Regisztráció Blogot indítok
Adatok
humanick

375 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BringAPUnk Januári tekerés 2015.01.13 12:34:26
Hát, azért az nem mindennapos, hogy az ember január 13-án kinéz az ablakon, és úgy ragyognak bele neki a szemibe a Nap sugarai, hogy elcsábul, csapot-papot (értsd: otthoni munkát, ami nem házi, viszont feladat, és nem a családot, akik, lévén hétköznap, iskolában és moziban…..
BringAPUnk GYÖKEREK 2015.01.05 08:55:06
SZÖVEG-VILÁG Olvastam egy cikket (aztán a linkek alapján még többet) a Lángoló Gitárokon a magyar lakótelepi ganxta repperekről, minősíthetetlen szövegeikről és projektjeikről, arról, hogyan távolodik feka raptől a magyar fika rap (Mr. Busta, Essem, Dopeman, meg ilyenek), és…..
A húsleves lekerült az asztalról, elfoglalta helyét a paprikás krumpli. És akkor megszólalt Zalán, a hétéves, ártatlan és őszinte gyermek:  - Két leves egymás után? ..
a bögrét két kezébe fogta... és azt mondta rekedt álmossággal: köszi, finom, csak kicsit vékonyka. a tiéd nem? felálltam, kibattyogtam a konyhába kiszedtem és kidobtam a ma reggel újrahasznosított tegnapi zaccot félretettem az egyszemélyes szűrőt és újra…..
BringAPUnk Tekerekegyháza 04.29. 2014.04.29 10:08:09
Elhatároztam, hogy nyomok egy harminc fölötti átlagot. Nem sikerült. Nem baj. Majd lesz még szélmentes idő... :D Amúgy majdnem beledögöltem. hehe Amennyire vigyorogtam odafelé 34-35-nél, úgy szívtam a fogam a visszaúton 25-26 körül. Amúgy csak én érzem ilyenkor, széllel…..
BringAPUnk Tekerekegyháza 04.28. 2014.04.28 14:27:07
A ma reggeli adag. 21km, 43 min. Érdekessége az, hogy 58; 56; 54 perc alatt tekertem le ezt e 21 km-t a régi bicajjal. Idő- és széljárás függvényében. Aztán legutóbb 50 perc alatt nyomtam le új szerelmemmel. Akkor a mozi maratonon dolgoztam péntek du 6-tól, szombat reggel 8-ig, és…..
BringAPUnk Állati jó lét 2014.02.26 09:23:35
ÁLLATFARM Bizonyára tudatlanságomból ered, de meglepődtem, amikor megláttam egy cikkben, hogy "sertésjóléti támogatás". Utánanéztem gyorsan. És azt láttam, nem csak hogy van, de 2014-ben jelentősen emelkedik is!  Összegészében úgy hívják, hogy állatjóléti támogatás, és…..
Csongi: Apa, az osztálybulira lehet kedvenc zenéket írni a listára, mint tavaly, ötödikben.  Apa: És most  mit írsz fel?  Cs: Azt a Kanye West számot, ami a Wall Street farkasának a zenéje, és a kocsiban szoktuk hallgatni. Csak nem tudom, mi a címe.  A: Black…..
BringAPUnk Másnap, nagyon más nap 2013.12.13 09:51:46
És akkor kinyílt a szemem. Feküdtem a hálószobában, az ágyunkon. Edit sehol. Hajnali három óra. És nem értettem. Csak mondogattam magamnak, hogy én most nem itt vagyok, hanem az évzáró céges buliban, a Bowling Centerben. Mert oda indultam. Tunk. Emlékszem. Én most nem itt vagyok,…..
Egész hétvégén dolgoztam, így kimaradtam olyan dolgokból, mint: - Kokóék nálunk másfél év után. Az új autójukkal (Mazda6), amiről senki nem tudja kiccsaládomban, hogy igazából milyen a színe, kinézete, merthogy nem cseréltem ki a garázsfeljáró felett az izzót (5 éve, még…..
IGGY POPzene 2009-es lemez, de én csak most leltem rá. És nekem nagyon bejön. Illik a mostani, belassult hangulatomhoz. Vandógom, persze, csak nem bírok felpörögni. De rajta vagyok az ügyön... Ha másképp nem megy, beteszem az American Ceasart. hehe Az valami olyasmi fordulat lenne a mai…..
- Kislányom, egyre jobb csaj vagy, látszik, hogy jól érzed magad a bőrödben. Ragyogásod és kisugárzásod rövidesen észreveszik a fiúk is. De én, mint az apád, már ne haragudjál meg érte, de én fenntartom a jogot, hogy, amennyiben olyat fedezek fel a neked szelet csapó srácban,…..
