Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guitarfan

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Lendületes hetet! 2017.01.16 07:51:00
Irányba tette az öreglányt B)..
guitarfan 2017.01.16 16:47:26
  Jött ide egy népcsoport valahonnan a fenetudjahonnából. Megérkeztek, lecuccoltak, jól átbaszták a már itt élőket (fehér ló, Szvatopluk), aztán kajánul vigyorogva még picit próbálták végigrabolni a már-már civilizált városokat, csak aztán levágták a fülüket és hazazavarták őket. Nem sokkal…..
guitarfan 2016.08.02 02:29:07
@Diorella Queen: Mi értelme lényegretörő kommentekre ostobaságokat válaszolni? Nem azért kapta ezeket a kommenteket mert nő, hanem azért mert ordenáré stílusban történelmi hitelességet nélkülöző írást tett közzé, aminek semmi reális célja nincs, mintsem provokálni. Annyiban igazad van, hogy a múlt az múlt. Volt Mohácsunk, volt Nándorfehérvárunk. Most van egy csúti kiskakasunk, reméljük ezt is túléljük valahogy.
  A híres-nevezetes debreceni koncert, ahol Endre részeg volt. Bónusz felirattal. Lézengenek, ténfergek órákon át Várom, hogy jöjjön egy jó társaság Nyitva az ajtó, itt nincs meghívó Õrültek napja, ez csak nekünk való Sziget az óceánban Menedék bánatban Napfény vad…..
Dopeman vs. SP, valahogy Fanka ellen összeszedettebb volt Dopi...
Subba Válságbarát Petra 2010.06.30 10:30:00
Petra halad a korral, és megpróbál enyhíteni valamit a válság sújtotta férfipénztárcák terhein, nála tényleg minden játszik! ..
Az igen kiváló Félrefordítások blog figyelmébe ajánljuk ezt a megrázó feliratot. A porkból azért a külföldi rájöhet, hogy miről van szó, de angolul mérsékelten is tudó magyar agysérülés nélkül biztosan nem hagyja el a terepet:A mellekelt feliratot egy Sodexho etteremben…..