben egyet megtanultam, Magány helyett legjobb felejteni múltam. * Testem még sugárzó, épségesnek látszik, De…..
Lehetek a panaszkodás költője?Elment a pénz egy csomó felesleges dologra!A mindennapi dühítőim szürcsölve,Töltök egyet a jóléti depresszióra! Ma alacsony a rímek árfolyama!Nem tudok megélni tisztességes munkából,Ezért inkább relaxálok, és mától alap,Azt csinálom, amiért a közeg nem ócsárol...
  * Nem kérek a pusztításból,Mert ösztönösen írtok,Ha elmondom, elmém lángol,Nyugtatót felírtok.Elmegyek a patikába,Rájövök létem drága,És nem költök kaviárra,De, jobb lenne mára.Így is, úgy is sokk az élet,Hát miért költök drogra?Passziómnak nagy veszélye,Hogy a pasim dobna.Jó, mindent túl…..
  Trump szerint a klímaváltozás nem biztos, hogy emberi tevékenységek következménye lenne. Ezt amúgy szerintem még Trump sem hiszi el, mégis érdekében áll ilyen kijelentéseket tenni.Az őt vádoló környezetvédő szervezetek szerint az Egyesült Államokban le kellene állítani néhány olyan dolognak a…..
Csorba Csillag Testen érés 2020.04.15 12:48:56
Szemérmetlen szomorúság, Újra kéne tested oly vágy Hevében haragszom égve, Nem segít a szó az égbe.   Hagy! Nem leszek filozófus, Sem az eszméidért koldus, Testen érni szeretnélek, Majd, ha fejben nem vezérled.   Ágy közelben légy fertőzés! Nem vakít a múlt, jövőkép, Most kergetett éber…..
Hónapok óta furcsa érzéseim voltak, mintha valami visszatartott volna, és eltűntek körülöttem a régi dolgok, amik motiváltak. Legfeltűnőbben január 3-ától, miután megtartottuk a szilveszter after party-t, amin amúgy már meglehetősen szarul voltam, de muszáj volt eltüntetni a maradék alkohol- és kaja…..
 Nem marad már semmi úgy, Borzongat a régi új Érzés amit tudtam is, És nem is, és nem is... * Csodálkozom mindenen, Megsirat egy idegen. Pedig ez nem én vagyok, Egy halott, két halott...  * Elemzőként nem érzek, Nagy Istentől remélek, Nem aggódom semmiért, Csak miért? Csak miért? * Jó…..
Csorba Csillag Lelkesítő szöveg 2020.02.25 13:05:39
Én csalódtam már az anyaméhben, Majd, hogy nem szoptam eleget, De idővel minden bepótlódott, Csak ünneprontó ne legyek!   Kicsit megszokottam már az unalmat, Hogy megértsen mindenki más, Titkos tetteim mégis utalnak Áldásra. Ez nem ámítás!   Azért szívok, mert nem tudok betelni, Csak a…..
Csorba Csillag Alkotói válság 2020.02.11 18:31:06
Elméletben mindig olyan jó vagyok! Amikor nem jutok írási lehetőséghez, zseniális ötleteim támadnak és remekül tudok takarítani is! Átlátok a káoszon, és csodálatos rendszerkezeteket építek! De a megvalósítás megfelelő pillanatában rám tör a kietlen üresség és a magány mindent eltompító érzése. És…..
Csorba Csillag Türelmetlen vagyok 2020.01.06 01:37:41
 * Türelmetlen vagyok, mégis mindig kések, Könnyebb dolgaimtól bódulatba térek. Elválnék magamtól, de csak magamban bízok, Megszerethetnek, mégis jött a szítok.   Távolról voltam jó sziget képzeletben, Most már mindet értek, lüktet az eremben. Amit egyszer tudtam, újra el kell…..
Gombafejek, fatálak,Megélem a parákat!Nem kísért az alázat,Amit most látsz, a vázatBelöllem, ezt ne hidd el,Csak úgy úszok a sikkel,Így leszek én önálló,Csak magamért kiálló,Védekező merevségBegolyózza fejecském!Letépném én ha tudnám,De megölne a puskám.Apuskám!..