Íme, az 52-es főút mellett futó (nem kis túlzással) kerékpárút. Olyannyira használhatatlan, hogy a biciklisek kitapostak maguknak egy keskeny nyomsávot, hogy az eredeti úton tekerve ne harapják el a nyelvüket, ne veressék szét a heréket, ne szoruljon seggbe az ülés.  A…..
BringAPUnk Éjszakai bevetés 2013.06.15 13:44:52
Túl vagyunk az éjszakai bevetésen, véget ért a Malom Mozi Maraton. Aztán jól iderímel ez a Pokolgép nóta. Kár lenne tagadni, Kalapács Józsi ütötte bele az első magyar fémlemezt a szívembe. Gépzene! hehe ..
BringAPUnk Bicigli 2013.06.14 15:48:27
Hirtelen ötlettől vezérelve közvéleményt kutattam a Fészen. Találtam is. A téma: szeretné-e valaki olvasni remek kis önállatrajzi írásaimat, kezdjek-e újra blogolni. Az eredményt nem kell túlmagyarázni. Itt vagyok, ragyogok!  És bele is csapok, mint Phil a Fucking…..
BringAPUnk Blogtöltés 2011.02.25 10:45:00
Hú, milyen rég jelentkeztem. Mondta is anyu, alig tud rólam valamit. Elmesélem hát, mi minden történt velem az elmúlt napokban, majdnem hetekben. Csak visszafelé találjátok kell hozzá nézelődni! Most van időm, sajnos, mert itthon maradtam kicsi Csonnal. Megbetegedett szegénykém.…..
Kedden 15.30 körül már el is indultunk. Beütöttük a GPS-be az úticélt, és hajrá! Ilyen egyszerűnek tűnt. Csak megyünk egyenesen, át Szlovákián, aztán már ott is vagyunk! De aztán, amikor vaksötétben bóklásztunk a bazi magas hegyeken keresztül, ahol nem volt más, csak…..
Lefeküdtem hajnali egy körül. Kelés hat körül. Mivel hétfő este tudtam meg, hogy kedden délután három körül indulunk, és nem szerda hajnalban, nem volt időm felkészülni. Sehogy, semmire. Így aztán gyors reggeli pakolás, majd indulás fél nyolckor a többiekkel együtt. Mik…..
Már akkor is elég veszettnek tűnt az ötlet, mikor Zoli múlt héten bejelentette, ennek hétnek a közepén (szerdán), bizony, hárman (Zoli, Andris, én) Krakkóba utazunk. Ő kocsijával, ő vezet, nekünk csak mennünk kell. Szolgálati út, moziexpo, szerdán megyünk, csütörtökön…..
BringAPUnk Hetényi porkavarás 2011.02.10 17:08:00
Na, ma reggel megjelent az írásom a Délmagyaron (Keserű csoki: hetényegyházi porkavaró a földes utcákon) Mikor megírtam, azt hittem, bazi nagy port kavarok majd a hetényi földes utcákon. Nem jött össze. Eddig van 3 hozzászólásom. Nem nagyon mozgatta meg a fantáziát, amit…..
BringAPUnk Gép nélkül 2011.02.09 17:54:00
Ilyen még nem volt 1999. február 1. óta, mióta mozis vagyok. Gép nélkül töltöttem munkaidőm nagy részét. Előző éjfélkor kikapcsoltam, másnap (tegnap) fél tizenkettőkor be. Illetve nem. Csak volna. Szerviz, elszállítás, várakozás. Bosszantó volt, nem szoktam én ehhez hozzá,…..
"Nem is olyan rossz biznisz ez a nomadizáció Lovagolizáció, kóborizáció, Keletről nyugatra vándorizáció, Zsákmányozáció, semmi komplikáció" (Belga: Ló Rider)   Csongiék a Honfoglalásról tanulnak. Így aztán ma reggel, iskolába menet, nyomtam nekik egy kis Belgát, fent…..
Jó kis hétvége volt ez. Is. Most, hogy önszántamon kívül 3, három, HÁROM egymás utáni hétvégén nem vagyok mozis (kaptam, ilyen még nem volt, de nem azért adta ő, aki adta, mert kedvel, csak kellett neki február utolsó két hétvégéje szabadnak, így ez igazából csak addig…..
A tegnapi szabadnapon elég zúzósra sikeredett. Hat körüli kelés, gép bekapcs, írás indul! Először megírtam 2 kis anyagot az Indiai Estről azon partnerek helyett, akik nem tudtak eljönni. Aztán megírtam 3 ajánlót a Kecskeméti Estbe, 2 ajánlót a Szolnoki Estbe, és mindennek…..
Örömmel jelentem, hogy eddigi munkáim mellé (mozi manager, Zöld ernyő projekt sajtósa, Malom Központ péercikk-írója, Kecskeméti Est ajánlóírója) mellé csatlakozott egy új munka - vagy én csatlakoztam bele egy új munkába? -, a Délmagyar.hu kecskeméti csapatának tagja…..