Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AaronBoone

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy közelebb kerüljetek az ízlésemhez, gondoltam összeszedem azokat a játékokat, amiket kifejezetten nem kedvelek, nem ajánlok, sőt valójában komoly fizetést kérnék érte, hogy játsszak velük. Fontos azonban leszögeznem, hogy ez az én ízlésem, ha olyan játékot érintenék, ami a kedvenced, ne haragudj…..
Power kritikáját itt olvashatjátok J.J. Abramsnek nem volt szerencséje abból a szempontból, hogy eléggé kifáradt a 2015-ös nosztalgiavonat, mire az ő filmjéhez ért. Természetesen nem profitszerzési és hisztikeltési lehetőségek szempontjából (sőt, így nézve most van csak igazán elemében), hanem…..
Nem érdemes azon vitatkozni, hogy a Queennek tagadhatatlanul nagy hatása van napjaink pop/rock (és metal) zenéjére. Habár Freddie Mercury halála megkurtította a legendás brit zenekar karrierjét (az Innuendo utáni korszakot most ne vegyük figyelembe), mégis hitetetlenül sok örökérvényű slágert…..
Ezen a nyáron úgy véltük, nem egy összefüggő sorozatot indítunk, mint az elmúlt 3 évben, hanem minden héten (augusztus végéig) egy bizonyos témát járunk körül. Most megnézzük…..
A Blabbermouth.com-on találtuk az alábbi kocsmai számlát, amin az Iron Maiden két tagjának (Gers és Harris) és haverjaiknak egy esti fogyasztása látható. Jó kis bulis este lehetett, 78 pint (kb. fél liter) Guiness, 32 pohár Heineken és 57 üveg Hansa sör is szerepelt, meg kismillió…..
AaronBoone 2010.08.19 11:32:59
@immortalis: a slippery nipple egy ocsmány koktél, felespohárban, az alján Sambuca, a tetején Baileys...