Csorba Csillag Kietlen szenvedély 2019.12.12 11:19:24
* Vannak ilyen vágyaim az alkohol iránt, Szívem alján parttalan lebeg e téli táj. Mély derűként feldereng, így nedű sem kell még, Tévutad nem ingerel, csak csókod jót remél.   Elpittyedve álmom is ős szürke fénybe hív, Azt hittem, ha jó leszek más tájat kérek így. De belátom e bódulat nem…..
Csorba Csillag Óhaj után 2019.12.02 10:36:12
* Az élet dallamát nem tudja még senki, Mély titkok pamlagán nem jó elernyedni, Isten sugárútját amikor nem látni, Felviláglik bennem, így izgató bármi.   Zöld lámpa fényében tanultam a Napról, Vártam már a hajnalt, bódultam a szagtól, De mire kikékült, megnyomott a bánat, Ami még az éjbe…..
Csorba Csillag Levélszemét... 2019.11.09 01:06:23
  * Türelmetlen vagyok, mégis mindig kések, Kötött dolgaimtól, bódulatba térek. Elválnék magamtól, de csak magamban bízok, Megszerethetnélek, de jött előbb a szítok...  * Mély nyomás a mellben, sosem voltam jobban. Békességről papolsz, de nem tudom, hogy van az ilyesmi másnál, mert nem…..
Csorba Csillag Holt kor 2019.10.04 20:38:48
* Amikor már minden más,Túl sok súlyban csalódás, Hitevesztett szemhunyás,Áthat a holt-kor-sugár.Nem felejtem mit mondtak,Kik ide taszítottak, Kés élével kicsaptak,Hogy, mámoros maradjak.Alvó világ elborít,nyitott szemmel nem tanít,Megfigyelve tényekenNem értem a lényegem.Azt tudom, sok ember…..
Csorba Csillag Megértettem! 2017.11.21 15:59:13
Avagy a tehetség és ami mögötte van.. Hamvas Béla szerint a tehetség nem feltétlenül egy ideális állapot. Sőt ő kifejezetten rossznak tünteti fel, ha jól értelmezem. Számára az ego túltengése. Én nem gondolom így, hogy bűntudatomnak kellene lennie amiatt, mert túlteng benne az alkotási kényszer, és…..
csorbacsillag 2019.09.24 12:50:05
Csorba Csillag A mágikus pillanat 2019.09.24 01:17:55
A mágikus pillanat olyan, hogy észreveszed, hogy minden tökéletes. Átlátod az idők és történések valódi lényegét, és elfogadod mindazt ami volt, ami van, és ami lehetséges. Emlékszel a jövőre, a múltat pedig szentnek hiszed és jelenvalónak az értékeit. A bölcsek kövét, az örök életet és fiatalságot…..
Csorba Csillag Élen 2019.08.30 14:04:35
A küzdés építkezés, Absztrakt tudatomban, Idő tartás érdek és Harc az unalommal.   Játék, hogy miért vagy itt, “Éltem, amíg vágytam!” Mágus szavakat tanít Villámok hadában.   Súgás, de nem gondolat Megmozgatja testünk, Boldogság nem pillanat, Tovább is kell mennünk.   Zizeg minden,…..
Csorba Csillag Fény varázslat 2019.08.15 16:09:32
      Lelki testünk nép vezére,Megkerülhetetlen éke,Bennem ült le a gonoszság,Földre huppant, fénybe mosták. Megtisztít a szenvedésem,Belső fájdalomban érzem,Mindent látó harci helyzet,Küzdelemben fényt emelnek. Minden érző lélekért él,Pillanat, és színben élénkLátásodban nincs több átok,Szív…..
Ím itt van a második. Tudom hogy néha egy is elég a dolgokból, de ha már rákapott a gyermek a játék ízére, hát nem tudja abbahagyni. Ugyanis írni jó, ugyanúgy, mint hogy teát inni is. Mivel mindkettő jó időtöltés, akkor meg miért ne? Nem is beszélve a hatalmas tiszteletnek…..
csorbacsillag 2019.08.08 22:00:47
@HorvathZsolt: "Csa" egy elírás!
* Amikor túl nagy a szabadság és túl sok a választási lehetőség a boldogulásra, az emberek először szubkultúrákban tömörülnek, majd teljesen elszigetelődnek egymástól, gyakorlatilag megbolondulnak és közös magányban élik le napjaikat, amiben egy pillanatra sem boldogok. Ilyenkor egyeseknek…..